Şimdi Ara

LG 55UF8507 TELEVİZYON KENDİLİĞİNDEN SESİ KISILIYOR? BİLEN YARDIM ETSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar 2015 yılında aldığımız Lg 55 uf8507 led teelevizyonumuzu gayet memnun olarak kullanırken bikaç gündür. Televizyon kendiliğinden sesini kısıyor. Televizyonun fişini çektik taktım, reset attım, sihirli kumandanın pillerini çıkardım. Ne yaptıysam çözemedim günde 3 4 defa televizyon kendiliğinden sesini kısıyor. İnternettende araştırdım hiç öyle bi sorun görmedim. Ses kısılıyor kumandadan açınca açılıyor. Benden başka bu sorunu yaşayıpta çözen varmı acaba? Durum aslında o kadar vahim değil ama heran sesi ne zaman kısılacak diye insan kafayı takıyor. Mesela ortamda bi sessizlik oluyor bakıyorum televizyonun sesi kısılmış.

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg TV bende de TV kendiliğinden ses seviyesini kısıyor 0 a getiriyor. Kumandadan açamıyorum. TV nin ya fişini çekmem gerekiyor yada TV nin alt kısımda tuşu var ona tıklamam gerekiyor. 20 sn sonra tekrar TV nin sesini kısıyor. Çözüm bulan varmı... Resetleme fabrika ayarına dönme işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endofdays -- 15 Mayıs 2020; 18:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.