Şimdi Ara

lg 52-32-52 wirter icin acil yardimmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bi writer aldim ama writerim bi turlu stabil olarak calismiyor.writeri bilgisayara takiyorum goruyor; sabah kalkiyorum bilgisayari tekrar aciyorum writeri gormuyor. gormedigi surede bilgisayar adam akilli calisiyor ama power ve hdd ledleri araliksiz yaniyor. writeri tekrar gostermenin tek yolu writeri bilgisayardan sokmek bilgisayar tekrar acmak duzgun bi sekilde boot ettikten sonra tekrar takmak.. ama bilgisayar 4 - 5 saaatten fazla kapali kalirsa tekrar actigimda writeri yine gormuyor.. butun jumper kombinasyonlarını denedim faydasi yok.. Lutfen acil yardimm..hade kalın saglıcakla

• windowstamı görmüyor yoksa boottamı; eğer bootta görmüyorsa işin kötü cdrw anakartında sorun olabilir,power yeterli besleme yapmıyor olabilir,ıde kablonda sorun olabilir.Eğer windowta görmüyor ise anakartın ide driverlarını yükle derim
  • LG almayın. Bağzıları sahte çıkıyor arkasında lg logosu arayın. Sahte olmasa bile iyi bir marka değil. Philips alın asus alın LG almayın üç kuruş için hayatı kendinize zehir etmeyin. [wand]
  • LG 52x32x52 kullanıyorum.Tık demedi acaip de memnunum.. Mansuninght' a katılmıyorum.Her markanın olabildiği gibi LG'nin de bazı ürünleri sorunlu olabilir.Ama "LG almayın hayatınızı zehir etmeyin" gibi bi yaklaşımda bulunmak pek de doğru değil diye düşünüyorum.Karalamak bu kadar kolay olmamalı.
  • LG nin ürünlerinden bende memnun değilim.
  • Lg'nin bir suçu yok,Lg'yi Türkiye'ye getiren taşeron şirketlerden namussuz olan bir tanesinin eseri tüm bu laflar.Uzakdoğudan dandik üretim cd romlara Lg damgası vurup ucuza piyasaya verdiler,soyuna sopuna küfredilen Lg'ler işte bunlardır.Gerçek Lg'ler de sorun çıkaran hiçbir durum yok.Bilip öyle konuşalım lütfen.
  • LG çok güvenilir bir marka değil artı ortada garip işler dönüyor. Bir ara sahteleri görüldü falan filan alıcaksanız ince eleyip sık dokuyun. Açıyorsunuz içini creative çıkıyor. İhtmal üretilmemeiş bozuk bir partinni artıkları lg diye birleri tarafından piyasaya sürülmüş LG logolu ürünler alın derim. Öndeki logodan bahsetmiyorum. Arkadaki logo yada orjinal olduğunu gösteren çıkartmadan bahsediyorum. Hemen sana katılmıyorum falan filan diye çıkış yapmamak lazım. Daha öncede açıkladığım gibi ortada bir sahtekarlık var. Ben aldım iyi çalışıyor demekle olmuyor. Sırf konuşmuş olmak için konuşmamak lazım. Ayrıca bu markadan odadar çok şikayetçi varki tahmin edemezsin bence biraz kulağının çekilmesi şart. Yoksa hep böyle gider bir firma ürününün fiyatını ucuzlatmak adına kaliteden bukadar ödün vermesi çok kötü. Ayrıca bizim ülkemize gönderilen mallarla diğer ülkelere giden malların kalitesinin bir olmadığını bilmenizi isterim. Bu ülkem adına bir aşşağılamadır bunu kabul edemem. [:(!]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünlerin arkasındaki önündeki sağındaki köşesindeki logoların ürünleri Türkiye'ye getiren firma tarafından takıldığını duymuştum.Bunun Lg ile bi lakası olmadığını söylemişlerdi.Ayrıca sahte ürünler için markayı değil sahtesini üretenleri suçlamak gerekir diye düşünüyorum.Bu biraz da sahte cd olayına benziyo.Bu durumdan Lg de memnun değildir muhtemelen.Ama yanlış anlaşılmasın Lg süper bi markadır inanılmaz kalitelidir demiyorum.Sonuç olarak para-performans olayı.Çok parası olan gider plextor vs. alır.Bunu söylemekten ben de hoşlanmıyorum ama parayı veren düdüğü çalar..
  • Katılıyorum ama arada bir sesimizi çıkartmamız gerekli. Millet adı çok duyuluyor diye güvenip alıyor. Sonra birton problemle geliyorlar. Şunuda kabul etmelisniz kalitesiz hem satıcıyı hem alıcıyı mağdur ediyor. Susmaya devam edersek bu işin sonu ne olur bilmiyorum. [xx(]
  • lg ler 40*12 serisinden sonra cok sattım hayli kötü üretimler yaptı ancak belirteyim 2 tane 52*32 sattım ve beğenip kendi 52*24 asusumu satıp lg aldım hayli menunum bu arada sitesinde yok ama v1.2 firmware buldum okuma hızı hayli optimize edilmiş
  • balcova arkadsım yine ben slm... Sende boş durmuyor her topığe ugruyorsun sanırım heheh... kızma bak sana yeni bi firmware al dene ok...
    HAYRET BURDA ATI DEN BAHSETMEMISSIN HEHEH...
    Model 8523b değil mi??? öyle ise aşağıdaki linke bi bak rom 1.04 oluyor...
    http://www.lge.co.kr/open_data/GCE-8523B104(KW).zip

buda 1.03
    http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?p_name=GCE-8523B103(KW).zip

• LG'ler sahteymişte , Farklı bir firma logolarını vurmuşta. arkadaşlar bu sektör oyuncak yada textil sektörü değil bu kadar kolaymı Allahaşkına yapmayın. madein China yazanlarda var bu sorun. Elimde 12 Lg. CD-Rom var 8 tanede Asus , 3 Samsung... Asus ve Samsunglar LG lerden daha eski LG. ler eskidikten sonra yıpranmış CD'leri okuma oranı %50 LG lerin okumadığı CD leri ASus ve Samsunglar çok rahat okuyor. Ben LG. Tavsiye etmem . isteyen alsın
  • lg nin kalitesiz old. inanmıyorum bendedn 52*24.52 var ayrıca lg şu anda japonya da bir numaraya ayrıca optik ürünlerindeki tek başarısizlık cd-romlrada bazen okumama yapıyo creative gibi amam cd rw ve dvd ler canan var hata düzeltme performası mükemmel yani çizik ve buzuk cd leri okumada üstüne yok isteyen daha fazla araştırsın senin soruun bordunda olablilr amam yinede yeterli teknik bilgi vermiş değilsin biraz bios ayarlarından ve board marka model bahsetsen daha iyi olur
  • kt4-v kullaniyorum sorun windowsta degil alet daha en basta goremio cd-writeri. bios ayarlarini epey kurcaladim ama bi sonuc alamadim.belki guc sorunu vardir diye tum voltajlari defaulta cektim gene tik yok.baska ide kablosu denedim oda fayda etmedi.hatta kullandigim prizi bile degistirdim:)) gerci en ii cozum garantiye vermek .daha alali 1-2 hafta filan oldu.benimkide cin de uretilmis. su final doneminden bi yırtiim garanti isiyle ilgilenecegim.. bu arada writeri mavi bilgisayardan aldim ankarada olanlar bilirler. simdiye kadar aldigim hicbir urunde sorun cikmamisti ; aksilik iste naparsin. neyse simdiden yardimlariniz icin tesekkurler. hepimize kolay gele:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.