Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer arkadaşlar, 42 LW5500 televizyonuma önerebileceğiniz ucuz yollu mümkünse markası LG olan ses sistemi varmıdır. Veya şöyle sorayım ben bu ses sistemi işlerinden hiç anlamam. Alacağım ses sisteminin girişlerinin nasıl olması gerekiyor. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padaroglu28

Merhaba saygıdeğer arkadaşlar, 42 LW5500 televizyonuma önerebileceğiniz ucuz yollu mümkünse markası LG olan ses sistemi varmıdır. Veya şöyle sorayım ben bu ses sistemi işlerinden hiç anlamam. Alacağım ses sisteminin girişlerinin nasıl olması gerekiyor. Saygılar.

42" lerde ARC var ise HDMI girişli ses sistemi seçebilirsiiz. Yok ise optik girişli bir ses sistemi alacaksınız. Bende philips HT 3377 var ses konusunda eh işte idare ediyor..
  • quote:

Merhaba saygıdeğer arkadaşlar, 42 LW5500 televizyonuma önerebileceğiniz ucuz yollu mümkünse markası LG olan ses sistemi varmıdır. Veya şöyle sorayım ben bu ses sistemi işlerinden hiç anlamam. Alacağım ses sisteminin girişlerinin nasıl olması gerekiyor. Saygılar.

HB 906 SB var bende. Cok memnunum.
    artık uretilmiyor ama.
    1100 watt ve woofer çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

Arkadaşlar kanallari turksat 4a ya nasil guncellediniz. Lw570s kullaniyorum.

Turksat 4A kaybolmuş.. diye duydum.. Nedense devreye girmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

Arkadaşlar kanallari turksat 4a ya nasil guncellediniz. Lw570s kullaniyorum.

Turksat 4A kaybolmuş.. diye duydum.. Nedense devreye girmedi

Yaa durduk yere sinyal gidiyor geliyor. Kafayi yedirecek (bu televizyonun uydusu mu 4a mi neyse) bana. Anten bozuk olsa salondaki uydu gostermez.

• peki LW5500 serisinde ses sistemi için ARC varmı?
  • quote:

peki LW5500 serisinde ses sistemi için ARC varmı?

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

peki LW5500 serisinde ses sistemi için ARC varmı?

Var

teşekkür ederim.
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    47" lw5500 de var ama 42 lw5500 de varmı bilmiyorum
  • quote:

47" lw5500 de var ama 42 lw5500 de varmı bilmiyorum

Onda da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Arkadaşlar ben merkezi sistem kullanan bir yere geldim ve 42LW650S televizyonumda kurulum sorunu yaşıyorum.
    Hangi ayarları nasıl yapmam gerekli bu konuyla ilgili bir rehber de bulamadım. Yardımcı olursanız çook sevinirim

servisi çagır 8 versiyonu yükleyecek merkezi istem duzenlenmış yazıkım
    bu yazılım tv ye yüklenmeden kanallar çıkmaz 2011 de 570 s e 15 gün ugrasıp lg ye zorla bu düzeltme yazılımını çıkarttık
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt
    İnternetten bulup yükleyemez miyiz? Yüklemesini biliyorum daha önce de USB'den güncelleme yaptım. Bu arada döndüğünüz için teşekkür ederim, kanalları bulduk fakat net olarak gelmiyordu sanırım anten-tv arası uzaklığı fazla olduğundan dolayı. Yazılımdan da olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

İnternetten bulup yükleyemez miyiz? Yüklemesini biliyorum daha önce de USB'den güncelleme yaptım. Bu arada döndüğünüz için teşekkür ederim, kanalları bulduk fakat net olarak gelmiyordu sanırım anten-tv arası uzaklığı fazla olduğundan dolayı. Yazılımdan da olabilir tabi.

kesin yazılımdam 08.00 yazılımını ilk sayfalara tehraven hoca eklemiş olabilir bak yoksa servislerde var sakın ücret ödeme lg nin hatasıydı

2011 yılında tüm alan arkadaşlara servisler getirip ücretsiz yükledi.

daha sonraki güncellemelere bunları koyduklarını düşünsemde lg bu zamana kadar güncellemelerde neyin değiştiğini hic belirtmiyor olmayabilirde
  • 3 yıl oldu galiba ilk arızayı çıkarttı. 42LW5500 kullanıyorum ve usb nin içine eklediklerimi tv görmüyor. USB Wireless adaptörünü tanıyor sıkıntı yok, usbnin içinide görüyor ama usbnin içine sonradan eklediklerimi görmüyor.

Sizce buna ne neden olur?
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    enterensan bir sorunmuş..

aklıma ilk gelen usb niz dosya formatı nedir? Fat32 ise işi diyemeceğim. Ama NTFS ise bir kaç fikrim labilir..
  • başka bir usb ile deneme şansınız var mı?
    harici disk de olabilir.
  • quote:

enterensan bir sorunmuş..

aklıma ilk gelen usb niz dosya formatı nedir? Fat32 ise işi diyemeceğim. Ama NTFS ise bir kaç fikrim labilir..

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

başka bir usb ile deneme şansınız var mı?
    harici disk de olabilir.

Cevaplar için teşekkürler.

3 farklı usb bellekle denedim sorun değişmedi. 3 üde ntfs formatında. 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu. Yeni oldu. Nedenini anlamadım gitti.

Aynı usb belleklere eklenenleri tv görmezken bilgisayar yada media player görüyor

• Bildiğim kadarıyla fat32 yi görüyor tv.
    en azından belleklerden birini fat32 yapıp dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Bildiğim kadarıyla fat32 yi görüyor tv.
    en azından belleklerden birini fat32 yapıp dene.

Sıfır bellek vardı. Baktım formatı fat32 içine bir kaç birşey attım ve taktım. Hiçbir şey görmüyor. Diğer bellekleri eskiden kullanıyordum. En son 2 hafta önceki halleri kalmış tvdeki görüntüde. Farklı birşey ekleyince görünmüyor.

O kadar teknolojik cihaz kullandım ilk defa böyle bir sorun görüyorum
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Daha önce başıma gelmişti, tv yazılımı üzerinde indeksleme takılı kalıyor, çok nadir görülen bir arıza olsa da.
    Ben fabrika ayarlarına geri dönerek çözmüştüm, umarim size de çare olur.
    Bu arada fat32 veya ntfs farketmez, her ikisi de tanınıyor.
  • 
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.