Şimdi Ara

LG 55LW980S tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3,900 tl'ye başlıkta belirttiğim televizyonu almayı düşünüyorum. Bu fiyata tavsiye eder misiniz?
    2012 modeller şu anda piyasada biliyorum ve çok başarılı modeller de bulunyor aralarında (55ST50, ES7000-ES8000, 55VT50, 55LM860V) ancak bunların fiyatları minimum 4900 tl. Ben 1000 TL'ye değmeyeceğini düşündüm, ne dersiniz?

Teşekkürler.

• Sadece LG için konuşuyorum LM serisi çıktıktan sonra LW980S'e bakılmaz bence. LW980S Nano led olabilir ama fonksiyonel olarak da diğer saydığınız modeller gibi değil. Yine de arada 1000 Tl gibi ciddi bir fiyat farkı var, siz bilirsiniz.
  • Fiyatı bu kadar uygun bulmasam ben de 2012 modellerini düşünürdüm. Ama sonuçta 1 senelik ürün, son derece başarılı bir model hala, daha iyileri olsa da bu fiyat çok uygundur alınır diye düşünüyorum. Hatalı mıyım?
  • Biz bu ürünü teşhirde göremediğimiz için kurcalama, karşılaştırma fırsatı bulamadık ama forumda kullanıcıları mevcut bu TV'nin. Şu başlığı da inceleyin muhakkak.

LG 55LW980S MERAKLILARI İÇERİ GEL !!!
  • Yorumlar genelde fena değil. Köt olanlar da var ama kötü olanlar genelde f/p'nin düşük olmasıyla alakalı. 4900 tl'ye açıkçası 55es7000 alsam daha mı mutlu olurum çok emin değilim.
  • Daha mutlu olacağınızı sanmıyorum aslında. Karar sizin bir TV'den ne beklediğinize bağlı.
  • TV'den beklentim aslında çok normal bir kullanıcıyım. Akşamları bir-iki saat SD yayın (haber vs.) ardından bir film veya dizi izlersem bir o kadar da HD yayın izliyorum.
    Oyun hiç oynamıyorum, 3d film/yayın da belki haftada 1 izlerim. LigTV HD maç da haftada bir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman çok fazla üzerinde düşünmeye gerek yok, içinize sinen, memnun olacağınıza inandığınız bir modeli tercih edin. Kaldı ki içindeki dahili uydu alıcısı, 3D fonksiyonu, estetik duruşu ve nano led oluşu bile yeterli o zaman sizin için.
  • Cok sagolun. 1000 tl fark ver sunu al cunku soyle bir sorun var o modelde diyen cikmazsa herhalde bunu alirim, bu fiyata kacmaz diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufelik sağolun ama onlar düşündüğüm modeller değil.
  • Arkadaşlar, bunu alma şunu al diyecek yoksa ben sipariş veriyorum, bir hayrım dokunsun diyecek çıkmaz mı :)
  • 4000 liraya sony yada panasonic alirdim

• hangi modelini alırdınız mesela?
  • 4000 liraya sony'nin üst segmentlerinden hagisinin 55" boyutunu alabiliyormuşuz merak ettim açıkçası. 55NX720 mi? Kampanya fiyatı 4300 lira civarında evet ama edge led panel. Yoksa EX720 mi? 3D'deki stabil sorunlarını göz ardı etmek gerekir, kaldı ki Sony'nin orta segmentidir.

Panasonic derseniz de plasma derim. Zaten plasma almak, kullanmak isteyene şu an piyasada tavsiye edilecek başka marka yok gibi ancak burada mevzu LED panel.
  • Katiliyorum, kaldi ki plazma da alsaniz 4700'un altinda 55vt30, 4800'un altinda 55st50 bulunmuyor.

• Siparişi vermiş bulunuyorum, Dusty, desteğin için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adosero

Siparişi vermiş bulunuyorum, Dusty, desteğin için teşekkürler.

Güzel günlerde kullanırsın inşallah hocam. Ürün geldiğinde vaktin olursa güzel bir inceleme yazarsın umarım bize
  • Çok sağol, umarım utandırmaz, pişman etmez :)
  • adesero son durum ne memnun musun?
  • Benim biraz enteresan oldu, siparişin ödemesi ile ilgili sorun yaşadım,ödeme onayı bankadan geçmedi, süreç çok uzadı, hem bankayla hem siteyle görüşüp siparişi iptal ettim. Aslında hemen yeniden sipariş vermek üzere iptal etmiştim fakat şeytan dürttü, bu olmayan işte bir hayır var dedim ve öyle kaldı :) sonuç olarak hala bir tv arayışındayım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.