Merhaba arkadaşlar, eşime hediye alacağım, sorunsuz bir telefon olmasını istiyorum. karar veremediğim için yardımınızı bekliyorum. hangisini alayım, tavsiye eder misiniz? ya da başka telefon tavsiye eder misiniz bunlar dışında wi-fi ve 3G li, şimdiden teşekkürler..
SAMSUNG S7233 daha iyi bir seçim olur. LG hem eski hemde sorunlu bir model ayrıca ekranı ince uzun kullanışsız ve işletim sistemi yok. S7233 de Bada OS var şimdilik uygulama kıtlığı olsada en azından tema desteği var uygulamalarda zamanla çoğalıcaktır.
Teşekkürler, bana da mantıklı geliyor ama, dokunmatik ekranı iyi midir ki acaba? LG nin videolardan izlediğim kadarıyla multitouch ve dokunmatiği iyi görünüyor.
Ben Wave 723ün bir alt modeli olan wave 525 kullanıyorum ekran boyutları ve türleri aynı wave 525 gayet kullanışlı ekranı iyi bir deneyim sunuyor.Aslında wave 723 almak biraz ölü yatırım gibi 600 tl ona vericeğine 750 tlye s8500 almak daha mantıklı yada 400 tlye wave 525 almak daha mantıklı.Wave525 ile 723 arasında sadece kamera ve 3G farkı var ki bu fark için 200 tl fazla ödemek gereksiz bence. wave 723 ile s8500 arasındada ekran , uygulama çeşitliliği ve kamera farkı var bunun için 150 tl fazla vermeye değer bence.Çünkü 723 için uygulama özellikle adam gibi oyun yok aynı şekilde 525 içinde geçerli.Ama s8500 uygulamaları bayağı gelişti 3D grafikli çok tatmin edici kalitede oyunlar oynanabiliyor . Gerçi 750 tl vermişken 1000 tl verip 3Gsde alınabilir yakında çıka çıka iphone 4 önerecem
723 cok sık telefon..dokunmatiğii ve multitouchı var..foto kaliteside iyi... bada işletim sistemi var.. bu ikisi arasında 723 ü secerdim.. ama 600 tl bu cihaz için bence cok..700 tlye yakın fiyata nokia c6-01 veya nokia x6 var..baska modellerde vardır...
bl40 guzel bir telefon ,pembe vivazda olabilir
Wave 723 ile 525 arasında sadece kamera farkı var denilmiş, ama bazıları için bu zaten herşey demek. bazıları cep telefonundan kamera,görüntü,video,tv gibi özellikler arıyor.
quote:
Ben Wave 723ün bir alt modeli olan wave 525 kullanıyorum ekran boyutları ve türleri aynı wave 525 gayet kullanışlı ekranı iyi bir deneyim sunuyor.Aslında wave 723 almak biraz ölü yatırım gibi 600 tl ona vericeğine 750 tlye s8500 almak daha mantıklı yada 400 tlye wave 525 almak daha mantıklı.Wave525 ile 723 arasında sadece kamera ve 3G farkı var ki bu fark için 200 tl fazla ödemek gereksiz bence. wave 723 ile s8500 arasındada ekran , uygulama çeşitliliği ve kamera farkı var bunun için 150 tl fazla vermeye değer bence.Çünkü 723 için uygulama özellikle adam gibi oyun yok aynı şekilde 525 içinde geçerli.Ama s8500 uygulamaları bayağı gelişti 3D grafikli çok tatmin edici kalitede oyunlar oynanabiliyor . Gerçi 750 tl vermişken 1000 tl verip 3Gsde alınabilir yakında çıka çıka iphone 4 önerecem
Wave 525, fiyat olarak dediğin gibi ama 3G de artık çok önemli, yani 3Gsiz bir telefon almak istemem, vodafone un reklamı gibi, internetin nerde ne zaman lazım olacağı belli olmaz :D Diğer yandan dediğin gibi bunu veren bunu da verir :) olursa işin içinden çıkılmaz s8500 için katılıyorum yorumuna gerçekten güzel telefon. ama telefona 600 tl verirken bile acıyorum 750 tl bence çok fiyat, öyle aman aman da oyun grafik uygulama ihtiyacımız da olmayacak. nokia x6 yı da tercihlerimin arasına aldım bu arada..neyse, bakalım, biraz daha yorum - tavsiye bekleyelim..