Şimdi Ara

LG 55LA860V ile LG 60PH670S kararsızlığıma yardım edin lütfen. :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylarca incelemeden çöp dahi alamayan bir insan olarak yine bir açmaza düştüm. LG'ye smart özellikleri, tasarımı, MKVod olayı, Digiturk kampanyası, telefonumun da aynı marka olması gibi sebeplerden dolayı yöneldim. Aslında sadece LED olanlara bakıyordum ama bu vertical banding belası yüzünden eskisi kadar net değil kafam. Plazma TV'yi bir seçenek haline getirme nedenim oldu bu risk. Aşağıya bildiğim ve inecelediğim kadarıyla her iki modelin benim için artılarını ve eksilerini çıkardım. Karar vermemde yardımı olacaklara şimdiden teşekkürler.

LG 55LA860V

Artıları

Daha ince çerçeve ve hoş tasarım
    Daha parlak ekran, daha yüksek kontrast, bir nebze az yansıma
    Daha gelişmiş akıllı kumanda (MR400P)
    DVB-T2 desteği
    Daha az elektrik tüketimi
    Dahili kamera
    İşlemci ve ram daha üstün sanırım (emin değilim)
    Pasif 3D gözlüğü (hem ucuz, hem hafif hem de kutudan 6 tane gözlük çıkıyor)

Eksileri

Vertical banding riski
    Işık sızdırma riski
    5" daha küçük ekran
    Yaklaşık 1500 TL fiyat fazlası
    Suni/pastel renk tonları

LG 60PH670S

Artıları

5" daha büyük ekran
    Daha doğal renkler
    Hareketli görüntülerde daha iyi performans
    Yaklaşık 1500 TL fiyat avantajı

Eksileri

Daha kalın bir çerçeve ve görece kaba tasarım
    Soluk ekran, daha yüksek yansıma
    Akıllı kumandası diğeri kadar alımlı değil
    Burn-in (logo yanığı riski)
    Buna bağlı olarak daha titiz kullanım gerektirmesi
    Daha yüksek elektrik tüketimi
    Aktif 3D gözlüğü (Hem kutu içeriğine dahil değil, almak istersen pahalı, ayrıca ağır)
    İşlemci ve ram daha düşük sanırım (emin değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhole -- 28 Nisan 2014; 16:28:37 >

• Bizimkiler Samsung UE55H6470 140Cm, Full HD, 400Hz Led Tv yi görmüşler izlemişler çok beğenmişler bilgin olsun onada bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung düşünmüyorum pek. LG'nin yeni çıkan LB (led) ve PB (plazma) serileri de webos işletim sistemleriyle ilgimi çekti. Ayrıca akıllı kumandaları da değişmiş, yeni kumandaları beğeniyorum. 55LB670V ya da 60PB690v modellerine yöneleceğim sanırım.
  • bugün vatan'da 47LB670V modelini inceledim ve webos'tan dolayı kesin olarak yeni seriye karar verdim.

mediamarkt'ta 47LB670V 2.949 TL, 50LB670V 2.999 TL, 55LB670V 3.999 TL

bu fiyatlandırma politikası mantıksız değil mi? 50" modelde neden bu kadar az fiyat varkı varken 55"te bu kadar fazla?

eğer o modele özel bir kampanya ise kaçırmamalı mıyım diye düşünüyorum. normalde 50" olanın da en az 3.299 gibi bir fiyatı olması gerekmez miydi?
  • Mediamarkt'tan 50LB670V modelini sipariş ettim. İnşallah bir sıkıntısı çıkmaz. Bariz bir vertical banding, ışık sızması ya da ölü piksel çıkarsa iade edeceğim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.