on/off klimam var.. sıcak veya soğukda üfleme çok çok azaldı, ısıtma yapmamaya başlayınca, ufo kullanmaya başladım.. 1 ay sonra denemek için açdım, üfleme hızı da azalmış.. önceden üfleme hıxı iyidi sadece ısıtmıyordu. 1/2 saat brkletiyorum yine yok.. 4 yollu vana çalışıyor. kompresör fan da çalışıyor.. sorunu nerde aramalıyız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lg beko klima Üfleme yapmıyor
-
-
Dış ortam sıcaklığı cok düşük olduğunda ısıtma yapmaz defrosa girer. Klima gazını kontrol ettirmende de fayda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klima bakımı yaptırdınız mı ?
üflme hızını hallettim.. defroza geçerde hiç mi ısıtmicak, illa ısıtmaya geçmesi lazım değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
servisi çağırsam altından girer üatünden çıkar.. çoğuda üçkağıtçı olmicak arıza var diyip para alicak, basıp gisicek..
kendim çözmeye çalılıyorum.. olmadı son çare tabi servis olacak
Üfleme hızı azaldı demişsiniz. Klima bakımı yapılmadığında filtreler ve kapağı açtığınızda görünen alüminyum soğutucu araları tıkanır ve hava alamadığı için üfleyemezde. Bu durumdada klimanız ne ısıtma ne soğutma yapabilir.
üfleme hızı düzeldi.. ısıtmada problem devam ediyor
Merhaba.
Sadece ısıtmada mı zayıf çalışıyor ?
Daha önceki kış dönemlerinde nasıldı ?
Dış ortam sıcaklığı nedir ?
Gidiş ve dönüş borularının sıcaklığı nasıl ?
Dış ünite serpantinlerinde karlanma meydana geliyor mu ? Meydana geliyorsa nereden itibaren karlanmaya başlıyor ? Ve yine karlanma oluyorsa ne kadar sürede karlanıyor ?
Bakım yapıldı mı ?
Saygılarımla...
-
daha öncr ısıtma iyiydi.. bu başladığında soğutma iyidi şimdi soğutmada yok. dış ortam 0/10 arası sıcaklıkda fsrketmiyor.. borular önceden sıcakds el yakıyordu şimdi hiç bişi yok..
Merhaba. Dönüş yapamadım,lütfen kusuruma bakmayın. Foruma giremeyeli aylar oldu.
Çözüm bulabildiniz mi?
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gazı kaçtığına kanaat getirdim.. yaza doğru servis ç@ğırttırıp baktırcam artık..
Geçmiş olsun. Gelişmeleri zamanı gelince bildirirseniz memnun olurum.
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X