Arkadaşlar önceden bir problem olmadan izliyordum. Şimdilerde 2 TB hdd aldım ona film atıp izlerken arada ses gidiyor çıkış yapmak veya durdurmak istediğimde de donuyor. TV kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Sorungüncelleme ile birlikte mi başladı tam bilemiyorum sizce ne olabilir? şu anki versiyon 04.41.04
Tv 2 tb lik hdd yi çalıştırmada zorlanıyor olabilir.Daha düşük boyutlarda hdd kullanmak daha uygun olacaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Haklı olabilirsin çok sağol dostum cevap için. Bu arada yeni güncelleme gelmiş onu yükledim akşam bir deneyeceğim tekrar.
Yeni güncelemede problemi ortadan kaldırmışlar sanki 2-3 saat boyunca izledim hiç bir donma olmadı. Aynı problemle karşılaşanlar yeni güncellme ver.40.41.08 yüklesinler.
Güncelleme nasıl yükleniyor?
Tv internete bağlı değil mi? İnternete bağlıysa ayarlar menüsünün en altında yazılım bölümü var ordan güncelleyebilirsin. Eğer bağlı değilse lg sayfasından ürün kaydını yapıp ordan pc indirebilirsin. Usb atıp ordan yükleyebilirsin.
Bilgi için teşekkürler. LG 37LM611S aldım ancak kurulmadı daha. Açılmadan duruyor . LG nin servisi de yapar mı ki güncellemeyi kurulumda?
Sen internet bağlantısını hazır et geldiklerinde söylersin onlar menüden yapar sende görür öğrenmiş olursun.
Teşekkürler. Evde henüz internet bağlantısı sağlanmadı. Ben önceden usb ye atarak ya da servise önceden bildirip bir çözüm bulayım.
merhaba bende ayni tv var 1000gb'lik hdd'lerde 15 gb lik filmleri rahat seyrediyorum
heralde senin indirdigin filmde sorun vardir
Sorun hala çözülmemiş ya film ve dizilerde fark etmiyor herzaman olmuyor ama bazılarında da çok oluyor. Sanırım arkadaşın dediği hibi 2 TB hdd zorluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme