yaz başında aldığım monitorumun üst orta kısmında diğer kesimlere göre bulanıklık olduğunu farkettim.görüntü bulanık bu kesimde.sizce sorun ne olabilir?ekran kartımı değiştirmiştim birkaç hafta önce.ama sorun ondan olsa her yerde aynı sorun olur sanırım. servise mi göndermeliyim.adanadayım biraz zor olacak ama sanırım sonunda onu yapacam
Yanlarda desem anlıycam da ortada ise biraz garip. Yanda olsa monitörün yanına manyetik korumasız bir kolon koyduysan o yapmış olabilir diyeceğim ama.... Bir düşün bakalım mıknatıs özellikli bir şey monitörün yanında kaldı mı?
GARANTISI DEVAM EDIYORSA HIC UGRASMA VER ITHALATCISINA AKSI TKDIRDE YENI TEKNOLOJININ GETIRDIGI ARIZALARI BIZIM TURK TEKNISYENLERIN YAPMASI HEM ZOR HEMDE TUZLU OLUYOR
lg 17" ft, bu monitoru bir arkadaşda görmüştüm ve mükemmel renk kalitesine sahipti. Hatta hiç bu kadar canlı renkler görmemiştim. Kendinden ekrankorumalı, mavi renkli ve çok iyi bir şekli vardı. Fakat tazeleme oranı iyi olan bu monitor yine gözüme rahatsızlık veriyodu, nedenini ilk başta anlayamadık fakat sonra renklerin çok canlı olduğu halde görüntünün bulanık olduğunu gördük. Başkaların da lg lerin bu modellerinin bulanık görüntü vediğini duymuştum. Bence paran varsa samsung 19" al.(fiyatı yüksek olan modelinden ama).Tazeleme oranı çok yüksek ve görüntüde bulanıklık kesinlikle yok. Param olsa hiç durmam hemen bir 19"samsung alırım...
manyetik bişey koymadım yanına.hoparlörlerim creative 2200.manyetik alan koruması vardır sanırım.bir ihtimal cep telefonu zarar vermiş olabilir.bazen bilgisayar başında konuşmak zorunda kalıyorum.monitoru yollayacam birazdan.teşekkürler ilginize
monitorun uzerine manyetik bir alet koydunmu miknatisli filan? elektronlari cekmis olabilir
Cep telefonundan sanmıyorum bende de var lg flat ama bir sorun yaşamadım telefon hep yanında ama sorru olmadı bence sen bi servisine gönbdermeden ara sor bakalım belki onların bildiği birşeyler vardır....
19' Lg alacağına Sony ya da Samsung alsaydın bu tip sorunları yaşamazdın. Bence Sen o monitörü servisten gelir gelmez elden çıkarmaya bak.. Çünkü amekiyatlı mal kullanmak iyi değildir. Sorun tekrar edebilir.. Servis'e git-gel başına bela olur.. Sat kurtul!!!!......
Katılmıyorum. Ben LG den çok memnunum. Şans faktörü iş başında.
aynen 775 ft imden çok memnunum tabiki sony kadar olamaz zaten sony nin bir nesil önceki tüpünü kullanıyo.. ama yinede çok iyi bi monitör..
Anladığım kadarıyla bir iki kişi suni gaz yaptırıp bu monitörü ölüsü fiyatına almaya çalışıyor,flatron tüpü var onda borumu lg...bu arada birileri lg nin ismini kötülemeye çalışıyor gibi bir his var içimde unutmayın 795ft 1999dan beridir satılıyor ve halada satılmakta!
amiral eğer lafın banaysa sony nin trinitron tüplerinin kaç seneden beri piyasa olduğunu söylememe gerek yok dimi?
Sony apayrı ama ondada çizgi problemi varmış görmediğim için tabi fazla bir fikrim yok ama nerede okuduysam Trinitron teknolojisinden olanmıymış neymiş rahatsızedici bir çizginin varlığı ve bunu yapan malzemelerin iki parça olmasından dolayı o çizgi görünüyomuş en ufak sarsıntıda yerlerinden oynayıp ayarları kaçabiliyomuş nerede okuduğumu bulursam linki koyarım.Ve birde SONY in yüksek fiyatı Herkese hitabetmiyor.
sorun mainboard arızasıymış.mainboard u değiştirmişler.süper şimdi.maşallah diyelim de:)
yani ne alaka anlayanmadım meainboard la ama düzeşdiyse sorun yoktur herhalde...