Şimdi Ara

LG 55UC970V NE ZAMAN TEKNO MARKETLERDE YERİNİ ALIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LG nin yeni çıkarmış olduğu kavisli ekranlı curved tvsi uc970v modelini hiçbir tekno markette rastlamadım. Yılbaşı sonrası yeni ürün olarak mı çıkacak acaba. Görüşleriniz nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: brandy79

Arkadaşlar LG nin yeni çıkarmış olduğu kavisli ekranlı curved tvsi uc970v modelini hiçbir tekno markette rastlamadım. Yılbaşı sonrası yeni ürün olarak mı çıkacak acaba. Görüşleriniz nedir???

N11 de var kuponla bonus vs 4800 civari na geliyor yabanci sitede kullanici yorumlari olumlu olarak görünüyor...
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Dostum ben teknosa, bimeks, vatan vs gibi marketleri kastettim.
  • quote:

Dostum ben teknosa, bimeks, vatan vs gibi marketleri kastettim.

Bugün samsung fabrika servis 2015 de oled samsunglar gelecek dedi ama ne kadar doğru emin degilim...
    Valla herkes bir şey diyor ama ben çok sıkıldım. Son haftayı bekliyorum. Alcam artık ne denk gelirse 4000-6000 arası
  • brandy79 B kullanıcısına yanıt
    Ankara LG'de 5999 TL'ye bu gün ilk defa gördüm. 1200 HZ. dedi satıcı. IPS panelmiş ve Samsung'un Ultra Clear panelinden açık ara da iyi olduğunu iddia etti.
    Adam yanlış duymadıysam 9000 dolar dedi 55inç fiyatına:

http://myelectronicsman.com/first-impressions-samsungs-55inch-curved-oled-tv/

Bu fiyata beklenir mi bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanmacı

Ankara LG'de 5999 TL'ye bu gün ilk defa gördüm. 1200 HZ. dedi satıcı. IPS panelmiş ve Samsung'un Ultra Clear panelinden açık ara da iyi olduğunu iddia etti.

hangi model hocam bir daha geçerseniz tlf numarasını alabilirmisiniz ec930v ise 5999 tl olan...
    55UC970 modeliydi. Çok TV inceledim ama LG modellerine OLED dışında bakmamıştım. Mağazanın baş köşesinde LG lcd curved tv'yi görünce bayağı şaşırdım. Modeli google'da aratınca yine sizi buldum. :)

LG Türkiye'nin sitesinde bu TV modeli yer almıyor. LG Kore'de var. Anladığım kadarıyla garanti de yok. TV görüntüsü güzeldi. Özelliklerini de inceledim, kağıt üstünde iyi gibi.

LG Türkiye garantisi olmayan bir TV'ye 5000 TL vermek ne kadar mantıklı olur onu düşünmek gerekir.

Gördüğüm mağaza Ankara Armada LG Kutup idi. Ankara'nın bilindik satıcılarındandır. Telefon numarası 0312 2190104
  • quote:

55UC970 modeliydi. Çok TV inceledim ama LG modellerine OLED dışında bakmamıştım. Mağazanın baş köşesinde LG lcd curved tv'yi görünce bayağı şaşırdım. Modeli google'da aratınca yine sizi buldum. :)

LG Türkiye'nin sitesinde bu TV modeli yer almıyor. LG Kore'de var. Anladığım kadarıyla garanti de yok. TV görüntüsü güzeldi. Özelliklerini de inceledim, kağıt üstünde iyi gibi.

LG Türkiye garantisi olmayan bir TV'ye 5000 TL vermek ne kadar mantıklı olur onu düşünmek gerekir.

Gördüğüm mağaza Ankara Armada LG Kutup idi. Ankara'nın bilindik satıcılarındandır. Telefon numarası 0312 2190104
    Bu TV hakkında biraz araştırma yapınca şu sayfayı buldum:

https://www.avforums.com/threads/4k-lg-uc970v.1917442/

Anlaşılan Avrupaya da yeni girmiş. Panel bana kalınca gelmişti. Aynı şeyi onlar da söylüyor. Ancak bunun nedeninin backlit led yani full led olmasına vermişler. Zone yerine sıra demek doğru olursa LG'nin 850 ve 950 modellerinde 12 sıra olan led'lerin bu modelde 60 sıra olduğundan bahsediliyor. Kullanıcıları 4K ve 3D sonuçlarından çok memnunlar. WebOS'da iyiymiş. Fransa'da para iadesiyle fiyatı 120 avroya geliyormuş ki bu çok iyi bir fiyat. Kullanan da samsung 55hu8500'e yalanan biri olarak bu fiyata bu TV'den oldukça memnun kalmış.

İtiraf edeyim benim de dikkatimi çekmeyi başardı.

• quote:

Bu TV hakkında biraz araştırma yapınca şu sayfayı buldum:

https://www.avforums.com/threads/4k-lg-uc970v.1917442/

Anlaşılan Avrupaya da yeni girmiş. Panel bana kalınca gelmişti. Aynı şeyi onlar da söylüyor. Ancak bunun nedeninin backlit led yani full led olmasına vermişler. Zone yerine sıra demek doğru olursa LG'nin 850 ve 950 modellerinde 12 sıra olan led'lerin bu modelde 60 sıra olduğundan bahsediliyor. Kullanıcıları 4K ve 3D sonuçlarından çok memnunlar. WebOS'da iyiymiş. Fransa'da para iadesiyle fiyatı 120 avroya geliyormuş ki bu çok iyi bir fiyat. Kullanan da samsung 55hu8500'e yalanan biri olarak bu fiyata bu TV'den oldukça memnun kalmış.

İtiraf edeyim benim de dikkatimi çekmeyi başardı.

Alıntıları Göster
    hım ben oled sandım degilmiş led tv almak istemiyorum ama oled lere bu kadar para veremem hepsiburada da ec930 bana olan indirimle(ki bence herkese olan indirim bu) 6999 tl 100 tl de puan veriyor karta ancak bugün tlf da bana ürün elimizde yok dediler yılbaşına kadar tv almak istiyorum ama satıcılarda satmamak için direniyor :)

• Yeniyilda gelir ama yuksek fiyati nedeniyle cok aranilan bir model olacagini dusunmuyorum.bende teknoloji zincirlerinden yada mumkunse lgden almanizi oneririm arada buyuk fiyat farjki yoksa.zaten 4 5 k civari bir tv icin veriyorsunuz sorunsuz olmasi degisimin kolay yapilabilmesi icin vereceginiz fark anlamli olacaktir
  • donanmacı D kullanıcısına yanıt
    LG UC970 modeli çok yeni özellikle 4K OLED üretimindeki gecikmeler ve fiyatlarının bir türlü aşağıya çekilememesi (ki USA 'da daha önce lansmanda açıklanan fiyatlara %20 zam yapılmış durumda) sebebiyle SAMSUNG'un domine ettiği Curved Led pazarını boş bırakmamak adına çıkardığı bir ürün...
    LG sitelerinde bu ürün için LED PLUS aydınlatma var deniliyor ki bu aydınlatma teknolojisini LG EDGE LED yerleşimi için kullanır. LG resmi sitesi dışındaki siteler ise DIRECT LED ibaresi kullanmış ki bir Curved televizyonda bir ilk olacak doğruysa... Bence Direct LEd olamaz gene Edge Led kullanılmıştır... Dikkat etmek gerekir aksi taktirde Samsung HU8500 serisiyle siyah seviyelerinde yarışması imkansız ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

LG UC970 modeli çok yeni özellikle 4K OLED üretimindeki gecikmeler ve fiyatlarının bir türlü aşağıya çekilememesi (ki USA 'da daha önce lansmanda açıklanan fiyatlara %20 zam yapılmış durumda) sebebiyle SAMSUNG'un domine ettiği Curved Led pazarını boş bırakmamak adına çıkardığı bir ürün...
    LG sitelerinde bu ürün için LED PLUS aydınlatma var deniliyor ki bu aydınlatma teknolojisini LG EDGE LED yerleşimi için kullanır. LG resmi sitesi dışındaki siteler ise DIRECT LED ibaresi kullanmış ki bir Curved televizyonda bir ilk olacak doğruysa... Bence Direct LEd olamaz gene Edge Led kullanılmıştır... Dikkat etmek gerekir aksi taktirde Samsung HU8500 serisiyle siyah seviyelerinde yarışması imkansız ....
    Arkadaşlar ürün (lg 55uc970v) Teknosa da satışa sunuldu. Fiyatı 6000 TL. Forumda bu cihazı alıp kullanan arkadaş var. Gayet memnun olduğunu söylüyor. Bu tv samsung curve tv lere rakip olarak çıkarıldı LG tarafından. Artık benım son haftam tv almak için oled den vazgectım. Fiyatı 8000 lerde. ve tam olarak kullanıcı bilgisi çok az. Bu tv yi teknosada bakıp alıcam buyuk ıhtımal

• brandy79 B kullanıcısına yanıt
    An itibariyle n11.com 5000 TL'ye 500 TL indirim veriyor. samsung 55hu8200, 5200 TL'ye, 55uc970 ise 4700 gibi bir fiyata geliyor. Değerlendirilebilir.
  • donanmacı D kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen bu n11 de ki satıcılara pek güvenmiyorum. Herkesin kendi fikri tabiki ama bir başka sanal markette çalışan bir arkadaş ürünlerin çoğu ordan burdan toplamadır. 14 günlük iade ürünleri paketler tekrar stoğa koyarız dedi. O yüzden bıraz fazla vereyim gideyim marketten alayım
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Evet, Avustralya sitesinde yalnızca LED yazıyordu ama UAE sitesinde LED Plus yazıyor. TV'nin kalınlığı yine de daha fazla bir led dizilimi anlamına gelir mi, bu da daha iyi renk anlamına gelir mi bilmem. Benim merak ettiğim ultra Clear ve IPS arasındaki fark. İzleme açısının ve panel dayanıklılığının IPS'de daha iyi olduğu iddiası var.

Ekran yansımasının LG'de daha az olacağı da satıcının iddiası. İşin doğrusu bu hafta sonuna kadar ya samsung'un 8200'ünü ya da bu modeli alacağım ama kafam hiç net değil!
  • Siyah seviyesi ve native panel kontrastı bakımından Samsung birkaç kat önde..eğer gece ışıklar loş bir ortam varsa ben Samsung tercih ederdim. Ultra clear panelin gündüz de avantajları oluyor...bence bu Farkları Dükkan ortamında göremezsiniz. Lg led plus diye belirtmiş bence kesinlikle edge led..ayrıca hareket çözünürlüğü konusunda da black frame insertion algoritmalarını Samsung çok başarılı uyguluyor bu hafta içersinde hu8500 e gelen firmware ile gerçek 1080lines hareket Çözünürlüğüne de ulaşıldı...
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    UC970v yi direct led olarak satışa koymuşlar. Siz olmadığını söylüyorsunuz. Bu bilgiye nereden ulaştınız? Paylaşırsanız bu tv yi alacak olan arkadaşlar için faydalı olur.
  • quote:

UC970v yi direct led olarak satışa koymuşlar. Siz olmadığını söylüyorsunuz. Bu bilgiye nereden ulaştınız? Paylaşırsanız bu tv yi alacak olan arkadaşlar için faydalı olur.
    Arkadaşlar; 55UC970V kullanıyorum. Siyah renklerdeki başarısı etkileyici. Turksat 4K (H.265) test yayınını hiçbir aracı cihaz olmadan problemsiz seyredebiliyorum. Paket içinden 2 Kumanda (1 Tanesi Magic Remote), 2 Çok Kaliteli 3D Gözlük, HDMI ve Diğer Bağlantı kabloları çıkıyor. 4.899 TL.'ye N11 üzerinden 300 TL.'lik indirim kuponu ile aldım. Aklında soru işaretleri olanlar mutlaka görmeliler. Bu seneye fiyat/performans olarak damga vuracak Pasif 3D TV olduğunu düşünüyorum.

NAYyoutube
    Televízor LG 55UC970V - NAY Elektrodom
    https://www.youtube.com/watch?v=XbYJlRIP5ZI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 17 Aralık 2014; 11:50:33 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.