Şimdi Ara

LG 52X MAX da sorun .LÜTFEN YARDIM!!!!!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürücüm 0 cd leri bile artık okumamaya başladı .içindeki cd yi okumayıncada bilgisayarımın içindeki linkini kaldırıyo ve resetlemeyice de cd okumuyo . BANA ÖNERİ VERİN.

• Lg cdromlar ne yazıkki ömğrlerini çabuk yitiriyor diyebilirm.. seninkide öyle garantisi iflan var mı?
  • içini aç lensi temizle belki
  • baba 15 dolarlık malzeme alyenisini hatta dvd rom al artık herşey dvd üzerine kuruluyor[:
  • avenger 2010 hiç canını sıkma sinir krizleri geçirmeden git babalar gibi bi cdroom al benimde başıma böle şeyler geliyodu bi kaç sefer tekrar etti ondan sora gümmm !!
    biraz masraflı ama yenisini al
  • lensi bi kaç ay önce temizledim ama sorun hallolmadı artık napayım iyi bişey bakacaz sizler ne önerirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: piranha

içini aç lensi temizle belki
  • arkadaşlar haklı yenisini al bozulan cd sürücü iflah olmaz denyimlerimle sabittir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piyasada kaliteli optik sürücü kalmadı maalesef. Bu firmaların ucuz üretiyim çamurdan olsun misali. İşin kötüsü kaliteli firma olan Asus da noname kalitesine inmiş firmalar arasına girdi. Plextor bile çinlilere ürettiriyor optik sürücülerini artık.
  • h
    quote:

Orjinalden alıntı: Corporal

Piyasada kaliteli optik sürücü kalmadı maalesef. Bu firmaların ucuz üretiyim çamurdan olsun misali. İşin kötüsü kaliteli firma olan Asus da noname kalitesine inmiş firmalar arasına girdi. Plextor bile çinlilere ürettiriyor optik sürücülerini artık.

hacı doğru soyluyosun önceden aldığımız pc ürünlerinde falan madein japon germany italy falandı şimdi hepsi çin oldu yakında yediğimiz ekmek bile çinde üretilecek
  • bu optik sürücülerin fiyatı ne alemde.almışken rewrite li mi olsun .bazı sakıncaları varmış diyorlar.sizce nasıl
  • rewritable cd ler 30 - 35 $ + kdv arası fiatta değişio LG alabilirsin ben kullanıom gaYet göZeL
  • yanlış hatırlamıosam ben LG yi 31 veya 32 $ + kdv ye almıştım ama taksitli ( 6 ay taksit ve %6 indirim=kdvli fiyatın üzerinden)
    sen peşin parayla alıcaksan daha ucuzada bulabilirsn piyasaya bakman laZımM
  • lazer temizleyici al temizle. olmadı kendin sök temizle.oda olmadı kaldır at yenisini al.
  • piyasada lg writerlar 27$+KDV gibi fiyata bulmak mümkün.
    cd-romlarda 13-14$+KDV civarı
    git yenisini al uğraşmaya değmez
  • OKUMAMA PROBLEMI GOZUNDEN KAYNAKLANIYOR OLABILIR AMA LINKINI KAYBETME OLAYININ LASERDEN KAYNAKLANDIGINI SANMIYORUM. BUYUK BIR IHTIMALLE YA CD-ROMUN KARTINDA YADA IDE CIKISLARINDA SORUN VARDIR. GARANTISI VARSA HIC DURMA..
  • KAFAN RAHAT OLSUN, OYLE HER SOYLENENEDE INANMA.. YA KARDESIM CD-RW IN SAKINCASI OLABILIRKI EKMEK ISTEMIYOR SU ISTEMIYOR. SEN EGER KAFANA BU KADAR TAKIYORSAN PARAYA KIY DVD-RW AL.. COK DEGIL 100$ CİVARI (ASUS) OK.
  • benim lg de aynı arızayı verdi.hiç kasmadım.
    üzülmeye ne gerek var? dedim ve gittim asus cd-rw aldım.
    bazı olaylar elimizde değil maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.