Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuat47

quote:

Orijinalden alıntı: nOnAME*

Hocam dediğiniz gibi denedim 15 dk oynadım kapanma olmadı ancak nette araştırdım sistem soğutma ilkesi diye bir seçenek var yüksek performansta bu etkin ama güç tasarrufunda edilgen. Edilgen olduğunda sistem kaynaklarını kısabiliyormuş cihaz kendisi. Yani güç tasarrufunda kapanmamasının sebebi bu diye anladım zaten yüksek performansa aldığımda kapanması da normal değil çünkü sistem %100 çalıştığında soğutma işleminin gerçekleşmesi gerekiyor. Eğer soğutamıyorsa ya tasarımda ya benim cihazda bir sorun var demektir. Bence siz de bir deneyin 2 plan arasındaki oyun performansını, bende kasmalar oldu yüksek performansta akıcı oynuyordum .

hmm kasmalar o yüzden olabilir mi ? deniyeyim.

Evet kardeş kasmalar o yüzdenmiş , keşfettiğim çok iyi oldu sayende.. Fakat benim de ekran gidiyor :) Ayarları falan mı olabilir acaba bilmiyom ki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuat47 -- 8 Ağustos 2012; 18:52:00 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam dediğiniz gibi denedim 15 dk oynadım kapanma olmadı ancak nette araştırdım sistem soğutma ilkesi diye bir seçenek var yüksek performansta bu etkin ama güç tasarrufunda edilgen. Edilgen olduğunda sistem kaynaklarını kısabiliyormuş cihaz kendisi. Yani güç tasarrufunda kapanmamasının sebebi bu diye anladım zaten yüksek performansa aldığımda kapanması da normal değil çünkü sistem %100 çalıştığında soğutma işleminin gerçekleşmesi gerekiyor. Eğer soğutamıyorsa ya tasarımda ya benim cihazda bir sorun var demektir. Bence siz de bir deneyin 2 plan arasındaki oyun performansını, bende kasmalar oldu yüksek performansta akıcı oynuyordum .

Evet kardeş kasmalar o yüzdenmiş , keşfettiğim çok iyi oldu sayende.. Fakat benim de ekran gidiyor :) Ayarları falan mı olabilir acaba bilmiyom ki??

Hocam o dediğiniz ayarı hatırlamıyorum ama hepsini kontrol ettim kapatması için bir neden yok, tek neden ısınması. Fan tam hızda dönüyor ve yeterli olmuyor. Bu ya genel donanımsal bir sıkıntı soğutma bloğunun küçük olması gibi ya da benimki ya da sizinki gibi bazı cihazlarda ortaya çıkan bir sorun, ama 2. dediğimin olması saçma, standart cihazlar sonuçta. Bir de tam olarak zorlayan oyunlarda ortaya çıkıyor bu da ısınma sorunu olduğunu kanıtlıyor. Ben biraz önce cihazı tekrar servise gönderdim bakalım ne olacak. Siz daha önce gönderdiniz mi herhangi bir sorun nedeniyle? Belki gerçekten toz birikmiş de olabilir ama sanmıyorum. Açıp temizleyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nOnAME* -- 8 Ağustos 2012; 19:15:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o dediğiniz ayarı hatırlamıyorum ama hepsini kontrol ettim kapatması için bir neden yok, tek neden ısınması. Fan tam hızda dönüyor ve yeterli olmuyor. Bu ya genel donanımsal bir sıkıntı soğutma bloğunun küçük olması gibi ya da benimki ya da sizinki gibi bazı cihazlarda ortaya çıkan bir sorun, ama 2. dediğimin olması saçma, standart cihazlar sonuçta. Bir de tam olarak zorlayan oyunlarda ortaya çıkıyor bu da ısınma sorunu olduğunu kanıtlıyor. Ben biraz önce cihazı tekrar servise gönderdim bakalım ne olacak. Siz daha önce gönderdiniz mi herhangi bir sorun nedeniyle? Belki gerçekten toz birikmiş de olabilir ama sanmıyorum. Açıp temizleyin isterseniz.

Daha önce hiç yollamadım ve açmadım. Yollasam kaç güne gelir ? çok kalması ve bir olumlu netice alamayacağım diye korkuyorum.

• arkdaşlar bendede bu laptopu kullanıyorum ısınma sorunu yaşayan varmı benım laptop çok ısınıyor 2.kez servise yolladım kapanma olmuyor ama elimi laptopa koyupta kullanamıyorum okdar çok rahatsız ediyor oyunlarda bile değil facebook ta yada wordde yazı yazarken üstelik temiz kullanıyorum teknik servise yollayıp ürün değişimi olan varmı hiç aldığımada bin pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkaancom -- 14 Eylül 2012; 10:07:35 >
  • 5-6 ay önce ısınma değilde klavye sorunundan dolayı bilgisayarı göndermiştim. 1 ay serviste kaldı daha sonra parça yurtdışından gelmediği için yeni bir bilgisayar gönderdiler.(servis süresi içerisinde parçayı temin edemediler) tam sevinmişken yeni bilgisayarda da ısınma sorunu başladı.
    LG nin bu serisinin çoğu bilgisayarında ısınma sorunu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Engineer

5-6 ay önce ısınma değilde klavye sorunundan dolayı bilgisayarı göndermiştim. 1 ay serviste kaldı daha sonra parça yurtdışından gelmediği için yeni bir bilgisayar gönderdiler.(servis süresi içerisinde parçayı temin edemediler) tam sevinmişken yeni bilgisayarda da ısınma sorunu başladı.

Hocam onu da yollayın parayı hediye çeki olarak almayı deneyin. Üst mesajlarda bir arkadaş yapmıştı. Bende de klavye sorunu var. Gönderip parayı geri almayı deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

5-6 ay önce ısınma değilde klavye sorunundan dolayı bilgisayarı göndermiştim. 1 ay serviste kaldı daha sonra parça yurtdışından gelmediği için yeni bir bilgisayar gönderdiler.(servis süresi içerisinde parçayı temin edemediler) tam sevinmişken yeni bilgisayarda da ısınma sorunu başladı.

Hocam onu da yollayın parayı hediye çeki olarak almayı deneyin. Üst mesajlarda bir arkadaş yapmıştı. Bende de klavye sorunu var. Gönderip parayı geri almayı deneyeceğim.

iyi diyosunda hocam hemen 2. servise göndermede hediye çekini gönderiyorlarmı?

• quote:

quote:

quote:

Çeki alan arkadaş yanılmıyorsam klavye süresinde gelmediği için almıştı siz yolladıkları pc yi kabul etmeseydiniz belki isteyebilirdiniz bilemiyorum nasıl işliyor çek verme sistemi. Bu arada istanbul servisi çek veriyor ankara servisi değil. Siz ankaraya göderdiyseniz ondan öyle gelişmiş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çeki alan arkadaş yanılmıyorsam klavye süresinde gelmediği için almıştı siz yolladıkları pc yi kabul etmeseydiniz belki isteyebilirdiniz bilemiyorum nasıl işliyor çek verme sistemi. Bu arada istanbul servisi çek veriyor ankara servisi değil. Siz ankaraya göderdiyseniz ondan öyle gelişmiş olabilir.

yok hocam istanbula göndermiştim. yeni bilgisayar dediklerinde sevinmiştim ne bileyim hepsinin böyle olacağını. neyse sağol bilgiler için.

• LG A510 Teknik Servis Hizmeti Benim İmzam da Yazılıdır..!!! Burdan Başka Yere Gönderecek Olanlar Dikkat Etsinler Derim..!!! (LG'nin Dikkat Ettiği Husus Memnuniyettir. Ürünlerinizden Memnunum,Kalitesi Mükemmel Sonuçta Elektronik Eşya Elbet Bozulabilir Gibisinden İtinalı Ve Özverili Cümleler Kurarak Bir Arıza Talebi Gönderirseniz Kendi Gördüğünüz Arızadan Hariç Diğer Arızalarıda Araştırıyorlar).Ömürlük Servis İstiyorsanız,Haldır Hop Arıza Talebi Yazmayın..!!! Saygılarımla AydıN
  • Bilgisayarın Isınması Doğal. Eğer Isı Arttıkça PC Kendini Resetlemiyorsa Sorun Yoktur. Benim Sabaha Kadar Online Oyun Açık Kalır Reset Atmaz..Soğutucu Kullanmanı Ayrıca Tavsiye Ederim...!!!
  • soğutucu ile beraber kullandığım halde pes 2012'yi bile oynayamıyorum. makine dinlenmiş halde iken call of duty 4'ü açıp multiplayerde toplamda iki kişi benim yüzümden 15 dakıka kapışamıyoruz. yaklaşık 15 dakika sonra makine kilitleniyor. güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum. 5 dakika falan soğusun diye bekliyorum. bazen film izlerken falan da çok ısınıyor. süpürgeyle bir kez temizledim ama söküp ayrıntılı temizlemedim. mecburiyetten kullanıyorum bunu.
    isterseniz gruba ekleyin beni de, A510-U.AE11T kullanıcısıyım.
  • arkadaşlar ısınma problemini şöyle çözebilirsiniz. bilgisayarı söküyorsunuz işlemci ve ekran kartının üzerine termal macun yerine diş macunu sıkıyorsunuz. fanın ızgaralarını güzelce temizliyor ve bilgisayarı topluyorsunuz. ardından yeni bir sistem kuruyorsunuz bilgisayara. ve eskisinden 1000 kat daha güzel oluyor.
  • quote:

Cihazı ısınma sorunu nedeni ile geçen hafta gönderdim. Toplamda 3. gönderişimdi. Gta 4 gibi zorlayan oyunlarda 10 dakika gecmeden kapanıyordu. Dün cihaz geldi fan temizliği vs yapıldığını yazmışlar ama denedim yine 10 dakika geçmeden kapandı. Ben de bunu bekliyordum zaten Bugün ya da yarın 4. kez cihazı göndereceğim ve yasal hakkım olan ücret iadesini isteyeceğim. Buradan gelişme olursa bildirmeye çalışacağım.

Ücret iadesi alan arkadaşlara da bir sorum var fatura vs istediler mi yoksa aldığınız yerden fatura miktarı alışveriş için belge mi gönderdiler. Cihazdan 2 tane almıştık fatura bende değil sadece sevk irsaliyeli vatan faturası var ama ücret yazmıyor o yüzden soruyorum, gerekiyorsa onu da göndereceğim.

Tozunu temizlediklerinden emin misin. Ben bundan bir önceki mesajımda bilgisayardan şikayetçiydim. Sorun tozdanmış. İçinden çıkan toz çok az gelebilir ama o malzemeye o toz fazla bile. Masaüstünün soğutucusunda o kadarcık toz olsa makine bana mısın demez ama dizüstüyü yoruyormuş. Şimdi gerek çalışması gerek ısısı olsun randumana oturdu. Eğer garanti derdin yoksa garantisi bitmeye yakınsa sök temizle derim ben. Gerçi bu bilgisayar daha ilk alındığında dahi işletim sistemini dakikalar sonra açıyor yer yer kitleniyor yer yer mavi ekranlar veriyordu ya sebepsiz o günler geçti şükür.

Bir de ben başka oyun oynamadığım için deneyemiyorum call of duty 4'de tırrr sesi ile beraber kitlenme sorununu 1 adet ms-dos komutu ve bir adet yüklü güncelleştirme kaldırarak hallettim. Sendeki kitlenme nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKurt33

arkadaşlar ısınma problemini şöyle çözebilirsiniz. bilgisayarı söküyorsunuz işlemci ve ekran kartının üzerine termal macun yerine diş macunu sıkıyorsunuz. fanın ızgaralarını güzelce temizliyor ve bilgisayarı topluyorsunuz. ardından yeni bir sistem kuruyorsunuz bilgisayara. ve eskisinden 1000 kat daha güzel oluyor.

ciddi misin diş macunu derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Cihazı ısınma sorunu nedeni ile geçen hafta gönderdim. Toplamda 3. gönderişimdi. Gta 4 gibi zorlayan oyunlarda 10 dakika gecmeden kapanıyordu. Dün cihaz geldi fan temizliği vs yapıldığını yazmışlar ama denedim yine 10 dakika geçmeden kapandı. Ben de bunu bekliyordum zaten Bugün ya da yarın 4. kez cihazı göndereceğim ve yasal hakkım olan ücret iadesini isteyeceğim. Buradan gelişme olursa bildirmeye çalışacağım.

Ücret iadesi alan arkadaşlara da bir sorum var fatura vs istediler mi yoksa aldığınız yerden fatura miktarı alışveriş için belge mi gönderdiler. Cihazdan 2 tane almıştık fatura bende değil sadece sevk irsaliyeli vatan faturası var ama ücret yazmıyor o yüzden soruyorum, gerekiyorsa onu da göndereceğim.

Tozunu temizlediklerinden emin misin. Ben bundan bir önceki mesajımda bilgisayardan şikayetçiydim. Sorun tozdanmış. İçinden çıkan toz çok az gelebilir ama o malzemeye o toz fazla bile. Masaüstünün soğutucusunda o kadarcık toz olsa makine bana mısın demez ama dizüstüyü yoruyormuş. Şimdi gerek çalışması gerek ısısı olsun randumana oturdu. Eğer garanti derdin yoksa garantisi bitmeye yakınsa sök temizle derim ben. Gerçi bu bilgisayar daha ilk alındığında dahi işletim sistemini dakikalar sonra açıyor yer yer kitleniyor yer yer mavi ekranlar veriyordu ya sebepsiz o günler geçti şükür.

Bir de ben başka oyun oynamadığım için deneyemiyorum call of duty 4'de tırrr sesi ile beraber kitlenme sorununu 1 adet ms-dos komutu ve bir adet yüklü güncelleştirme kaldırarak hallettim. Sendeki kitlenme nasıl oluyor?

Aksam detaylı anlatayım zaten cihaz servisten gelmisti konuya yazacaktım. Bu arada o diş macunu olayı dogru değil termal macunun yapısı farklıdır. Diş macunu termal macun görevi görmez.

• ben onceden ayni seyi termal macunla yaptim bir ise yaramadi. ayrica bilgisayar bolumu okudum hocamizda dis macunu daha iyi is gorur diyordu. 5 bilgisarda denedim hepsinde super sonuc aldim. deneyip denememek size kalmis. ekran kartinida overclock yaptim son ayarda butun oyunlari oynuyorum en fazla 73 derece oljyor sistem. mersinde oturuyorum ve sogtucu birsey kullanmiyorum

• quote:

ben onceden ayni seyi termal macunla yaptim bir ise yaramadi. ayrica bilgisayar bolumu okudum hocamizda dis macunu daha iyi is gorur diyordu. 5 bilgisarda denedim hepsinde super sonuc aldim. deneyip denememek size kalmis. ekran kartinida overclock yaptim son ayarda butun oyunlari oynuyorum en fazla 73 derece oljyor sistem. mersinde oturuyorum ve sogtucu birsey kullanmiyorum

bilgisayar masaüstü mü dizüstü mü?
  • quote:

quote:

ben onceden ayni seyi termal macunla yaptim bir ise yaramadi. ayrica bilgisayar bolumu okudum hocamizda dis macunu daha iyi is gorur diyordu. 5 bilgisarda denedim hepsinde super sonuc aldim. deneyip denememek size kalmis. ekran kartinida overclock yaptim son ayarda butun oyunlari oynuyorum en fazla 73 derece oljyor sistem. mersinde oturuyorum ve sogtucu birsey kullanmiyorum

LG A510-UAE13T
  • quote:

quote:

quote:

LG A510-UAE13T

diş macunu markan ne diye sorayım o zaman. :) deneyeyim ben de.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.