Şimdi Ara

LG 55lb652v tecrübelerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
15.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam altyaziyi turkce seciyorum ama baska bir dizide tekrar varsayilan degsiyo her dizide turkce secmem mi gerwkiyor

not hala gunceleme yapmadim

diger sorumda harici diskin icindeki klosorler o kadar buyuk ki 6 dosya ancak gosteriyor harici diskin icini tamanin gormek icin klasr lucltme secenegni bulamdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yazı konusu karakteri sadece 1 kere Türkçe yaptım. Muhtemelen onlarca format olduğu için piyasada ben sıkıntısız olan bir alt yazı formatına sahibim. Klasör konusu beni çok rahatsız etmedi. Ama en iyi çözümü lg müşteri hizmetleri ile bulabilirsin diye düşünüyorum. 1 kez aradım konuya çok hakimler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a arkadaşlar az önce lb652v modelini sizin yorumlariniz üzeresşahin aldim. Vatan bilgisayarın fethiye şubesinde bir adet kaldigi için 3 gün sonra teslim alacağım.

Öncelikle satin aldigim ekipman ve fiyati belirtelim 3 4 gün sonra cihazi kullanmaya başlayıp fikrimi belirtirim.

55lb652v led TV + sihirli kumanda + ekstra 4 gözlük + 6 li güç adaptörü ( çoklu priz)

Hepsini 2520.00 TL.

Bence iinişli cikisli led TV fiyatları acisindan iyi paraya aldigimi düşünüyorum

• beyler sızdede harıcı dısk filsh bellek taktıgınızda sadece 8 klasor mu gosterıyor

sureklı asagı gıtmek zorunda kalıyorum aradgmı bulmak ıcın boyle ıse cok kotu

evdekı lg plamada bıle 16 20 film tek ekranda gosterebılıyordu

mutlaka bır ayarı olmalı ya
  • Merhabalar.

Sizin konunuz sayesinda bizde siparisi verdik bakalim

urun elimize ulastiktan sonra teknik servisi mi aramamiz gerekiyor kurulum icin?

• tewwen T kullanıcısına yanıt
    hocam ben lg servıs yakındı gıttım konustum 1 saat sonra eleman yolladlar kurdular

kutu gelınce kayıt olustryorsun ertesı gun gelıyorlar buyuk sehırde ısen
  • catik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• headcoach H kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşm bende daha beklemedeyim aralık ayı sonuna doğŸru almaya niyetim var, mağazalardaki elemanlardan duyduklarıma göre yıl sonuna doğru büyük indirim olur diyolar 1 ay daha bekleyicem , benimde aklımda dediğŸin philips modeli karıştırıyor bu modelde dvb-t2 olsa hemen alıcam fakat philipsin internet sitesinde dvb-t2 özelliÄği gözükmüyor bu yüzden sıcak bakmıyorum bu tv ye, philipsin 55pfs7109 fiyatı çok çok iyi ama kararsız kaldım şu anda
  • murat0116 M kullanıcısına yanıt
    fiyatı çok iyi hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: erkan4577

Arkadaşlar bende bu tv yi almayı düşünüyorum 55lb652 modelini indirimlerden haberdar ederseniz çok sevinirim axess kredi kartıyla alışveriş yapacağım bilgilernize

hEPSIburada suan 2800 300 cek verıyo 100 axees paun ama ceklerın altlımıtı 500 tl

beyle 9 kasımda verdgm sıprs bugun yol cıktı hayırlısı ıle :)

yarın kurdurcam ınsllaa dıkkaet etmem gerekenler denır oncelıkle

bılgısı olanlar varmı

tv çok geç yola çıkmış manisa vatan bilgisayarda 55lb652 2500 tl sihirli kumanda hediye

• Enclosure kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba bi sorum olacaktı ,web tarayıcı üzerinden youtube da videoları izlerken , video ekranı tam yada orta büyüklükte ayarlayıp video çözünürlük ayarlarını da istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz mu yardımcı olursanız çok sevinirim...iyi günler
  • erkan4577 E kullanıcısına yanıt
    Videolar tam ekran oluyor. Video çözünürlüğü bağlantı hız sorunu henüz yaşamadığım için dikkatimi çeken bir konu olmadı. Tahminimce bağlantı ayarına bağlı olarak kendisi çözünürlüğü otomatik olarak ayarlıyordur diye düşünüyorum.

• Enclosure kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşımlar için teşekkürler, herbiri ayrı ayrı çok değerli benim için. Bir sorum olacak; cep telefonu veya bilgisayar ekranını nasıl wifi ile TV'ye aktarıyoruz? Açıklarsaniz sevinirim.

• spedermen S kullanıcısına yanıt
    Telefonum lg g2 miracast özelliği var herhangi bir şekilde başka bir gereksinim duymadan (aynı ağ züerinde olması falan gerekmiyor) doğrudan aktarabiliyorum. Laptop için ise bilgisayarın widi desteğinin olup olmadığını intel in sitesinden kontrol ederek başlayabilirsiniz. Eğer widi destekli bir laptop unuz var ise windows 8 ve üzeri yardımı ile ekranı kablosuz olarak yüksek görüntü performansı ile aktarabiliyorsunuz. Bilgisayarın ve laptop un aynı ağ üzerinde olması bu işlemde şart. Fakat acayip bir performansı var ve lig tv aktarabiliyorsunuz. Bu özelliği kullanmaya başlayınca tv nin smart özelliklerindeki eksikler zaten yok oluyor. Laptop u yansıt sonra internetten istediğin siteden tam ekran film izle. Oyun performansının kötü olacağını düşünüyorum. Mouse hareketlerinde lag var film izlerden belli olmuyor ses ve görüntüyü aynı anda aktardığı için ama görüntü de oyun oynarken lag oyunu oynanamaz hale getşrecektir.

• Tekrar s.a arkadaşlar. 55lb652v cihazı bir haftadır kullanıyorum.

Herkesin merak ettiği 3d olayıyla başlayalım. Elimde 9 adet 3d film var ve 4 tanesini izledim. Ve burada öğrendiğim bir durum varsa o da film kaliteli olacak. Avatar hariç elimdeki filmlerde bir sıkıntı yok hatta ne göz ağrısı nede baş ağrısı olmaksızın peş peşe iki film izledim. Film iyi olursa 3d olayı mükemmel. Gelelim 2d yi 3d ye çevirme olayına. Ben bu özellikten pek birşey anlamadım. Eğer film 3d değilse 2d yi 3d ye çevirmek size o 3d hissini pek vermiyor.

Cihaz USP üzerinden hard disk bagladim bütün video resimleri sıkıntısız açtı.
    Videoda dil desteği veya alt yazı secenigi varsa TVde bunları değiştirmek mümkün hatta altyazı rengi ve boyutunu da ayarla ya biliyorsunuz.

Bende d-smart hd var burada görüntü mükemmel. Digiturk karasal yayın var burada sadece lig maçlarını izliyorum. İnanın bana 106 ekran LCD eski tlevizyonumla bunun arasında büyük fark var. Hd kalitesi olmasa da karasal yayın bile netleşti.

Laptop ve cep telefonumu da aynı ağ üzerinden kablosuz olarak ekrani yansittim. Önce biraz kariaik geldi ama nihayetinde yaptip ve oldu :)

Gelelim kumandasina. Arkadaşlar az aoyleyim çok anlayin sihirli kumanda olmazsa size eziyet olur. Eğer düşünüyorsanız kesinlikle kumandasında alin.

Smart özelliği çok karistirmadim ama web tarayıcı ve YouTube dan video açtım sorun yok.

PlayStation 3 u bagladim 3d maç yaptım değişik :) yanlız şunu belirtmek isterim
    . oyun biraz kasıyordu sonra resim modunu degistirdim düzeldi.

Hi birde resim modunu seçtikten sonra yada renkleri manüel siz ayarlandıktan sonra bunu kayıt yaparak diğer resim modlarının yanina bu özel renk seçeneğini de ekleye biliyorsunuz ama ECO die bir mod var güç tasarruf moduymus ne yaparsan yap bu ECO koduna geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat0116 -- 4 Aralık 2014; 13:57:55 >

• USP ne hocam? USB olacak o

Ayrıca evet, ben de zamanında Avatar'ın gazına gelip 3D tv aldım lakin bir daha avatar kadar 3D'si güzel filmle karşılaşmadım.

Tabi bunda 3D filmlerin gerçekten 3D kameramı ile çekildiği yoksa lab ortamında mı 3D yapıldığı da önemli.

Şu siteden gerçek 3D filmleri takip edebilirsin. Son izlediklerimin arasında Maymunlar cehennemi şafak vakti 3D si fena değildi.

Bir de filmleri HSBS yerine HOU tercih edeceksin unutma.

http://realorfake3d.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 8 Aralık 2014; 11:48:54 >

• Şu televizyonu HB'de adıma tanımlı indirimle 2400'e falan alacaktım, hızlı davranmadım, şimdi haftalardır fiyatının düşmesini bekliyorum...
  • Bugün Gittim Real'den 2600 TL'ye (Bonus'a 9 taksit) aldım, eve getirdim servisi aradım.
    Pazartesi geliriz dediler. Bugün için ısrar ettim. "Siz kurabilirseniz p.tesi gelir garantisini başlatırız" dediler.
    "Ölü pixel kontrolü vs. yapmıyor musunuz" dedim, "hayır sadece kurulum yapıyoruz" dedi.
    Sonuçta kendim kurmaya karar verdim, ptesi gelir garantiyi başlatacaklar.

Bu arada TV müthiş. Çok memnun kaldım şu ana dek, hala kurcalıyorum.
    Şu an tek sıkıntım, altyazılardaki dil düzeltmesini yapamıyorum. ı'lar y olarak çıkıyor.
    Bunu nereden düzeltebilirim?
  • Merhabalar;

WebOS yazılımı nasıl? Kanal geçişleri için çok yavaş olduğu söyleniyor. Bu soruların sizden yanıtı gelince uygun bir kampanyayla bende alacağım kısmetse. Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.