İstanbul Bilişim'den LG'nin 50PK760 Plazması'nı aldım,özellikle İngiltere versiyonu PK790 için CNET, Techradar ve yabancı forumlarda çok iyi yorumlar okuyunca (tek sorun image retention ilk 100-200 saatlik kullanımlarda) bütçem dahilinde fiyat-performans olarak bu TV'de karar kıldım. Henüz taşınmadığım için TV'yi istemedim ama bugün ses sistemleri için bir araştırma yaparken TV'yi alırken pek önemesemediğim DTS ses desteği olmaması konusuna takıldım.
Büyük bir HDD alıp MKV film izlemek istiyorum TV'de, fakat şu anda piyasadaki TV'lerin çoğunda DTS ses desteği yok diye biliyorum, alırken o nedenle pek önemsemedim. Ses sistemi olarak da müthiş bir şey almayacaktım, 300 TL max limit ayırmıştım, ucuz bir 5+1 düşünüyordum. Fakat nette rastladığım forumlarda DTS ses formatlı MKV'lerde TV'den "hiç" ses gelmemesi gibi bir sorun gördüm, PK760'da bu tarz bir sorun yaşar mıyım? Çözüm için ne önerirsiniz? Sanırım sadece ses sistemi kurarak halledilebilecek bir sorun değil, WD HD Playerla da çözülmüyor galiba bu sorun?