< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMS -- 15 Mayıs 2015; 7:51:07 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMS -- 15 Mayıs 2015; 7:51:07 > |
CEVAP BURADA MUTLAKA SONUNA KADAR OKUYUN!
Arkadaşlar 55uf8507' yi 55ju7000' i evimde kullanmış ve test etmiş biri olarak sırf bu konuda kimse mağdur olmasın diye giriş yaptım. Aralık 2014' te LG 55UB850v tv aldım 3 aylık bir kullanımın ardından 3D görüntülerde ekranın sol tarafında derinlik kaybı ve ikilenmeler fark ettim servis panel arızası olduğunu söyleyip yenisiyle değiştirdi, yeni gelen ub850v den memnunken yine yaklaşık 3-4 ay kadar sonra maç izlerken ekranda bir bozulma oldu ve görüntü kasmaya başladı, tv yi kapatıp açtım birkaç dakika sonra yine aynı şey oldu, defalarca denedim hep aynı... Servisi arardım panel arızası dediler ancak UB850V kalmadığı için değişim fişi verdiler, gittim üzerine para vererek LG 55UF8507 aldım; burdan sonrası çok önemli, etiketinde 1500hz yazan tv de trumotion yok!!! Peki o zaman 1500hz neye yarar??, hareket tanıma yok, ses tanıma yok, ışık sensörü yok led yerel karartma yok(var ama işlevini görmüyor), banding problemi Allah ne verdiyse, ışık sızması desen öyle...Büyük hayal kırıklığı ama yapacak bişey yok aldık artık derken şans yüzüme güldü, gözlükleri taktım film açtım bir de baktım 7 ay önce aldığım UB850V deki arızanın aynısı bunda da mevcut!! o bahaneyle UF8507 yi iade ettim. Artık akıllandığım için kesinlikle bir daha LG almayı aklımdan geçirmeden teknosa ya gidip saatlerce hemen hemen bu segmentteki tüm tv leri hdd mdeki referans görüntüler eşliğinde en ince ayrıntısına kadar inceledikten sonra SAMSUNG 55JU7000' de karar kıldım, tv eve geldi evde de çok inceledim, 4000-5000 tl civarında alınan bir tv de arayacağınız tüm özellikler mevcut ve son derece stabil çalışır durumda, özellikle automotion düzleştir modunda süper akıcı ve net performans alıyorsunuz, kesinlikle banding yok ve ışık sızması 0 a yakın akıllı kumanda çok kullanışlı ve tizen işletim sistemi çok hızlı, tv nin tek eksisi (benim gibi çok dikkatli iseniz) 3D görüntülerde zaman zaman belli belirsiz ikilenme fark edebilirsiniz. İlk tv alırken LG konusunda ne kadar uyarılsamda duymazlıktan geldim çünkü ekran teknolojisinde lider olduğuna inanıyordum ama artık öğrendim ki iyi reklam, uygun fiyat, kalitesiz ürün üçlemesiymiş. LG hakkında söyleyebileceğim tek artı, personeli ve teknik servisi inanilmaz ilgili ve kaliteli. Karşılaştırmaya gelirsek, yukarda herşeyi yazdım siz bilirsiniz arkadaşlar, kararınız ne olursa olsun inşallah hevesiniz kırırlmasın. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliaslaner -- 12 Haziran 2015; 19:15:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 12 Haziran 2015; 22:25:46 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 27 Haziran 2015; 1:00:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 27 Haziran 2015; 1:01:53 > |
|
|