Şimdi Ara

LG 55UC970V NE ZAMAN TEKNO MARKETLERDE YERİNİ ALIR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 654three2

LG 55UC970V Alıyım dursun dıyorum ama Haziran'a kdr fıyat düşer mı daha ıyısı çıkar mı dıye aklıma takılıyor

Benim açıkcası en kıllandığım şey, yeni çıkmış bir TV'nin 65" modeli için teknosa neden 2000 TL kupon kampanyası yaptı...

TV şuan resmen 65UB980V'den daha ucuza geliyor teknosa'dan bu çek ile alındığında.

Ama işte yeni çıktığı için, yorum az olduğu için, en kötüsü de gözümle görmediğim için hala derin düşüncelerdeyim...
  • 654three2 kullanıcısına yanıt
    Acele etmene gerek yok. Fiyat elbette düşer. Vergi gelse bile daha ucuza alırsın. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Pahalı olunca "neden pahalı", ucuz olunca "kıllanıyoruz"... Bize de yaranılmaz. 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Pahalı olunca "neden pahalı", ucuz olunca "kıllanıyoruz"... Bize de yaranılmaz. 😄

Teknosa 2000 tl indirim yapınca adam şüpheye Düşüyor oda HAKLI:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Teknosa 2000 tl indirim yapınca adam şüpheye Düşüyor oda HAKLI:)

Kesinlikle hocam

Her zaman çek verse, her zaman indirim yapsa ok de niye şimdi ve niye bu üründe 2000 TL indirim diye soruyorum Teknosa kampanya departmanına :)

• 55" olana da teknosa indirim çeki verse ne güzel olur :)

• Bu vergi olayı Vestel'in zorlamasıyla oldu. Zaten sevmezdim, şimdi dünyada tek Vestel kalsa yine almam.
  • bnde 55uc970v düşünüorum. Kullananlar memnunmu chazdan 3900e buldum szcede iyimidir?

• Up. Acil kullanıcı yorumu. Hevcler trt 4k yayını ps4 fifa oynayan var mı ligtv hd de yayın nasıl özel merak konularım

• Ben kullanıyorum.
    Tavsiye ederim.
    Görüntü kalitesi süper. 3d gayet güzel. Sesi çok iyi. Webos un pek bir numarasını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametal82 -- 22 Eylül 2015; 17:00:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.