Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15651566156715681569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam Mehmet,

bende de orjinal win 8.1 var. ilginç olan ev sinema sistemini bulmasına rağmen tvyi görmüyor. ama alt kattaki komşunun tvsini görüyor. biraz daha kurcalamam lazım.
  • gücelleme çıkmış tv alalı 1.5 2 yıl oldu daha taş gibi maşşallah güncelleme ne giib faydaları oluyor
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    2011 den beri 4 güncelleme gördüm hiçbirinin şekil şemal dışında faydası yok.
  • Meraba arkadaşlar 42LW5500 kullanıcısıyım ve tv yi pc monitörü olarak kullanmaktayım.Birkaç sorunum var çözen yada yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım.PC den hdmi kablo ilebağlı tvye bluray ripli filmlerde bile görüntüde kalite kaybı oluyor,örn;hdd yi usbden tv ye bağlayarak film izlediğimde görüntü daha bi güzel ve kalite görünüyor ama pc den oynattığımdan(player olarak kullandıklarım:VLC,Powr DVD 13,SplashPro)görütü daha kalitesiz geliyor sanırım ya ekran kartının driverından elle ayar yapılacak yada playerdan,Ekran kartım amd HD6850 Control Center da bir sürü ayar var biraz kurcaldım ama pek etkisi olmadı burdan ayar yaparak kalite yakalan varmı acaba? 2.sorum ac modu olarak sinema ve oyun var oyun modunu maüstünde gezerken ve oyun oynarken kullanıyorum,sinema modunu ise film izlerken,sinema moduna geçtiğimde 23 fps ye kitliyor sanırım mouse bile çok yavaş hareket ediyor kasıyormuş gibi,birde sinema moduna geçtiğimde renkler sarımsı oluyor beyazlar bile sarıya doğru kayıyor bu tvden gerçekten çok iyi anlayan manuel olarak sinema modunu ayarlayan ve oyun modunu ayarlayan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını istiyorum,anasayfada 1-2 örnk var ama ben sonuç alamadım onlardan ve pek ayrıltılı deiller.

• Arkadaşlar merhaba;

Oturma odamdaki televizyonum 42lw5400 ve firmware güncelleme yapamadım.LG_DTV klasörünü oluşturup içine güncellemeleri falan attım ama usb ye takınca film-müzik-foto menüsü geliyor.Nasıl çözeceğim? şimdiden teşekkür ederim...
  • arkadaşlar lw5500 tvnin kendi tarayıcısı ile online filmleri izlerken tam ekran yapamıyorum. daha doğrusu sitelerde tam ekran seçeneği çıkmıyor. bunu nasıl çözebilirim?
  • Uzun zamandır 5500 ün SMART öözelliğini kullanmıyorum. Şiddet le Android stick tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

arkadaşlar lw5500 tvnin kendi tarayıcısı ile online filmleri izlerken tam ekran yapamıyorum. daha doğrusu sitelerde tam ekran seçeneği çıkmıyor. bunu nasıl çözebilirim?

internetten film izleniyor mu ki?
  • LW model TV lerde 3D iSO sorunu...

Arkadaşlar 47LW5500 TV var.. Allah a şükür paralel ithalat olmasına rağmen bir sıkıntı yok..

Şimdi 3D mkv filan sınıntı yok... Bir günde 3D BDisk iso deneyeyim dedim ve yeni aldığım laptop a TV ye bağladım velakin 3D görüntü alamıyorum.
    ilk sıkıntım demon tools denmesine rağmen nasılsa win8 kalıp dosyasını DB olarak gösteriyor diye dikkate almamıştım. ve Corel DVD diski tanımıyordu. Bugün bari DemonTools ile deneyeyim dedim BD açtı. Güzel 3D ye laptopdaki programdan 3D ye bastım gmrüntü eski tib denkli gözlükle izlene 3D ye dönüştü.. Ben artık hangisi iyi ise SBS veya başka formatta 3D göstermesini istiyorum.

Laptopa LG TV nin 3D olarak nasıl tanıtmak gerekiyor? Sanırım problem bunda olabilir

Sizler LW serisinde PC/Laptop dan 3D iso olayını nasıl aştınız?
  • ekran çözünürlüğünü kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

LW model TV lerde 3D iSO sorunu...

Arkadaşlar 47LW5500 TV var.. Allah a şükür paralel ithalat olmasına rağmen bir sıkıntı yok..

Şimdi 3D mkv filan sınıntı yok... Bir günde 3D BDisk iso deneyeyim dedim ve yeni aldığım laptop a TV ye bağladım velakin 3D görüntü alamıyorum.
    ilk sıkıntım demon tools denmesine rağmen nasılsa win8 kalıp dosyasını DB olarak gösteriyor diye dikkate almamıştım. ve Corel DVD diski tanımıyordu. Bugün bari DemonTools ile deneyeyim dedim BD açtı. Güzel 3D ye laptopdaki programdan 3D ye bastım gmrüntü eski tib denkli gözlükle izlene 3D ye dönüştü.. Ben artık hangisi iyi ise SBS veya başka formatta 3D göstermesini istiyorum.

Laptopa LG TV nin 3D olarak nasıl tanıtmak gerekiyor? Sanırım problem bunda olabilir

Sizler LW serisinde PC/Laptop dan 3D iso olayını nasıl aştınız?

Yaşlanıyoruz artık :)
    Corel win dvd de 3D akran ayarları pasif idi. BD disk kalıbını çıkarınca menü, ekran seçme menüsü aktif oldu. Buradan 1.4 HDMI seçtim harika bir şekilde 3D oldu. Sorun aşıldı yani..

ilgin için teşekkürler @falez

• Merhaba Dostlar

LW570S sahibiyim. LG G2 telefonda miracast özelliğini bu TV ile kullanabilir miyim ?
  • maxpayne1975 M kullanıcısına yanıt
    lw lerde bu özellik yok malesef...

ama ebay da miracast stickler satılıyor bildiğim kadarı ile...

ne amaçla kullanacaksınız?
    1-çektiğim videoları tv den ixlemek istiyorum derseniz bunun için miracast ihtiyaç yok. uzantı 3gp olmama şartı ile DLNA üzerinden tv ye aktarılabilinir..

2-Telefondan sitelere giriyorum TV dizi/Filmleri TV ye aktatrmak istiyorum ise; bu iş için miracast gerekli, fakat bunun yerine tv ye Android stick almanızı şiddet le öneririm..

Yani TV ye miracast dongle almanızyerine Android Stiçk almanızı öneriyorum..
  • Bu sayfaya her girişim benim için tatli bir nostalji oluyor. Eski dostları hala burada görüyorum. Her ne kadar flash güncellemesi gelmese de bu televizyon zamanının en iyisiydi be

LW5500 tvm var. Digiturkplay üyeliğim var. TV üzerinden browserdan denedim yemedi. Digiturkplay uygulamasından denedim yemedi. Yani bir türlü izleyemedim.

Android sticker ile izleyebilirmiyim?

Mkvod ile izleyebilirmiyim?

Yada izlemenin bir yolu var mıdır?
  • slm arkadaşlar 42lb 652v tv nin favori ayarları nasıl yapılıyor ben biraz yaptım ama a b c d ye geçiş yapamıyorum saygılar
  • O tatlı nostalji bende de oluyor

TV nin eksi yönlerini görmezden geldikten sonra daha bi rahatladım ben.
    Hala 3d film indirip izliyorum. Güzel filmleri 1080 p indirip aktarıyor ve tv de izliyorum.
    Hala güzel, ama keşke daha büyüğünü alsaymışım diye de hala kafamı vuruyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 31 Ağustos 2014; 19:12:51 >
  • Arkadaşlar ben merkezi sistem kullanan bir yere geldim ve 42LW650S televizyonumda kurulum sorunu yaşıyorum.
    Hangi ayarları nasıl yapmam gerekli bu konuyla ilgili bir rehber de bulamadım. Yardımcı olursanız çook sevinirim

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Digiturkplay nedir biliyorum maç vs izlemem.. Ama bunu android cep telefonundan bu Digiturkplay izleyebiliyorsanız. android stick lede izleyebilirsiniz. Şiddetle öneririm..

Mümkünse kameralı vs destekleyinden alın. TV nizgörüntülü görüşme skype vs görüşmesi yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar kanallari turksat 4a ya nasil guncellediniz. Lw570s kullaniyorum.

• Arkadaşlar lg tv için turkcell tv uygulaması kaldırıldımı. (lg lw5500)
  • 
Sayfa: önceki 15651566156715681569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.