Şimdi Ara

LG 55UC970V NE ZAMAN TEKNO MARKETLERDE YERİNİ ALIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    UB980 'in Edge Led olduğunu biliyorum ve onun da backlight aydınlatmasına LED PLUS adı veriliyor...

www.lg.com
    LG 65UC970T: ULTRA HD Curve TV | LG UAE
    http://www.lg.com/ae/tvs/lg-65UC970T

LG 55UC970V NE ZAMAN TEKNO MARKETLERDE YERİNİ ALIR

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte Direct Led'in (Led Plus'da deniyor) ne olduğu anlatılıyor. Adamlar "yaptık" diyor. Şimdi "yapmadınız" deyip yüzlerine mi vuralım? :-)
    Var veya yok çok fazla takıntı yapmak gereksiz. Uzmanların içini açıp bakması lazım!
    Siyahlarda, yerel karartmalarda epey başarılı.

Manos Bachlitzanakisyoutube
    LG Direct Backlight-Led technology by FullHD.gr
    http://www.youtube.com/watch?v=tXN_p8--MIs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 17 Aralık 2014; 15:55:09 >

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Adamlar yapmışşsa sorun yok
  • Arkadaşlar şu an bu ürün n11'de sepetimde kuzu gibi duruyor. Ama hu 8500 aklımda kaldı. 4 işlemci olduğu, siyahların daha iyi olduğu söyleniyor. Ben tv'yi televizyon izlemekten ziyade monitör oalrak kullanıyorum. Yani turkceel tv plus ve bilgisayarım buna bağlı. Oyun da oynuyorum zaman zaman. Size sorularım şunlar:

1-) Tv'nin durduğu odada kesinlikle ışık açmıyorum. O yüzden siyah kalitesi açısından samsung hu8500 mü, yoksa Lg uc970 mi

2-) Bluray player'ım var eski blu-ray filmleri zaman zaman izliyorum ve internetten mkv olarak aldığım filmleri izlerken hangisini tercih etmeliyim

Samsung 55 hu 8200 de listeye girebilir. Eğer 8500 ile arada, öyle aman aman bir fark yoksa.

Hadi bana yardımcı olun da bir tanesini alayım
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Pasif 3D kullansın, DVBT2 dahili olsun, tüm güncel bağlantıları desteklesin ve fiyatı da beni üzmesin diyorsanız 55UC970V tavsiye ederim. Samsung'un modelleri hakkında çok ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Aktif 3D kullanması, en üst seviye tv'lerinde bile DVBT2 olmaması gibi sebeplerden dolayı tercih etmiyorum.

Hangisinde karar kılarsanız umarım memnun kalırsınız. Hemen almaya niyetiniz varsa vakit kaybetmeden aşağıdaki linkten 500 TL. indirim kuponu hesabınıza tanımlayın.

İndirim Kuponu İçin:
    www.n11.com
    Tık Hızında Kupon Kampanyası n11.com’da!
    http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_tik-hizinda-indirim

LG 55UC970V

Samsung 55HU8200

Samsung 55HU8500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 18 Aralık 2014; 9:42:47 >

Uzun süre araştırmalarım sonucunda Samsung 55hu8500 modelini aldım. Bu tv yi almamım sebepleri;
    1 - Uzun süre tv değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu tv kendini upgreat yapma özelliği taşıyan bir cihaz. Tv nin arka bölümüne takılan bir aparat ile cihazı geleceğe hazırlayabiliyorsunuz
    2- Cihaz gerçek 200 herz panel hızına sahip
    3- Karanlık bölgelerde seyredilecekse siyah renk tonlaması çok iyi
    4- 1200 Herz
    5- Daha önce LG kullanan biri olarak (2 tv) bu tv de bulutlanma söz konusu değil. Özellikle karanlık sahnelerde o bulutlanma insanı deli ediyor.
    6- Konsolunuz var ise özellikle benım gıbı FIFA tarzı oyunları oynamayı sevıyorsanız o topun fulü bir şekilde dönmesi oyuncuların titremesi olayı bu tv de söz konusu değil
    7- Samsung'un Smart özelliğini anlatmaya gerek yok
    8- Flash player desteği var.
    9- Samsung un şu an amiral gemisi bu tv. Bunun üzerine şu an piyasada tv yok.

• brandy79 B kullanıcısına yanıt
    DeepNote kullanıcısına yanıt
    Arada hatırı sayılır fiyat farkı var. Bunu da hesaba katmak lazım. Fiyat/Performans olarak 55UC970V'yi görüyorum. Nihayetinde hepsinin kusuru vardır. Önemli olan kullanan kişinin memnun olmasıdır. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 18 Aralık 2014; 10:16:44 >
    Dostum fiyat farkı var elbet bu da kaliteye yansıyor zaten. Ben kendimi biliyorum 2 sene sonra şunu açamadı görüntü şöyle kötü diyip yeni tv bakarım. O yüzden fazla ücret ödedim ama en azından geleceğe yönelik tv aldım. Çünkü bir daha tv değiştirirsem sanırım evde kan çıkar :)
    Pahalı olan her zaman kalitelidir, daha iyidir anlamına gelmez. (Genelleme olarak söylüyorum).
    2 Sene sonra Oled, 5K veya yetişirse 8K olayı sizi gıdıklayacak demektir. :-)
    Tabiki bu anlama gelmez. Ben genelleme yapmadım bu tv için bahsettim. alım gücüyle alakalıdır bu işler paran yoksa istediği kadar gıdıklasın..
  • Teknolojinin bu kadar hızlı değişmesi rahatsız edici. Ama sizden duyduklarıma göre fiyat performans olarak lg uc, gerçekten kaliteli bir şey istiyorsam samsung 8500. Şimdi konu 6 bin tl bir televizyona verilebilir mi? Eksik olmayın bilgilendirme için
    İşimi fazlasıyla görecek, kafa kafaya yarışacak kaliteli bir alternatif varken o kadar fiyat farkına değmez diye düşünüyorum. Tercih ve imkan meselesi tabi. Fiyat/performans temel yaklaşımımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merak etmeyin, görüntü formatları açma/açmama vs. olursa hazırlarsınız bi htpc, üzerine kurarsınız bi xbmc. Artık sizi kimse tutamaz.

Gerçekten çok şık aluminyum kasaları oluyor, 4k yı donanımdan destekleyen kartlar çıksın da, bütçeme göre bi kasa da ben toplayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Teknolojinin bu kadar hızlı değişmesi rahatsız edici. Ama sizden duyduklarıma göre fiyat performans olarak lg uc, gerçekten kaliteli bir şey istiyorsam samsung 8500. Şimdi konu 6 bin tl bir televizyona verilebilir mi? Eksik olmayın bilgilendirme için

Dostum imkanın varsa zevkin mukayesesi yapılmaz 8500 al derim. Ha ben bütçemi aşamam dersen ona göre bir tv al
    Hayatımız televizyon artık, bütçeyi denkleştirip 1-2 ay içinde alacağım. Eksik olmayın ilgilendiniz
  • Curved TVlere tam karşıdan mı bakmak gerekiyor?
  • Sami Ertaga kullanıcısına yanıt
    Hayır. Geniş bir görüş açısı mevcut.
    Teknosa'da koltuğa oturdum 8200 modeli vardı karşımda 10 15 dakika boyunca izledim 4k görüntüyü. Gerçekten muhteşem

• Mantıken tam Karşıdan bakmak gerekir gibi geliyor. Bu durumda görüntüde bozulma olmaz mı? Curvedlerde görüntü sizi eşit sarmalı değil mi?
    Öyle abartılı bir kavis yok. Seyir problemi olmuyor merak etmeyin. Bir mağazada görün ki aklınızda soru işareti kalmasın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.