Şimdi Ara

LG 55lb652v tecrübelerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
15.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bugn teknosada tv ye bakim dedim

ama aklimi samsung 6900 4k 50 inc ile celdiler

temssz kontrol var elinoz taniyo kamera takildiginda 4k netligi gayet keskin

3000 orda ama n11 indrmlerle 2400 e alinabiliyo

vallas kaldim ortada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam,

4k konusu biraz muamma gibi duruyor. FHD gibi bir standartı olmadığı için ciddi paralar ödeyip aldığımız cşhazların gelecek yayınları destekleyip desteklemediği konusunda emin olamiyoruz. Bunun en iyi örneği samsungların bir dönem 4k diye sattığı televizyonların uydu üzerinden yapılan 4k test yayınını desteklememesi sonucu televizyonların etiketlerini değiştirip ultra hd diye satmasıdır. Henüz net bir standart oluşmadığı için (sony, lg, samsung, vb hepsi ayrı çözünürlük desteği sunmakta) tercihimi ben büyük ekrana para harcamakta buldum. Bunların yanısıra 6 yıl önce fhd aldığım televizyonumda dsmart sahibi olarak iki elin parmağından daha fazla hd kanala sahip değilken standardı bile net bir biçimde belirlenmemiş bir teknolojiye yatırım yapmak çok mantıklı gelmedi. Bunlar benim fikrim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evvettt sonunda siparişimi geçtim http://www.n11.com/lg-55lb652v-3d-smart-full-hd-2-yil-lg-turkiye-garantili-P30791694

bu satıcıdan
    antibiotic1907

siparıs gectı 1 gunde yola cıkardılar e bende dunden berı takıp edıyorum 9 urun varken 5 4 derken demın 3 adet kalmıstı baktım bıtcek 2 adete ınınce siparısı gectım kaldı 1 adet

ınsallah menun kalırım teknosada o tv den vazfecırmeye calısmıstı gorevlı lg 50 6900 4k daha ıyı dedı

ama hem 3d olmaması hemde 5 ınckucuk olması ıle almadım

onun dısında samsung 6470 al dedı 652 yerınede onada 500 tl fazladan vermeye degecek kadar fark olduguna ınanmıyorum

Enclosure deneyımlerıne dayanarak web de de okudum aktıf gozluk cıdden bas agrısı yasptıgı soylenuyo

falan fılan yanı sonunda karar kıldık bakalım :) hadı hayıtlısı

Televizyonunuzu güle güle kullanın. (Şu anda ntv sport hd de maç izliyorum, vertcalbanding falan hiç görmedim)

• @catik hayırlı olsun hocam fiyat performans olarak ne alt modeli ne de üst modeli alınmaz bence bu tv nokta atışı bir tercih oldu... ben de kurulum için bekliyorum pazartesi geleceklerini söylediler bakalım gelir gelmez test edeceğim tv yi...

@Enclosure hocam 1080p ve ya 720p kaliteli ve hareketli sahneleri olan filmlerde performans nasıl test edebildiniz mi ? akışkanlık nasıl görüntülerde...
  • antibiotic1907 kullanıcısına yanıt
    Hem mkv hem de bluray filmlerde 3d de dahil olmak üzere son 10 günde 20 den fazla fikm ve3-4 tane hd kanal da maç izledim hiçbir akıcılık sorunu ile karşılaşmadım. Büyük ekranın keyfi ferçekten tartışılmaz.

• Bahsettiğiniz 55" lik modeli ile 42" lb652v arasında farklar olur mu acaba? İnternet üzerinden veya harici disk üzerinden film izleme vs. gibi konular kafamda soru işareti sadece..

Teşekkürler
  • .MG. kullanıcısına yanıt
    hocam saniyorum ki ekran boyu tu disinda hic bir fark olmaz diye dusunuyorum

hatta ekran kucuk oldgndan daha keskin bir goruntu olabilir :)

ama sunu soyleyeyim gecen sen 82 ekran samsng aldim hersey olsun dedim ekran kicuk farketmez dedim

cok pisman oldum kesinlikle ekran buyuk olmali dizilerin keyfi cikmoyo

house md izliyorum 5. sezondayim altyaziyi zor okuyorum 2 metreden

sirf game o t. bastan izlmek icin viginkler icin 140 ekran dusundum

yani diyecegm o ki 42 yerine en azindan 47 sini almanizi oneririm n 11 de cekle 1800 e geliyo 111 maxi puan da verirrr

Kullanacağım odanın boyutları için 42 üstü modeller görüş mesafenin üstüne çıktığı için 42"i düşünüyorum. O bile sınırlarda, gönül ister daha büyük olsun ama oda razı değil, kanıma girmeyin :)

Bu ürün ile alakalı internet üzerinde izlenen filmlerde 20dk civarı izledikten sonra filmin kapandığını ve bazi alt yazılılarda da sorun olduğunu duydum.. bunu deneme şansı olan oldu mu?
    Ayrıca biraz daha para verip 42" için LB670V veya LB730v modelleri alınabilir mi? bu modeller hakkında bilginiz var mı? n11 de LB730v modeli bahsettiğiniz indirimle 1800 civarina geliyor.

Teşekkürler
  • ya beyler aklima takildi simdi

biz 55 670v modelini neden almadik :)

cepten giryrum 2+1 ses sistemi var dahili 670 fark olarak 700 hz bide cerceve daha sıkk diuruyor

baska fark var mi

400 tl daha verip 55 670 v alinirmiydi ki acep

Sony ses sistemim olduğu için hiç düşünmedim. Aralarında yazılım kaynaklı hz farkı ve 2+1 ses sistemi (denedim bence aradaki farka gidip bir ses sistemi almak çok daha mantıklı) var diğer herşey aynı.

• hocam sihirli kumada farki varmis 670 birlikde geliyo aslonfa onemli ama 400 fiyat farki 300 e indi suan

2 1 onemli degil benim icinde bende 5 1 e takicam tv yi

asil okudgm 670 dahilo kamera var 652 de yok eger boyle ise uzulurum

dahili kamera su el hareketlerini okuyan cinsden ise cidden uzulutum 300 da verip 670 almadigima

bilgisi olan varmi 652 de yok 670 dahili kamera mi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum,

Sen pişman olmaya çok meyillisin. Boşver 300 farkı ona verse sonra 400 daha verseydikte şunu alsaydık diyeceğiz. Bu tv leri 5 yıl kullanırız zaten yeni teknoloji oturmuş olur. Şu an ara bir teknoloji var o yğzden tüm özellikleri barındıran değil bekletilerimizi karşılayan f/p ürünlerini almalıyız diye düşünüyorum.

• aynen hak veeiyorum sana :)

ama daha elime ulasmadi ya iptal etme sansm oldgndn heyecan yaptim

su 670 de dahili kamera oldgnu da n11 den okudum eger yoksa zatem sorun yok

cepten girdgmden de inceleyemedm lg sitesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam tv kurulumu gerceklestımı

ilk izlenımlerını alalım :)
    Ürünün kurulumu bugün yapıldı ve ilk izlenimlerim...

---3 d olayı benim için çok öenmli değildi fakat başarılı buldum, kaliteli 3d içerikler bulunabilirse keyifle izlenebilir...

--- smart özellikleri de kullanışlı denilebilir... benim fazla beklentim yok sadece youtube ve digiturkplay için kullanırım diye düşünüyordum... beğendiğiniz uygulamaları indirebiliyorsunuz...ben digiturkplay i indirdim ama şifre ve kullanıcı giriş ekranı yok, üyeliğimi kullanamayacaksam zaten ne işe yarar anlayamadım umarım ben becerememişimdir ya da yazılım şu an için yeterli değil...

---görevi her türlü mediayı oynatmak olan mediaplayerimin oynatamadığı yüksek çözünürlüklü videoları sorunsuz oynattı...

---hd yayınları çok beğendik sd yayınları da denildiği kadar kötü değil, zaten ekran büyüdükçe sd yayınlardaki kalitenin düşeceği bir gerçek...

---kanal geçiş hızını doğal olarak beğenmedim çünkü bu hd uydu alıcıları için sanırım genel bir sorun...tv ye suç bulmuyorum...

---lg tv remote programını android telefonuma yükleyerek akıllı kumanda işlevlerinin bir çoğunu telefonuma ve tabletime kazandırdım ama ne olursa olsun akıllı kumandanın yerini tutamaz...

---ürün özelliklerinde yazan 20 watt ses çıkışından pek tatmin olmadım... 15 senelik 3 + 3 watt çıkışlı eski tv mizle karşılaştırdığım zaman...

---bir de kumandadaki ok tuşuna basınca genişce kanal listesini görmeye alışmışım ... kanal listesi görünümü pek tatmin etmedi...

---ürünü alan arkadaşlarhttp://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-55LB652V adresinden yazılım güncelleştirmesi yapabilirler... ben yaptım ama neler değişti hiçbir fikrim yok :)

--- telefon ,tablet ekranı paylaşma vs vs diğer özellikleri henüz test etmedim...

---youtube üzerinden vertical banding test videolarını sorunsuz oynattı fakat tv yi daha da zorlayacak videolar bulabilirsem tekrar test etmeyi düşünüyorum...

---genel olarak negatif bir inceleme gibi görünebilir ama üründen memnun kalıcam gibi (ilk gün olduğu için temkinli konuşuyorum yoksa şu ana kadar üründen memnunum)

---son olarak 200 tl indirim kuponunu bana vererek ürünü daha da indirimli almama vesile olan catik hocama teşekkürlerimi sunarım... :)

• Hocam güncel ve sıralı kanal listenizi usb ye yedekleyip buradan paylaşabilme imkanınız var mı acaba ?
    Dostum, dsmart hd harici kullanıyorum.

• Enclosure kullanıcısına yanıt
    True Motion ayarlarından pürüzsüz seçeneğinde kullanın farkı göreceksiniz.Pürüzsüz seçeneğinde ekranın akıcılığı çok harika.Herhangi bir filmde bir sahne belirleyin ve iki seçenek te de (pürüzsüz ve temizle) aynı sahneyi izleyin farkı görebilirsiniz.
    Ben 32lb652v aldım bir de 48H6470 dediğiniz gibi aralarında görüntü farkı pek yok ama h6470'in hakkını yemeyelim lütfen ikiside birbirinden güzel cihazlar

Not:47lb652v ile 48H6470 daha önce mağazada inceledim lb652v izleme açısı daha geniş kanımca yandan bakınca bile görüntüde sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 13 Kasım 2014; 17:35:50 >
  • Enclosure kullanıcısına yanıt
    Hocam akıllı telefon ve tablet ekranı paylaşımı yapmayı denediniz mi hiç ? ben samsung s3 telefonun ve samsung tabletin ekranını paylaşamadım... tv telefonu ve tableti görüyor ama cihazlar tv yi görmüyor... bu konularda acemi olsam ben beceremedim galiba diyeceğim ama sanki lg samsung uyuşmazlığı var gibi...

wi-di --- Screen Mirroring özelliğini kullanan , kullanabilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.