Şimdi Ara

LG 55lb652v tecrübelerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
15.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonum lg g2 bunun ile miracast özelliğini kullanarak telefonun ekran görüntüsünü yansıtabiliyorum.
    Lenovo z500 ile widi özelliğini kullanabiliyorum.

Her ikiside çok kullanışlı. Özellikle widi sayesinde webos un desteklemediği herşeyi yapabiliyorum,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 teknoramina dan pazar gectim hanel gelmedi

benim gibi bekleyen varmi ya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda benim 55 652 v de yola cikmiss

yarin kurdurabilirsem yetisirse yorumlari yaprim

bu arada lg turkiye icin telefonla mi randevu aliyoruzz...siz nasil kurdurdunuz arkadaslarr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Ben teknosa dan almıştım, Antalya servis telefonunu verdiler. Bence sen doğrudan lg müşteri hizmetlerini ararsan daha mantıklı olur. Hatta servis gelmeden kutuyu sakın açma ve kurdurma konusunda geç kalma.

• LG55LB652V Bimeks'te 2.499 + 100 tl hediye çeki. İlgililere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayraktaragent

arkadaşlar merhaba ben 47LB670 i gittigidiyordan satın aldım,%10 indirim çekiyle fırsatı kaçırmak istemedim televizyon fiyatları artıyor diye,55lb652v yi almak istedim fakat gittigidiyorda bitmişti ben alana kadar,sizce ben siparişi nasıl iptal edebilirim gittigidiyordan, 47 inch zamanla küçük gelicek diye düşünüyorum odam 3.5 4 metre, biraz acele ettim almak için çekin zamanı geçiyor diye,bu siparişi iptal etmek için ne yapmam gerekiyor,veya iptal etmeyip alıp kullansammı henüz kargolanmadı siparişi dün gece çektim bu sabah onaylandı.

670 deki görüntü kalitesi işin gerçeği 652v den iyi öncelikle. Bunu teknosada gidip gözünüzle görebilirsiniz. Zaten model olarakta üst model. Ayrıca akıllı kumandasıda içinden çıkıyor diye biliyorum. Ben 652V aldım fiyatı uygun olduğu için yoksa 2.979 TL ye 55 ekran 670 alıyordum tesadüf bimekste gördüm 652V aldım. 500 daha uygun sonuçta. + 100 tl hediye çeki.

47 ekran bence 3-4 metre için çokta küçük değil.

İptal işlemleri içinde iletişimden irtibata geçmeyi deneyiniz size yardımcı olacaklardır.

Ayrıca 7 gün içinde iade hakkınız var internetten alınan ürünler için bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehadroN -- 18 Kasım 2014; 13:18:12 >

• Arkadaşlar bende bu tv yi almayı düşünüyorum 55lb652 modelini indirimlerden haberdar ederseniz çok sevinirim axess kredi kartıyla alışveriş yapacağım bilgilernize
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan4577

Arkadaşlar bende bu tv yi almayı düşünüyorum 55lb652 modelini indirimlerden haberdar ederseniz çok sevinirim axess kredi kartıyla alışveriş yapacağım bilgilernize

hEPSIburada suan 2800 300 cek verıyo 100 axees paun ama ceklerın altlımıtı 500 tl

beyle 9 kasımda verdgm sıprs bugun yol cıktı hayırlısı ıle :)

yarın kurdurcam ınsllaa dıkkaet etmem gerekenler denır oncelıkle

bılgısı olanlar varmı
  • quote:

Arkadaşlar bende bu tv yi almayı düşünüyorum 55lb652 modelini indirimlerden haberdar ederseniz çok sevinirim axess kredi kartıyla alışveriş yapacağım bilgilernize

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-55lb652v-led-tv-fiyati,132568.html

Şuan bulabileceğin en iyi fiyat. Ancak haftasonunu bekle derim. Öğretmenler günü fırsatları olabilir.

Bu arada 652V hakkında bilgi vermek gerekirse;

- Smart özelliğini pek beğenmedim. Web browserla herhangi bir siteden film izlemek eziyet olabiliyor. Hele hele tam ekran yapamıyorsun vk videoları hepten çıldırıyor insan. Tam çözümünü bulamadım henüz. Vardır umarım.
    - HD digitürk ile kullanmak oldukça keyifli bariz yayındaki farkı görebiliyorsunuz.
    - Bu televizyonun smart özelliğini kullanmak isteyenler kesinlikle bir magic kumanda yada touch padli klavye alması şart. Kendi kumandası pek kullanışlı değil.

• beyler tv bugun kuruldu basta nedense bi hosuma gitmedi sebebini bilemiyorjm

ama az once 3d hansel ile gratel filmini actim

muthis ya sinemada bu kadar keyf almamstm gercekten konu sahibi arkadasin dedgi gibi 3d performansi harika

kumanda si cok zor kesinlikle akilli kumada alicam haftaya

flsah bellek taktigimda menuler kocamn kocaman listeleme yada menu seceneklerini kucltmeyi halen bulamdim

ekran asiri buyuk geldi 4 5mt mesafeden bakiyorum ama cok buyuk ya :)

hoc teknoloji magzalarindaki gibi durmuyor
    eski 82 ekran tvm yaninda cep telefonu ekrani gibi kaldi

ya sadece 3d performnsi icin bile alinir bu tv o kadar soylim

• hocam bugun teknosa int sitesinde 2499 du fiyat daha iyi ist bilisimden

biz 2200 ii almisiz :)

beyler ii kampanya yakalrsanz 47 inc de yeter bence bu tv nin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam bugun teknosa int sitesinde 2499 du fiyat daha iyi ist bilisimden

biz 2200 ii almisiz :)

beyler ii kampanya yakalrsanz 47 inc de yeter bence bu tv nin :)

Fiyatlar değişken bende bimeksten 2.499'a aldım 2 gün sonra fiyat 2.799 oldu.

Ayrıca Teknosa'da fiyat 2.799 halen. 55"

http://www.teknosa.com/urunler/110015209/lg-55lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t

Ama 280TL hediye çeki veriyor. Yani tercih edilebilir. Ben çek filan istemiyorum diyenler için yine İstanbul bilişim en iyi fiyatı sunuyor şuan.

Ve bir fikre daha kapıldım bugün. Televizyonla boş vaktim çok olduğu için epey haşır neşir oluyorum.

Eğer siz aldığınız televizyonun smart özelliğini çok kullanacaksanız bence kesinlikle 4 çekirdekli alınmalı. Bir süre sonra bayıyor insanı beklemek. 670 modeli bütçesi 3000 civarı olanlar için iyi bir seçenek.

• hocam 670 de 652 de 1.7 ghz 4 cekirdek 1.5 ram var diye biliyordum

• hocam harici disk taktim kocamn ekran ama klasor olarak 5 6 adet sigiyo...

hard diskin icindeki tum verileri bi ekranda neden goremiyorum bi turlu bilg gibi kucltemdm...

babamin plazma lg 3 sene once alindi o bile yapiyo ben bunda yapamdim

• quote:

hocam 670 de 652 de 1.7 ghz 4 cekirdek 1.5 ram var diye biliyordum

652 2, 670 4 çekirdekli. Ayrıca 670'de dahili 2.1 ses sistemi var. Ve televizyonda ince çerçeve kullanılmış. Kutudan sihirli kumanda çıkmakta ayrıca. Ürünün ayaklarıda biraz daha farklı 652V'ye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehadroN -- 21 Kasım 2014; 23:26:22 >
  • quote:

Merhaba, dün bulunduğum yerdeki teknosada inceledim. LG 55lb652v ve Philips 55pfs7109 arasında kaldım.lg 652 2500 tl, Philips 7109 2300 tl dediler.ikiside indirimde.Lg 652 istiyorum fakat bu banding sorunlarını okudum can sıkıyor, mahkemelik olanlar var. Sizde durum nedir?

• quote:

sonunda benim 55 652 v de yola cikmiss

yarin kurdurabilirsem yetisirse yorumlari yaprim

bu arada lg turkiye icin telefonla mi randevu aliyoruzz...siz nasil kurdurdunuz arkadaslarr

Merhaba, dün bulunduğum yerdeki teknosada inceledim. LG 55lb652v ve Philips 55pfs7109 arasında kaldım.lg 652 2500 tl, Philips 7109 2300 tl dediler.ikiside indirimde.Lg 652 istiyorum fakat bu banding sorunlarını okudum can sıkıyor, mahkemelik olanlar var. Sizde durum nedir?

• headcoach H kullanıcısına yanıt
    bandingbu olayı neydı okumstum ama unuttum... bana nasıl baklacgını soyle haöan ınceleyım
  • Nasıl bakılacak bilmiyorum fakat özellikle maç izlerken ve hareketli sahnelerde çıkan dikey çizgiler diye biliyorum bu sorunu.
    VERTİCAL BANDİNG DENEN YUKARIDAN AŞAĞIYA DOĞRU BELLİ ARALIKLARLA UZANAN BOYDAN BOYA ÇİZGİLER OLUŞMAKTA. (konusu aşağıdaki linkte)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83663592&p=1#83663592

• Merhaba,

Banding işinin şans olduğunu düşünüyorum. 6 yıldır kullandığım lcd de de görmedim. Yeni 55lb652 de de görmedim. Smart konusuna gelince webos tartışmasız bir sistem. Filmleri tam ekran yapıp izleme olayı baz sitelerde oluyor bazılarında olmuyor. Fakat televizyonun widi özlliğini kullanmaya başlayınca smart olayı bitiyor tv bilgisyara dönüşüyor. Bence bu televizyonun hatta tüm leg lerintek bir negatif yönü var hdmi sadece 3 tane. Keşke 4 olsaydı diyorum. 55lb670 olayına gelince ben arada fark göremediğim için 652 aldım. Fazla para cebimde kaldı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.