Bildirim
LG 55LM670S 55' LED Cinema 3D Smart TV; Magic Motion kumanda, 4 adet FPR gözlük, dahili Wi-
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar bu ürünü kullananınız olmadımı hiç cevap yazan olmamış ilginç -
Fiyat iyiymis paralel dimi bu..lg tr imkansiz bu fiyata..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
o fiyata satılıyor ise yarın gider alırım , o kadar diyorum.Muhtemelen bir hata var bu fiyatta. -
paralel derken
valla bende bir hata oldugunu düşündüm mağazaya gidesiye kadar inanmadım bulabilirseniz kaçırmayın sınırlı sayıda ve bu fiyata kesinlile bulamazsınız demişlerdi gerçektende nette o kadar araştırdım 1500-2000 arası farkvar -
kesin bir şey var o televizyonda. normal fiyatı 5000 falan.. Bu kadar ucuz olması imkansız. -
evkurda bi kere bu tv yoktur ki fiatı 3000 tl olsun olmayan bişeye bende derim 2000 tl -
valla faturası elimde inanmayana fotofunu çeker koyarım faturada yazan lg 55lm670s fhd 3d led smart d-wıfı magic control(4 gözlük-2 tane dual play gözlük)
ön sipariş aldılar geçen cumartesi bugün yarın gelir bir aksilik olmaz inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: andasanat
valla faturası elimde inanmayana fotofunu çeker koyarım faturada yazan lg 55lm670s fhd 3d led smart d-wıfı magic control(4 gözlük-2 tane dual play gözlük)
ön sipariş aldılar geçen cumartesi bugün yarın gelir bir aksilik olmaz inşallah
inşallah.... -
sonunda televizyon geldi tam bir ay oldu siz siz olun evkurdan alişveriş yaparken 1 değil 1000 kere düşünün adamlar stoklarında olmayan ürünü satmışlar kampanyada bitmiş bizi caydırmak için ellerinden geleni yaptılar lakin caymadık merkezlerine telefon ettiler bir sürü terene neyse uzun lafın kısası televizyon geldi gerçekten fiyat olarak çok iyi bir fiyata aldık 2950 tl en ucuz fiyatı 4800 tl kullanmak nasip olmadı yarın servis gelecek kurulunca yorum yazarım gene aman evkurdan uzak durun :)) -
55 inçh o fiyata 2 ay beklerim ben :) yorumlarınızı bekliyorum dts ses desteği var mı birçok yere 660s modeli için dts ses desteği varmı yazdım ama kimse cevap vermiyor devlet sırrı sanki :) -
bende 55 tv arıyorum. bunun ile 660s arasında ne fark var? 4000 liraya kadar olanlar arasından ne tavsiye edersiniz? -
hocam hiç bir fark yok birebir aynı almak istiyorsan al televizyonu bugün lg servisi gelip kurdu gerçekten on numara bir televizyon evkurun geri zekalılılğı ile bir ay gecikmeli olarak geldi lakin aldıgımız fiyatın uygunlugu bu gecikmeyi telafi etti gerçekten şu an alına bilecek en kaliteli ve ful televizyon almak isteyenlere tavsi ederim -
lg'nin sitesine girin burada istediğiniz modille karşılaştırma yapabilirsiniz
http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LM670S-3d-tv -
quote:
Orijinalden alıntı: andasanat
hocam hiç bir fark yok birebir aynı almak istiyorsan al televizyonu bugün lg servisi gelip kurdu gerçekten on numara bir televizyon evkurun geri zekalılılğı ile bir ay gecikmeli olarak geldi lakin aldıgımız fiyatın uygunlugu bu gecikmeyi telafi etti gerçekten şu an alına bilecek en kaliteli ve ful televizyon almak isteyenlere tavsi ederim
evkur acaba hala böyle bir kıyak yaparmı televizyona acil ihtiyacım yok 1 ay sonra gelsede olur yani hala 55 inç o fiyata verirmi manisada oturuyorum ben yarın gidip soram bakam -
yaparmı bilmiyorum bizi vaz geçirmek için ellerinden geleni yaptılar evkurdan ben bir daha ürün almam isterse aynı kampanyayı tekrardan yapsın ben açıkcası bu üründen de umudumu kesmiştim neyse bunları yukarıda detaylı anlattım zaten
Televizyona gelince gerçekten çok güzel herşeyi harika lakin bize büyük geldi alırken mekanın büyüklüğüne kapılıp ekran küçük gelebilir ama eve getirip kurunca ne kadar büyük bir ekran olduğunu anladık 55''in şimdi keşke 47'' alsaymışız diyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: yessalih
bende 55 tv arıyorum. bunun ile 660s arasında ne fark var? 4000 liraya kadar olanlar arasından ne tavsiye edersiniz?
http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960359/philips_55pfl6097k_12_dvbs_fhd_3d_led_lcd_tv__value_110b__42_47_plazma_lcd_tv_sehpasi
Hiç başka aramayın yanında tv sehpası hediye , web sitesinden alırsanız 300 TL hediye çeki
-
Bende bu tv yi hepsiburda.com'dan aldım 45 gün sonra arızalandı LG servis konusunda çok kötü bir kere evde esir kalıyorsunuz.Diğer bir konuda bu kadar par verdiğiniz bir cihazın 45 gün sonra bozulması ve ana kartının değiştirilmesi hiç hoşuma gitmedi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X