Bildirim
LG 55LA860V
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o tv ye o kadar para verme bence sony ve samsung dururken lg düşünmemelisin -
LG LA740-790 modelini düşünebilirsiniz henüz 790 piyasada yok ama
860 pişman etmedi - sizi de etmeyecektir. -
Kapali kutu philips pfl7007(200hz) yada 8007(200hz) bulursaniz degerlendirin.
yeni model philips 7008(100hz) ve 8008(200hz) cok pahali suan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@exzal samsung düşünürdüm de aktif gözlük başımı ağrıtıyor o yüzden lg düşünüyorum.
@baybarut sadece kamera için o kadar fark vermek istemiyorum ama.lg mağazasında satış temsilcisi bir model göstermişti ama hatırlamıyorum şimdi adını.
@alierr philipslerin yenilenme hızları düşük gibi geldi bana. -
siz bilirsiniz ama görüntü kalitesi o kadarda yüksek degil lg lerde güncellemiyor cihazlarını samsung gelistiriyor lg de basarılar sana -
55la860v ............ Bu tv 2000 tl den fazla etmez siyah kalitesi panel kalitesi ... hikaye
Input lag : 120ms
Gaming Performance Input lag : 53ms
Siyah kalitesi düşük : 0,13 cd/m²
Bulutlanma ve ışık sızmaları %99 olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 29 Haziran 2013; 20:08:26 > -
Yenileme hizlari diye tabir ettiginiz sey gercek degerler degil. 400hz, 600hz, 1000hz bunlar kandirmaca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
55la860v ............ Bu tv 2000 tl den fazla etmez siyah kalitesi panel kalitesi ... hikaye
Input lag : 120ms
Gaming Performance Input lag : 53ms
Siyah kalitesi düşük : 0,13 cd/m²
Bulutlanma ve ışık sızmaları %99 olur
samsungun amiral gemisi f8000 in yağlı boya tadındaki goruntu kalitesi veren paneli kaç para eder acaba sizce ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X