Bildirim
lg chocolate bilgi verin?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla kardeş ben elime aldım gayet şirin şşık çok güzel hoş ışığı da güzel ama aldığım maketi idi.. ışığını birinin elinde gördüm ama çok güzel görünüyodu... kırmızı tuş ışıkları.. bu arada dokunmatik tuşundan memnun olan var olmayan var.. bu arada ısı ya göre işliyo o tuşlar ama ya kışın ellerimiz buz gibiyken nasıl çalışıcak o tuşlar bilmiyorum..
buarada kutu içeriği mükemmel bu aletin.. yedek batarya şarj satndı ..kese vs.vs.. sırf hava olsun diye alınabilir... ama daha ucuza daha iyisini aliyim dersen benq-siemens EL71 kesinlikle nerdeyse 150-200 ytl daha ucuz... ben ondan alıcamm.. -
quote:
bu nasıl bir başlık arkadaşım burda insanlar nezaket kuralları içerisinde sınırsız bilgiye sahip olur ama oyle usagına emreder gibi yazarsa olmaz...
hem forumu arastırdın mı bi arama yap bakalım oyle armut piş agzıma dus yok -
ya ne alakası var?sen nası anlamak istediysen öle anlarsın.burada bilgi paylaşımı sözkonusu.yani ben sohbet etmke amaçlı kullanmadığım için sadece bu telefon hakkında gerçek ve ciddi bilgiye sahip kişilere söylenilebilecek en normal şey onlardan bilgi istemem.kısa ve öz yani.başka bi işim yok.bunun nezaketsizlikle de bi alakası yok diyorum ya nası yorumlamak istersen öyle yorumlarsın.
başlığı gören ve bilen kişi gelir bildiklerini yazar gider sende sağol dersin budur yani.bu forumdan başka bi beklentim yok.zaten en güzel ve normal olanıda bu bence. -
kardes annemede o teelfonu alıcaktık almadık teelfoncular lg iyi değil filan dedi sonra nokia 6131 aldık o kadar iyi değil yani o lg -
quote:
Orjinalden alıntı: georgia
quote:
bu nasıl bir başlık arkadaşım burda insanlar nezaket kuralları içerisinde sınırsız bilgiye sahip olur ama oyle usagına emreder gibi yazarsa olmaz...
hem forumu arastırdın mı bi arama yap bakalım oyle armut piş agzıma dus yok
Öncelikle forumu iyice araştırın.Bu konu hakkında bir sürü mesaj var.Eğer bulamazsanız daha sonra yeni konu açarsınız. -
ben cok begendim tam bir sıklık abidesi 8800 dan daha karizmatik bana gore ozellikleride seni tatmin edebilirse hemen al derim ama satmak istersen canın cok yanar bence gusel telefon -
quote:
quote:
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: casanovaking23
quote:
quote:
+1
+1905 -
quote:
Orjinalden alıntı: meric22
+1905
Bölüm kuralları 3.maddeye aykırı : Ayrıca smile ve +1, +1907, +1905 şeklinde atılan mesajlarda görüldüklerinde SİLİNECEKTİR.
Tekrarında ise üye ceza alacaktır ... ! -
.telefon güzel, karizma bir cihaz ancak forumda arama yaparsan bu telefonla ilgili açılan topiği ve tüm özellikleri + resimleri ile detaylı incelemesini bulabilirsin...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan hesap makinesi silindi
- çin nokia imei değiştirme kodu
- xiaomi whatsapp sorunu
- teşhir ürün alınır mı
- silicon carbon batarya nedir
- numara sorgulama
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X