Şimdi Ara

LG 55UF8507 veya Samsung 55Ju7000 ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
15.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam nasil oldu o fiyat ya telefon kampanyasindan felan mi aldin nasil oldu :) 3500 cok cok iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Aynen 55uf950V TV yanında LG G4 kampanyası vardı, kampanyaları takip edip 5 bin'e aldım TV+Telefonu. Telefonu 1.500'e sattım. TV bana 3.500'e gelmiş oldu :)

55uf8507 bile bu fiyata zor alınırdı ben daha ucuza 55uf950V aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 24 Aralık 2015; 20:16:39 >
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Aynen bende sirf telefon var diye alacaktim ama butceye cok fazla geldi.benim hesapladigimda da 3750 liraya geliyirdu ama alamadim kacirdim.bir daha boyle kampanya olur mu bilmem yanliz kampanya bittikten sonra tv nin fiyati 10 gunde niye birden bire 1000 lira firladi onu anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Aynen 55uf950V TV yanında LG G4 kampanyası vardı, kampanyaları takip edip 5 bin'e aldım TV+Telefonu. Telefonu 1.500'e sattım. TV bana 3.500'e gelmiş oldu :)

55uf8507 bile bu fiyata zor alınırdı ben daha ucuza 55uf950V aldım :)

Ona bakarsanız bugun 5100 tl ye oled tv vardı 1.500 tl lik soundbar hediyeli onu en kötü 1000 tl okutsan ki fazlası da mümkün 4 bin tl ye led parasına oled alıyosun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    http://kusursuzsiyah.com/ adresine bak dostum yine benzer bir kampanya başlamış, daha çok model ve farklı 2 telefon veriyor
  • modeli ne dostum oled'in? ayrıca 2015 modelse çok çok iyi
  • zahara12 Z kullanıcısına yanıt
    Sürekli değil ama zaman zaman hareketin başlangıcında (özellikle auto motion plus açıkken) çok kısa süreli titreme değilde takılma hissediliyor.

• volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Kardes sagol kampanyanin yeniden basladigindan sayrnde haberim oldu eyvallah

• 55ju7000 an itibariyle teknosada 4199 lira + 75 lira da chip para veriyor teknosa haberiniz olsun bugun aksam ustu teknosaya ugradim sistemden bakip soylediler fiyati.sitesinde baska fiyat yazabiliyor magazadan fiyat almak daha mantikli arkadaslar

• Kaynak arayan arkadaşlar gidin mağazalara test yapın hareketli sahneleri de geçtim alt yazı geçen bir video isteyin o zaman anlarsınız hangisi 100 hz hangisi 50 hz

• Bugun bende 55UF8507 aldim. Mediamarkt ve Teknosa'da saticilarla konustum, her iki elemanda LG onerdi. Daha once biraz incelemistim, teknik verilerde sanki daha iyi gibi.

Bakalim, yarin kurulacak. Yorumlarimi yazarim. Bu arada 4699 TL ye telefon kampanyali aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

n11 de her gün 3 bin üzerine 250 TL indirim veriyor. Söylediğiniz model sitede şuan 4.250 TL, 250 indirim çeki ile şuan bile rahatlıkla 4.000 TLye alabiliyorsunuz. Biraz araştırdınız mı ve beklediniz mi böyle TVleri güzel fiyatlara alabiliyorsunuz. Ben sıfır LG 55UF950V tv yi 20 gün önce 3.500e getirdim :) Şuan 6 bin üstünde satılıyor :)

Ben direk 3800e ileri tarih teslim şeklinde aldım. Hatta işin iyi tarafı 2 taksiti bitti bile, kaldı 7 Alınca ödeniyor, biraz daha bekleyip almaya kalksaydım eminim ki taksit ödediğim o iki ay kenara para atamazdım

• Bu kampanyadan adam gibi faydalanabilmek için sanırım n11 kampanyasına filan denk getirmek gerekiyor değil mi? Çünkü bakıyorum fiyatlar 5000-6500 filan gibi rakamlar. 3500 e gelmiyor yani. 1500 tl telefon etse dahi 7500 lira bir arkadaşın aldığını söylediği tv. Nasıl aldınız bu fiyatlara? Çek falan mı denk getiriyorsunuz?

• Bende 1 haftadir hangisini alsam diye cebellesiyorum megerse herkes benim gibi ikilemde kalmis :)

Beyler ben 4 ay geriden geliyorum simdi bu basligi okudum. Hangisini oneriyorsunuz?

Yalniz bugun konustugum biri soyle dedi.

LG'de 4 GB'lik internal memory var, Samsung'da yok dedi.
    LG'de USB 3.0 varmis, Samsung'da USB 2.0 varmis.
    LG'de Trumotion yokmus, Samsung'da varmis.

Dogru mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCMV10 -- 12 Şubat 2016; 7:45:08 >
  • bende bu iki tv arasında kaldım, konu açmayı düşünürken bi baktım zaten konusu varmış.

hatta samsung da 55ju7500 curved olan modeli düşünüyorum, curved tv ler nasıl normallere göre, hiç ev ortamında görmediğim için pek bilemiyorum.

bu arada ju7000 modelinin curved olanı ju7500, peki lg uf8507 nin curved olanı var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Şubat 2016; 13:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Benim gorusum Philips panel kalitesi olarak biraz daha malzeme kalitesi olarak acik ara onde. Lg 8507 yi bu tvlerle mukayese etmem hemen elerim. Lg de bu tvlerin rakibi UF950V olabilir . O da Sam7000 ve Phil7600 den biraz daha üst modeldir. Kullanici deneyimine gelirsek Philipsi hemen elerim cunku kullanan arkadaslarim bile nerden bulastim philipse diyorlar !!! Isletim sistemi cok sikintili.

8507 tvmi iade asamasinda surekli phil7600 almak icin arastirma yapip kendimce olumlu yonlerini gormeye calistim (ambilaght mesela)ama ne yaptiysam en cok onu begenmeme ragmen alamadim. Amblight olmasa phil bu isletim sistemi ile tv satamaz. Kendi orjinal sitesindeki yorumlari okumaniz yeterli

Samsunga gelirsek cok kotu plastik ve iscilik kaltesini saymazsak hem kullanici deneyim hemde ozellikleri bakimindan ilk sirayi alir. Tizen bildiginiz bilgisayar gibi tvye labtop baglamaya gerek yok. Tvyi aldim hdmi dan teledunya ,hdmi arcdan Lg ses sistemi bagladim. Otomatik olarak tv butun cihazlari tanidi! Kucucuk kumandasi herseyi kontrol eder oldu ! Usb,hardisk,online dizi,film acmadigi bir seye daha rastlamadim. VA panel görüntü ve kontrast harika.

Son olarak Lg webos 2 isletim sistemide basarili , çok stabil ama tizen daha kullanici dostu.

Hocam bende philips çok beğendim amblight ve android olması çok hoşuma gitti 55 inç 7150 serisini alacaktım 4000 tl civarı ancak yorumlara bakınca acayip soğudum ve 2016 modeller
    çıkana kadar erteledim. Samsung SUHD vardı 50 inç 3400 tl oda fena gelmedi sizin öneriniz ne yönde sadece samsung mu bakmalı acaba .

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Benim gorusum Philips panel kalitesi olarak biraz daha malzeme kalitesi olarak acik ara onde. Lg 8507 yi bu tvlerle mukayese etmem hemen elerim. Lg de bu tvlerin rakibi UF950V olabilir . O da Sam7000 ve Phil7600 den biraz daha üst modeldir. Kullanici deneyimine gelirsek Philipsi hemen elerim cunku kullanan arkadaslarim bile nerden bulastim philipse diyorlar !!! Isletim sistemi cok sikintili.

8507 tvmi iade asamasinda surekli phil7600 almak icin arastirma yapip kendimce olumlu yonlerini gormeye calistim (ambilaght mesela)ama ne yaptiysam en cok onu begenmeme ragmen alamadim. Amblight olmasa phil bu isletim sistemi ile tv satamaz. Kendi orjinal sitesindeki yorumlari okumaniz yeterli

Samsunga gelirsek cok kotu plastik ve iscilik kaltesini saymazsak hem kullanici deneyim hemde ozellikleri bakimindan ilk sirayi alir. Tizen bildiginiz bilgisayar gibi tvye labtop baglamaya gerek yok. Tvyi aldim hdmi dan teledunya ,hdmi arcdan Lg ses sistemi bagladim. Otomatik olarak tv butun cihazlari tanidi! Kucucuk kumandasi herseyi kontrol eder oldu ! Usb,hardisk,online dizi,film acmadigi bir seye daha rastlamadim. VA panel görüntü ve kontrast harika.

Son olarak Lg webos 2 isletim sistemide basarili , çok stabil ama tizen daha kullanici dostu.

Hocam bende philips çok beğendim amblight ve android olması çok hoşuma gitti 55 inç 7150 serisini alacaktım 4000 tl civarı ancak yorumlara bakınca acayip soğudum ve 2016 modeller
    çıkana kadar erteledim. Samsung SUHD vardı 50 inç 3400 tl oda fena gelmedi sizin öneriniz ne yönde sadece samsung mu bakmalı acaba .

Ben JU7000 aldığımdan beri açıkçası hiç incelemedim başka modelleri .

Eğer sadece tv izleyeceğim panelini kullanacağım diyorsanız Phil alın .

Benim gibi sürekli internetten youtube , online dizi film ,usb ,harddiskten dizi film izleyecekseniz kesinlikle sem alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

bende bu iki tv arasında kaldım, konu açmayı düşünürken bi baktım zaten konusu varmış.

hatta samsung da 55ju7500 curved olan modeli düşünüyorum, curved tv ler nasıl normallere göre, hiç ev ortamında görmediğim için pek bilemiyorum.

bu arada ju7000 modelinin curved olanı ju7500, peki lg uf8507 nin curved olanı var mı acaba?

Ya lütfen ju 7000/500 ile LG8507 yi aynı kefeye koymayın .49 55 boyutunda bir tv de trumotion olmaması akıl alır gibi değil .Bunu anca 5. dünya ülkelerine satarsınız!!
    49uf8507 alım 1.5 ay dayanabildim (o da mecburiyetten) . Gittim 55ju7000 aldım sadece 1 günlük deneyimden sonra LG yi mahkemeye veresim geldi nasıl trumotion koymazlar diye!!!
  • Mağazada tek izleyince tüm TV.ler harika! Hatta bakıyorum şimdi kendi 10 yıllık lcd me, o bile güzel görünüyor ama komşuya gidince onun led philips ten sonra benimki yıllanmış kartpostal gibi

Teknosa da her satıcı LG dedi. Crystal panel(JS7200 için, onu beğendiğimi söyledim) gözü yorar dedi. IPS panel iyidir dedi.8507 de demolarda çokcanlı ve güzel görüntü veriyordu. Ayrıca arkadaşım daha yeni 8507 nin harman kardon olmayan bir alt serisini almış. HD Lig tv izledik. Ne topta arkada iz ne de altyazılarda gölgelenme vardı. Ama şunu da söyleyeyim izlerken "woooww abi ne biçim TV bu" dedirtmedi bana. Güzel güzel izledik, rahatsız eden bir görüntü yoktu ama sanki ayarları yanlış gibiydi :)

8507 prime uhd olarak geçiyor. Prime UHD olan bir tv.nin 50 hz. tarama hızına sahip panel kullanması garip ve kuşkulu geliyor bana???

Samsung Carrefour Maltepe Park mağazasında JU7000 tv.yi gördüm ve beğendim lakin hemen yanda üstte JS7200, altta JU7000 vardı ve aynı görüntü dönüyordu.

Beyler panelden anlamam, asker adamım. Ama çıplak gözle JS7200 izledikten sonra JU7000 almam, aldırmam!!! İsteyen adres belli gitsin izlesin. 8 bit ve 10 bit panel arasında gerçekten bariz fark var! Renk yaratımı ve siyah derinliği çok farklı. Gidenler buda rahiplerinin olduğu sahnede küçük heykellere ve arka planda ağaçlı bölgeye baksın siyah farkını görecekler. Life of Pi den de filikada güneşli deniz sahnesinde bariz renk yaratımı çok farklı.

8507 de 7200 de 3999 tl.ye bulunabiliyor(tv.ler ucuzlayacağına pahalanıyor ben de bunu anlamadım)

8507 almayı düşünürken aklımı karıştırdınız:)))

7200 crystal panel göz yorar mı? yoksa gidip alacağım bana smart, 3D lazım değil adam gibi paneli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Mağazada tek izleyince tüm TV.ler harika! Hatta bakıyorum şimdi kendi 10 yıllık lcd me, o bile güzel görünüyor ama komşuya gidince onun led philips ten sonra benimki yıllanmış kartpostal gibi

Teknosa da her satıcı LG dedi. Crystal panel(JS7200 için, onu beğendiğimi söyledim) gözü yorar dedi. IPS panel iyidir dedi.8507 de demolarda çokcanlı ve güzel görüntü veriyordu. Ayrıca arkadaşım daha yeni 8507 nin harman kardon olmayan bir alt serisini almış. HD Lig tv izledik. Ne topta arkada iz ne de altyazılarda gölgelenme vardı. Ama şunu da söyleyeyim izlerken "woooww abi ne biçim TV bu" dedirtmedi bana. Güzel güzel izledik, rahatsız eden bir görüntü yoktu ama sanki ayarları yanlış gibiydi :)

8507 prime uhd olarak geçiyor. Prime UHD olan bir tv.nin 50 hz. tarama hızına sahip panel kullanması garip ve kuşkulu geliyor bana???

Samsung Carrefour Maltepe Park mağazasında JU7000 tv.yi gördüm ve beğendim lakin hemen yanda üstte JS7200, altta JU7000 vardı ve aynı görüntü dönüyordu.

Beyler panelden anlamam, asker adamım. Ama çıplak gözle JS7200 izledikten sonra JU7000 almam, aldırmam!!! İsteyen adres belli gitsin izlesin. 8 bit ve 10 bit panel arasında gerçekten bariz fark var! Renk yaratımı ve siyah derinliği çok farklı. Gidenler buda rahiplerinin olduğu sahnede küçük heykellere ve arka planda ağaçlı bölgeye baksın siyah farkını görecekler. Life of Pi den de filikada güneşli deniz sahnesinde bariz renk yaratımı çok farklı.

8507 de 7200 de 3999 tl.ye bulunabiliyor(tv.ler ucuzlayacağına pahalanıyor ben de bunu anlamadım)

8507 almayı düşünürken aklımı karıştırdınız:)))

7200 crystal panel göz yorar mı? yoksa gidip alacağım bana smart, 3D lazım değil adam gibi paneli olsun

7200 ler 50 hz diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.