Şimdi Ara

LG 55UC970V NE ZAMAN TEKNO MARKETLERDE YERİNİ ALIR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam tersi. Curvedlere kenardan bakınca düz ekranlara göre daha iyi görünüyor ekran. Bu dediğim en kenardan bakınca. Mağazada inceleyebilirsiniz.

Bununla birlikte bu tvler duvara asmaya çok elverişli değil gibi. Böyle bi garip duruyor. Ayaklarıyla kullanmak daha iyi. Zaten teknomarketlerde de göremezsiniz duvara asılmış bi curved.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazalarda inceledim ama hep tam karşıdan. Bir de sizin dediğiniz gibi daha detaylı inceleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 24 Aralık 2014; 1:25:01 >
  • Arkadaşlar 65UC970V alma arefesindeyim.

Teknosa.com fiyatı 8999 TL, 2000 TL indirim çeki ile 6999 TL'ye geliyor.

Şuana kadar hep Samsung'dan gittim (2 TV), halihazırda 55ES8000 var; bu TV'yi satıp Curved, 4K TV'ye geçmek istiyorum.

7000 TL'ye Samsung'da 65UC970V modeline göre alınabilecek daha iyi bir TV var mıdır?

UC970V kullanan ve/veya her iki marka (Samsung vs LG) arasında karşılaştırma bilgisine sahip arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Çok teşekkürler.

• Üstteki 65UC970V TV için Teknosa 2.000 lira indirim kodu göndermiş ve TV 7.000 liraya geliyor...Ben değil de bir arkadaşım almayı düşünüyor...TV ye sahip olan varsa bu fiyata bu TV alınır mı yorumlarsa sevinirim....

• Oled ile yanyana görebileceğimiz bir mağaza var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan439

Oled ile yanyana görebileceğimiz bir mağaza var mıdır?

Dün gittiğim teknosa mağazasında yoktu ve görevli ile sistemden baktık, sanırım hiçbir mağazada teşhiri bile yoktu.

Ana depoda var ded,, sanırım ana depo dediği de teknosa.com'un da satış yaptığı depo...

Bu haftasonu nasipse Bimeks ve Gold mağazalarına gidip bakacağım.

OLED'i geçtim, full LED ile ben razıyım hocam Edge LED diyenler var çünkü :(
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    UC970V Serisi Özellik Tablosunda Direct Led olarak belirtilmiş.
    Bu sebeple TV'nin arka tarafı Edge modellerden daha kalın.
    Yerel karartmalarda oldukça başarılı buldum.
    Misal: Kanal geçişlerinde sol üst tarafta beyaz renk kanal numarası gözükürken diğer bölgeler zifiri oluyor. Oda ışığı kapalı ortamda bile izlerken panelde rahatsız edecek durum yok.
    Çok hassas olanlar elbette bir kusur bulurlar veya görürler. Lakin bu arızalar Led-Lcd panellerin fıtratında var! :-)

Manos Bachlitzanakisyoutube
    LG Direct Backlight-Led technology by FullHD.gr
    https://www.youtube.com/watch?v=tXN_p8--MIs

Plasma vs Direct LED vs Edge LED by FullHD.gr.MP4
    http://www.youtube.com/watch?v=OfOG60VApHg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 26 Aralık 2014; 9:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Direct Led (UC970V Serisi Özellik Tablosunda Belirtilmiş).
    Bu sebeple TV'nin arka tarafı diğer Edge modellerden kalın.

Teşekkürler hocam.

@HI-DEF-MAN hocam yukarıda olmayabilir gibi demiş sanırım. Ama başka bir yerden yola çıkarak bunu iddia etmiş.

TV yeni olduğu için nette pek bilgi yok gibi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

UC970V Serisi Özellik Tablosunda Direct Led olarak belirtilmiş.
    Bu sebeple TV'nin arka tarafı Edge modellerden daha kalın.
    Yerel karartmalarda oldukça başarılı buldum.
    Misal: Kanal geçişlerinde sol üst tarafta beyaz renk kanal numarası gözükürken diğer bölgeler zifiri oluyor. Oda ışığı kapalı ortamda bile izlerken panelde rahatsız edecek durum yok.
    Çok hassas olanlar elbette bir kusur bulurlar veya görürler. Lakin bu arızalar Led-Lcd panellerin fıtratında var! :-)

hocam ES8000 var şuan, 2012'de Samsung'un amiral gemisi güya, ama clouding olayı bazen çok rahatsız ediyor cidden.

Sizin yorumunuzdan, clouding'in olmadığını/çok az olduğunu anlıyorum

• UC970'i herhangi bir tekno mağazasında gören var mı arkadaşlar?

teknosa'larda yok gibi. Teşhir olarak bile...
  • Vatan'da olabilir.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    H.sonu denk geldim, akasya avm teknosa da vardı teşhirde.
    @eaglemania@eaglemania

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 29 Aralık 2014; 7:06:38 >
  • Teşekkürler arkadaşlar

UB980V ile aradaki görüntü farkı nasıldır çok merak ediyorum.
  • orhann O kullanıcısına yanıt
    Hocam 2000 tl indirim çeki nasıl oluyor? Alışveriş yapanlara mi gönderiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

Hocam 2000 tl indirim çeki nasıl oluyor? Alışveriş yapanlara mi gönderiliyor?

teknosa'dan mail ile geldi bana hocam. 65UC970V ürününe özel. 8999 TL'den 6999 TL'ye indiriyor.
  • Hazıranda düğünüm var. Sımdıden alsam mı dıye sureklı gırıyorum bu sayfalara. Bır yandan zam gelecek dıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hazıranda düğünüm var. Sımdıden alsam mı dıye sureklı gırıyorum bu sayfalara. Bır yandan zam gelecek dıyorlar

Zam telefonlar dışında tüm elektronik ürünlere de mi gelecek yoksa hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Hazıranda düğünüm var. Sımdıden alsam mı dıye sureklı gırıyorum bu sayfalara. Bır yandan zam gelecek dıyorlar

Vestel ve bazı diğer yerli firmaların talebi kabul edildi ve başta cep telefonları olmak üzere televizyon, bilgisayar ve diğer tüketici elektroniği ürünlerine ek vergi getirileceği açıklandı. Mobilite'de bu hafta Erdi Özüağ ve Ender Yıldız, telefon ve diğer ürünlere gelecek ek vergiyi değerlendiriyor, ayrıca gündemde öne çıkan bazı diğer gelişmelere göz atıyor, Galaxy S4 ve Galaxy Note 2 için Android 5.0 gelişmesini konuşuyorlar.

Hocam haberde tv de yazmışlar. Yılbaşından sonra Çat diye cıkabılır. Yüzde 10 vergı gelse yine bu dünya para. Tek seferde 4-5 sene goturucek bir tv almak lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Vestel ve bazı diğer yerli firmaların talebi kabul edildi ve başta cep telefonları olmak üzere televizyon, bilgisayar ve diğer tüketici elektroniği ürünlerine ek vergi getirileceği açıklandı. Mobilite'de bu hafta Erdi Özüağ ve Ender Yıldız, telefon ve diğer ürünlere gelecek ek vergiyi değerlendiriyor, ayrıca gündemde öne çıkan bazı diğer gelişmelere göz atıyor, Galaxy S4 ve Galaxy Note 2 için Android 5.0 gelişmesini konuşuyorlar.

Hocam haberde tv de yazmışlar. Yılbaşından sonra Çat diye cıkabılır. Yüzde 10 vergı gelse yine bu dünya para. Tek seferde 4-5 sene goturucek bir tv almak lazım

Çok haklısınız hocam, hatta 1 Ocak itibariyle bile çıkabilir. Dedğiniz gibi, ortalıkta sıkça konuşuldu, insanlar kendini hazırladı gibi oldu resmen...

• LG 55UC970V Alıyım dursun dıyorum ama Haziran'a kdr fıyat düşer mı daha ıyısı çıkar mı dıye aklıma takılıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.