Şimdi Ara

LG 55LM960V televizyonum için 5+1 ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde lg'nin bu modelini aldım. Lg bayisinden yanında Digitürk paketi de var 1 yıllık. 5.150 Tl ye aldık. Daha çok film izleme amaçlı bir ses sistemi önermenizi istiyorum. Ev sinema sistemi alıcaktım fakat yanında oynatıcısı da olduğu için yani gereksiz olduğu ve tv' nin kendi oynatıcısını kullanacağım için almaktan vazgeçtim. Sadece ses sistemi alıcamm ama tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Bütcem en fazla 1,000 Tl ona göre söyleyebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar gerçekten acil yeni açabildim konuyu. Hatta bu tarz bir sürü konu var ama kesin bir cevap bulamadım ben. Bildiğim kadarı ile optic girişli bir hoparlör olması gerekiyo heralde ve şuan piyasada bildiğim kadarı ile logitech z906 modeli var ama o sisteme o kadar para vermeye değermi yada 2.el bir z5500 mü almalı yada dönüştürücü almak lazımm. Yardımlarınız bekliyorum. Biraz acele yalnız.
  • toplama hi-fi sistem olabilir mi pekii arkadaşlar 1000 Tl civarlarına benim işimi görecek 30 m2 lik bir yerde kullanıcam bu arada.
  • Bu forumda hiç kimse bişey bilmiyor mu arkadaşlar yaa? Altı üstü bir fikrinizi sorduk yanii şuan hala bekliyorum bir cevap yazan olur mu diyee.
  • Ben yaklaşık 3 hafta önce Lg HB1100MK Ev Sinema Sistemini aldım ve kullanıyorum. Her bakımdan memnun kalacağınız, ekonomik bir ses sistemi arkadaşım. Tavsiye ederim. Avea hattınız varsa Hızlıal şu an için piyasaya göre biraz daha cazip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoen1X

Bunuda değerlendir derim
    http://www.hepsiburada.com/liste/edifier-s550-51-speaker/productDetails.aspx?productId=bd847526&categoryId=256

peki arkadaşım logitech z906 önerdiğin edifier dan daha ucuz ve rms olarak daha fazla hangisini almak daha mantıklı kii?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

quote:

Orijinalden alıntı: Phoen1X

Bunuda değerlendir derim
    http://www.hepsiburada.com/liste/edifier-s550-51-speaker/productDetails.aspx?productId=bd847526&categoryId=256

peki arkadaşım logitech z906 önerdiğin edifier dan daha ucuz ve rms olarak daha fazla hangisini almak daha mantıklı kii?

edifierin bass ve tizleri dengeli hocam zaten full aöamazsınız iki sistemide rms değerlerini sonuna kadar kullanmak çok zor böle ileri sistemlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Ben yaklaşık 3 hafta önce Lg HB1100MK Ev Sinema Sistemini aldım ve kullanıyorum. Her bakımdan memnun kalacağınız, ekonomik bir ses sistemi arkadaşım. Tavsiye ederim. Avea hattınız varsa Hızlıal şu an için piyasaya göre biraz daha cazip.

hocam ev sinema sistemi almak istemiyorum zaten tv' nin oynatıcısını kullanıcam. Bana sadece hoparlör lazım boşuna bluray oynatıcısına para vermek istemiyorumm.
  • arkadaşlar vatanbilgisayarda z906 670 Tl ye düşmüş sizce almak mantıklı mı bu fiyatı hak ediyomu bu ürün acaba daha öncede bahsettiğim gibi direk tv ye bağlayacağım için şuan piyasada bulabileceğim dijital tek ürün heralde 1000 Tl' nin altında. Fiyat yarın son arkadaşlar acele cevap verebilirmisiniz ona göre gerçekten alıcam kaç haftadır bekliyorumm. Lütfen yardım edinn
  • arkadaşlar ltfen bugün karar vermem lazım acill
  • up
  • arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyo bir yardım istedik. 2.el z5500 buldum bir tane 540 Tl ye onu mu alsam yoksa z906 yı mı kararsız kaldım. Lütfen anlayan kullanan arkadaşlar bir yorum yapsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.