Şimdi Ara

LG 55lb652v tecrübelerim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
15.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni alacak olsam yine alırım. Fiyat/performans ürünü derim. Bir gün bile ah şu televizyonu alsaydım demedim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu tv yi düşünenlerdenim. Tv den öncelikli beklentilerimden biri maç yayınları.
    tv den maç izleyenler tv nin maç peformansını değerlendirebilir mi?
    atv ,ntv, trt, star vb. yayınlarda kendi alıcısıyla maçlar izlenebiliyor mu? yaNİ biss sorunu yaşadıNIZ mı?
  • arkadaslar merhaba kliksadan 55lb652 satın aldım nisanda...kurulumunu bu hafta gerceklestırdık. evde henüz tv yayını yok ama harddisc üzerinden film foto acıyorum.. bazı tek renk ekranlarda köşelerde koyuluk hissediyorum... lg destek hattına bu durumu sordugumda panellerımız oyle tv nızde bır sıkıntı yok tv yayını geldıgınde fark etmezsınız dedıler... ben hala kararsızım, bu durumdan da bıraz kıllandım ,, doğrumduur bu koyuluklar normalmi..
    yoksa bulutlanma dedıklerı zımbırtı bumu
    yorumlarınızı beklerıyorum
  • mstafagnc kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Siz söyledikten sonra kontrol ettim bende öyle bir şey yok. Siz belki bir iki sahnede koyu alanlar görünce takılmış olabilirsiniz.

• smart ekranında var benım asıl kafama takılan bu... daha hıcbırsey acmadan köşelerde koyuluk var... bilemedım.. kafama takıldı
  • Arkadaşlar merhaba,
    bende de 1 yıldır lg 55lb652v led tv var. Geçenlerde zifiri karanlıkta televizyonu açtım, ekran siyahken(hani kablo takınız, girişi kontrol ediniz vs gibi uyarılar verirken siyah ekran çıkar ya ortada uyarı ile), ya da film izlerken karanlık bir sahne geldiğinde köşelerde ton farklılıkları olduğunu farkettim. kenarlarda bazı bölgelerde ışık yoğunluğu farkı var bu çok koyu sahnelerde farkedilebiliyor. sizde de böyle bir durum var mı , yoksa benimki anormal mi ve garantiye mi göndermeliyim ? babamın 165 ekran arçelik led tv'sini yine tamamen karanlık bir ortamda test ettim, böyle bir durum yoktu. işkillendim iyice
  • boşver bu kadar incelemeyin televizyonu :) arıza sorunu yok, parlama yok, webos müthiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

boşver bu kadar incelemeyin televizyonu :) arıza sorunu yok, parlama yok, webos müthiş :)

valla hocam görüntüsüne falan diyecek bişeyim yok da, hem o kenarlarda bazı noktalardaki ışık farklılıkları düşündürüyor, hem de menüleri biraz yavaş. kenardaki ışık sorunu için garantiyi arayacağım gelip bi baksınlar, 2500-3000 tl veriyoruz yani az para değil hocam. bunları göz önünde bulundurmak lazım
  • 652 serisi alacaklar için söylüyorum akıllı kumandası en ucuz carrefourda satılıyor. 69 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

Arkadaşlar merhaba,
    bende de 1 yıldır lg 55lb652v led tv var. Geçenlerde zifiri karanlıkta televizyonu açtım, ekran siyahken(hani kablo takınız, girişi kontrol ediniz vs gibi uyarılar verirken siyah ekran çıkar ya ortada uyarı ile), ya da film izlerken karanlık bir sahne geldiğinde köşelerde ton farklılıkları olduğunu farkettim. kenarlarda bazı bölgelerde ışık yoğunluğu farkı var bu çok koyu sahnelerde farkedilebiliyor. sizde de böyle bir durum var mı , yoksa benimki anormal mi ve garantiye mi göndermeliyim ? babamın 165 ekran arçelik led tv'sini yine tamamen karanlık bir ortamda test ettim, böyle bir durum yoktu. işkillendim iyice

Bu sorunun olmadığı TV bulabildinizmi. Aynı sorun bende var. Karanlıkta televizyon geceki gökyüzü gibi ayışığı bulutlar karanlık hepsi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bu sorunun olmadığı TV bulabildinizmi. Aynı sorun bende var. Karanlıkta televizyon geceki gökyüzü gibi ayışığı bulutlar karanlık hepsi var.

babamın arçelik led tvsinde böyle bi durumla karşılaşmayınca benimkine özel bi durum sandım. sizinki de lg 55lb652v mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

quote:

Arkadaşlar merhaba,

babamın arçelik led tvsinde böyle bi durumla karşılaşmayınca benimkine özel bi durum sandım. sizinki de lg 55lb652v mi ?

32 inç modeli

• Sacma olabilir ama bir soru sormak istiyorum. Bu tvde trt 4k kanalini izleyebilir miyiz? Sonucta 4k olmasa da full hd izletir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enclosure kullanıcısına yanıt
    Aynı tvye bende sahibim. Tarayıcı da gezinirken yetersiz bellek uyarısı alıyorum. Siz de bu uyarıyla karşılaştınız mı? İnternette hdd veya usb bellek takarak çözüm önermişler ama tvye tarayıcı ekleyip online film izleme vaadinde bulunup sonra hafızasını yetersiz koyduk bu sebeple normal olarak izleyemezsiniz demiyordur inşallah LG.

Bugüne kadar rastladığım tek problem bu tv de. Onun haricinde memnunum.

• arkadaşlar bu tvye webos 2.0 güncellemesi geldi mi? yoksa hiç gelmeyecek mi bu kafamı karıştırıyor
  • Yetersiz bellek sorununa çözüm bulabilen var mı?

• Aradan 6 yıl geçmiş hala çok memnunum televizyonumdan.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.