Şimdi Ara

LG 55UF8507 veya Samsung 55Ju7000 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
15.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle ama kesinlikle ju7000. Azcık anlayan insan bile kalite farkını görür. İkisini de kullanıp 8507yi zerre tereddütsüz kapı dışarı ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw Allah aşkına millet gidin teknoloji marketlerde şu 8507 modeline bir dikkatle bakın televizyon yavaş gösterim full hd yayınlarda TİTRİYOR fiyatı da 4200 lira hızlı sahneler kumlanıyor sokağa atmayın bence paranızı

• CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Kardeşim philips 55 pus 7600 deneme şansın oldumu?
    bu tvyi diğer 2 ürün arasında nereye koyarsın?
    Aynı zamanda bilgili ve deneyimli arkadaşlara da bu sorum.
  • Benim gorusum Philips panel kalitesi olarak biraz daha malzeme kalitesi olarak acik ara onde. Lg 8507 yi bu tvlerle mukayese etmem hemen elerim. Lg de bu tvlerin rakibi UF950V olabilir . O da Sam7000 ve Phil7600 den biraz daha üst modeldir. Kullanici deneyimine gelirsek Philipsi hemen elerim cunku kullanan arkadaslarim bile nerden bulastim philipse diyorlar !!! Isletim sistemi cok sikintili.

8507 tvmi iade asamasinda surekli phil7600 almak icin arastirma yapip kendimce olumlu yonlerini gormeye calistim (ambilaght mesela)ama ne yaptiysam en cok onu begenmeme ragmen alamadim. Amblight olmasa phil bu isletim sistemi ile tv satamaz. Kendi orjinal sitesindeki yorumlari okumaniz yeterli

Samsunga gelirsek cok kotu plastik ve iscilik kaltesini saymazsak hem kullanici deneyim hemde ozellikleri bakimindan ilk sirayi alir. Tizen bildiginiz bilgisayar gibi tvye labtop baglamaya gerek yok. Tvyi aldim hdmi dan teledunya ,hdmi arcdan Lg ses sistemi bagladim. Otomatik olarak tv butun cihazlari tanidi! Kucucuk kumandasi herseyi kontrol eder oldu ! Usb,hardisk,online dizi,film acmadigi bir seye daha rastlamadim. VA panel görüntü ve kontrast harika.

Son olarak Lg webos 2 isletim sistemide basarili , çok stabil ama tizen daha kullanici dostu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 18 Kasım 2015; 22:48:14 >

Teşekkürler kardeşim sen ju7000 mi kullanıyosun şu an?
    bir de philipste 4k bilmecesi var sanırım.
  • oranj O kullanıcısına yanıt
    Evet ju7000 aldım . Hiç samsung düşünmememe rağmen diğer markaların problemleri nedeni ile samsung aldım. İyikide almışım diyorum.

Philips diyorki bu tv de 4k seyretmek istiyorsanız 4k mediaplayer alın !!
    Ses konusunda bu model(samsung ju) iyi bir iş çıkarmışmı?
    özellikle pus 7600 ile kıyasla?
  • Bende LG 55UF8507 veya Samsung 55Ju7000 arasında kaldım, TVnin sesi çok önemli değil 5+1 almayı düşünüyorum. 3D de önemli değil kullanmıyorum.

Bence USB 3.0 - HDMI 2.0 - 4K 60p, hevc264-265 olmazsa olmaz özellikler. Bu iki TVde bunları destekliyor sanırım? Maç pek izlemiyorum ,TVde izlemem. ama Diskten Film izlerim, Ps4 oynarım.

LG IPS ,Samsung VA panel farklarına youtube da baktım. IPS daha iyi yazıyor ama bilemedim??
  • Ayrıca bu Tvlerde var. Tabi 5 binlere çıkmam söz konusu değil

LG 55UF8507 veya Samsung 55Ju7000 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 20 Kasım 2015; 10:12:58 >
  • Türkiye de 2015 yılı içerisinde 200 hz bir ürün gelmemiştir. Ayrıca uf8507 50 hz ju7000 100 hz dir gerçek bilgiler bunlardır.

• Lg yi çok sevmeme rağmen hiç düşünmeden ju7000 derim.Ayrıca görüntü söz konusu olduğunda bu iki tv nin kıyaslaması dahi olamaz heleki tv işletim sistemleri söz konusu olduğunda tizen işlem performansı, kullanıcı dostu arayüz,tv tarayıcılar kıyaslandığında mükemmel tarayıcı performansı ile kesinlikle samsung bir numara

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Bende LG 55UF8507 veya Samsung 55Ju7000 arasında kaldım, TVnin sesi çok önemli değil 5+1 almayı düşünüyorum. 3D de önemli değil kullanmıyorum.

Bence USB 3.0 - HDMI 2.0 - 4K 60p, hevc264-265 olmazsa olmaz özellikler. Bu iki TVde bunları destekliyor sanırım? Maç pek izlemiyorum ,TVde izlemem. ama Diskten Film izlerim, Ps4 oynarım.

LG IPS ,Samsung VA panel farklarına youtube da baktım. IPS daha iyi yazıyor ama bilemedim??

Detay ve takılma istemiyorsanız kesinlikle ju7000 almalısınız.

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Kardeş öncelikle bu kadar geç cevap verdiğim için çok özür dilerim. Şunu söyleyeyim 55uf8507' de trumotion kesinlikle yok. Bahsettiğiniz diğer konu başlığında bahsedilen model birbiriyle çok karıştırılan 55uf850v modelidir, evet onda trumotion mevcut ancak bu modelde de "4k upscale" özelliği yok, ki o daha da kötü çünkü 4k upscale olmayan 4k tv ler HD ya da FHD yayınları çamur gibi gösteriyor. Bu arada söylemeden geçmeyeyim, bu aralar ju7000' deki 3D gölgelenme sorunu iyice kötüleşti yakında o da servis görecek ama dediğim gibi resim kalitesi, akıcılık, netlik, siyah alanlar ju7000' de mükemmel.
  • jjbraddock kullanıcısına yanıt
    hocam ju 7000 deneyimlerinizi bizimle paylaşsanız. maçlarda titreme gibi sorunlar mevcut mu??
  • lg 55uf8507 kliksa 3899 tl teknosa 4249 tl
    samsung ju700 kliksa 4799 tl teknosa 4999 tl

iyi hoş güzel de arkadaşlar bu iki televizyon birbiri ile kıyaslanmış ju 7000 iyi deniyor ama birazcık klasman farkı var fiyat acısından 900 tl gibi

ju 7000daha iyi, 7500 var daha iyi 9 lu seri var daha iyi lg içinde 9 seri var daha iyi buişn sonu yok be arkadaşlar
    bu iki televizyon arasında da neredeyse 1000 tl fiyat farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cselen

lg 55uf8507 kliksa 3899 tl teknosa 4249 tl
    samsung ju700 kliksa 4799 tl teknosa 4999 tl

iyi hoş güzel de arkadaşlar bu iki televizyon birbiri ile kıyaslanmış ju 7000 iyi deniyor ama birazcık klasman farkı var fiyat acısından 900 tl gibi

ju 7000daha iyi, 7500 var daha iyi 9 lu seri var daha iyi lg içinde 9 seri var daha iyi buişn sonu yok be arkadaşlar
    bu iki televizyon arasında da neredeyse 1000 tl fiyat farkı var

Ben 3800e teknosadan ju7000 aldim. O fiyatlara cok aldanmayin. Zorlayinca samsung bayi bile 4000e vermisti

• metulen kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman aldınız bu fiyata?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouldhoul

Hocam ne zaman aldınız bu fiyata?

En sonki turuncu indirimden aldım. 1-2 ay olmuştu sanırım. Eski konularıma bakarsanız yazdığım tarihi görebilirsiniz.
  • metulen kullanıcısına yanıt
    n11 de her gün 3 bin üzerine 250 TL indirim veriyor. Söylediğiniz model sitede şuan 4.250 TL, 250 indirim çeki ile şuan bile rahatlıkla 4.000 TLye alabiliyorsunuz. Biraz araştırdınız mı ve beklediniz mi böyle TVleri güzel fiyatlara alabiliyorsunuz. Ben sıfır LG 55UF950V tv yi 20 gün önce 3.500e getirdim :) Şuan 6 bin üstünde satılıyor :)
  • 55ju7500 4450 tl fiyat buldum. Alınabilecek bi fiyat aslında..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.