Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lomax.

Daha önce başıma gelmişti, tv yazılımı üzerinde indeksleme takılı kalıyor, çok nadir görülen bir arıza olsa da.
    Ben fabrika ayarlarına geri dönerek çözmüştüm, umarim size de çare olur.
    Bu arada fat32 veya ntfs farketmez, her ikisi de tanınıyor.

Fabrika ayarlarına döndüm ve denedim yine görmüyor.

Saçma olan taraf açtığım klasörleri görüyor. Ama klasörlerin içindeki video veya dosyaları görmüyor.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınıza yakın bir zamanda format attınızmı?

NTFS formatında okuma yazma zinleri gibi olaylar var. Size tavsiyem Flash diski formatlayın yeniden yükleyin.

Diğer yol biraz uzun. Tüm dosyaları okuma yazma erişim haklarını tam olarak "everyone" kullanıcısı eklemeniz gerekiyor. Buna tam yetki vermelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

3 yıl oldu galiba ilk arızayı çıkarttı. 42LW5500 kullanıyorum ve usb nin içine eklediklerimi tv görmüyor. USB Wireless adaptörünü tanıyor sıkıntı yok, usbnin içinide görüyor ama usbnin içine sonradan eklediklerimi görmüyor.

Sizce buna ne neden olur?

selam

usb zamanla tak çıkar sorun yaratıuyor bendede oldu pc ye takıp hata ayıklama yap. gerekırse usb ye formatla düzelir.

benim tv dede arada bir sağdan ekranın yarısına kadar siyah bulut gelip kendi kendine kayboluyor.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Demek fat 32 de de denediniz..

Başka bir fikir geldi aklıma..

PC de virüs olabilir. winrar çalıştırıp usb ye vinrar içindeki gezgin ile bakın. Extra klasör vs görünüyormu.. Bazı virüsler, klasörleri dosyaları exe ye çevirip, dosya asıllarını gizli klasörde tutuyor. Gizli klasör olunca TV gizli dosyuaları görmüyor olabilir. Diğer görünen dosyaraın uzantısı exe olduğundan TV zaten tanımaz. Gerçekte dosya adı, "Thor 3D.mkv.exe" şeklinde olabilir (Exe uzantıları gizle işaretli olduğundan sana "Thor3D.mkv" olarak görünecektir..

USB nize girip
    Attrip -s -h /s /d yi comut dosyasından çalıştırırsanız USB niz düzelir. Ama pc virüslü ise bir yandanda tekrar dosyaları gizleyebilir.
  • Arkadaşlar Digitürk uydu alıcısını HDMI Dişi Çoklayıcı ile ikinci TV hdmi ile bağladığımda ve LİGTV yi açtığımda 30 sn kadar yayını izledikten sonra ekranda "TV' niz digital içerik korumasını desteklemiyor. Lütfen scart veya kompozit bağlantı ile bağlanın" diye bir uyarı çıkıyor. (Ekteki resim) Bunun bir çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bilgisayarınıza yakın bir zamanda format attınızmı?

NTFS formatında okuma yazma zinleri gibi olaylar var. Size tavsiyem Flash diski formatlayın yeniden yükleyin.

Diğer yol biraz uzun. Tüm dosyaları okuma yazma erişim haklarını tam olarak "everyone" kullanıcısı eklemeniz gerekiyor. Buna tam yetki vermelisiniz.

Hocam çok ilgilendiniz teşekkür ederim.

Bilgisayara 1 ay önce format attım.

Az önce bilgisayara flash belleği taktım taradım ve sonrada biçimlendirdim. Sonra tekrar 2 dosya attım. Biri yeni indirdiğim video diğeri 1,5 yıl önce indirdiğim video. 1,5 yıl önceki videoyu gösteriyor diğerini göstermiyor. Çünkü o 1,5 yıl önce indirdiğim videoyu farklı bir bellekle 1,5 yıl önce takmıştım tvye. Yani daha önce açtıklarını görüyor ama diğerlerini görmüyor. TV görmezken egreat r6b media player cihazım 2 videoyu da görüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Demek fat 32 de de denediniz..

Başka bir fikir geldi aklıma..

PC de virüs olabilir. winrar çalıştırıp usb ye vinrar içindeki gezgin ile bakın. Extra klasör vs görünüyormu.. Bazı virüsler, klasörleri dosyaları exe ye çevirip, dosya asıllarını gizli klasörde tutuyor. Gizli klasör olunca TV gizli dosyuaları görmüyor olabilir. Diğer görünen dosyaraın uzantısı exe olduğundan TV zaten tanımaz. Gerçekte dosya adı, "Thor 3D.mkv.exe" şeklinde olabilir (Exe uzantıları gizle işaretli olduğundan sana "Thor3D.mkv" olarak görünecektir..

USB nize girip
    Attrip -s -h /s /d yi comut dosyasından çalıştırırsanız USB niz düzelir. Ama pc virüslü ise bir yandanda tekrar dosyaları gizleyebilir.

Hocam birini görüp diğerini görmemesi sanki tvnin bir zaman diliminde kalması gibi geliyor bana. Sizce virüs buna sebep olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

selam

usb zamanla tak çıkar sorun yaratıuyor bendede oldu pc ye takıp hata ayıklama yap. gerekırse usb ye formatla düzelir.

benim tv dede arada bir sağdan ekranın yarısına kadar siyah bulut gelip kendi kendine kayboluyor.

Selamlar Sv. Dostum

Uzun zaman geçti görüşmeyeli. Nasılsın? İnşallah herşey yolundadır.

4 farklı bellekle denedim. Bunların bazıları ntfs bazıları fat32 bazıları sıfır bazıları 4 yıllık

Hata ayıklama ve format yaptım ama düzelmedi. Hala yukarıdaki sorunlar devam ediyor.

Birde egreat r6b de bir sorun yaşadım. Vaktin ve bilgin varsa bakabilirmisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_43183947/mpage_33/f_//tm.htm#97288269

• TV nin yazılımını değiştirmeyi denedin mi?
    Yeni yazılım varsa onu güncelle, yeni yoksa bir öncekine dön.
    Konunun ilk mesajlarında vardı, bir tuşa 7 defa basıyorduk ama benim de tam aklımda kalmadı.
    Sorun yazılımsal görünüyor çünkü. Donanımsal olsa hiçbir usb yi okumaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

TV nin yazılımını değiştirmeyi denedin mi?
    Yeni yazılım varsa onu güncelle, yeni yoksa bir öncekine dön.
    Konunun ilk mesajlarında vardı, bir tuşa 7 defa basıyorduk ama benim de tam aklımda kalmadı.
    Sorun yazılımsal görünüyor çünkü. Donanımsal olsa hiçbir usb yi okumaz.

06.01.28 versiyonu var.

"Yuklediniz ama memnun kalmadiysaniz bir onceki eski firmware e geri donmek icin ayni menuye gelip 7 defa 9 kanal tusuna basmaniz gerekiyor."

Böyle bir şey var olmadı.

LW5500 kullananlar sizde hangi versiyon var?

Arkadaş ne bahtsızım ya. Hem media player(ses görüntü senkron problemi yüzünden) hem de tv de video açamaz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 16 Eylül 2014; 0:23:23 >

• Güncel frekanslara göre kanal listesi paylaşabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. LG 42LW650S TV'ye sahibim. Bu TV'de karasal yayını bulabiliyorum fakat bir türlü uydu yayınlarını bulamıyorum. DisecqB falan arat dediler ama hiçbirşey anlamadım. Bana bu TV'ye göre güncel olarak kanal frekanslarını verebilir misiniz? Dediğim gibi karasal yayın geliyor bina lojman, oradan national geographic lig tv falan geliyor tsk anlaşma yapmış digiturk ile onları alıyoruz rahatlıkla ama uydu yayınını TV'de bir türlü bulamıyoruz.

Dediğim gibi çok acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olanlardan Allah şimdiden razı olsun.
  • yeni kanal listesi paylaşabilecekler yardımcı olabilirlerse sevinirim
  • yeni kanal listesi paylaşabilecekler yardımcı olabilirlerse sevinirim
  • Kendi mesajıma ve arkadaşın mesajına cevap verip güncel listeyi paylaşayım, link kırıldıkça haber verin yeniden ekleyeyim herkes faydalansın.Ayrıca ilk mesaja konu sahibi @techraven eski listeyle ihtiyacı olan uğraşmaz.

http://www.4shared.com/rar/NixZK4M9ce/xxLW570S-ZD00001.html
    http://s3.dosya.tc/server28/ecIGol/xxLW570S-ZD00001.rar.html

• 2011 LG TV'ler için manuel uydu ayarlayamayan arkadaşlar,http://youtu.be/aLsIQ-u6bbI ilgili linkten ayarların nasıl yapılacağına bakabilirler.
  • pardon hata vermişti, mükerrer olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagex -- 19 Eylül 2014; 2:36:15 >
  • HKND kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKND

Kendi mesajıma ve arkadaşın mesajına cevap verip güncel listeyi paylaşayım, link kırıldıkça haber verin yeniden ekleyeyim herkes faydalansın.Ayrıca ilk mesaja konu sahibi @techraven eski listeyle ihtiyacı olan uğraşmaz.

http://www.4shared.com/rar/NixZK4M9ce/xxLW570S-ZD00001.html
    http://s3.dosya.tc/server28/ecIGol/xxLW570S-ZD00001.rar.html

bende lv570s var acaba bu lv ıle lw aynı tvlermı?lınkte kı dosyaları ındırdım tv gormedı de o yuzden soruyorum.

• Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla farklı.
    Lw serisi 3d li lv serisi düz.
    Yazılımları da uymaz muhtemelen.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.bnde ufak bir arastirma sonucu farkli oldugunu buldum.bu lv icin uyunlu kanal listedi yok galiba.baya bir ugrastim ama bulamadim.

• Arkadaşlar LG LW570S televizyonum bulunmakta televizyonun oto ayarlama menüsünde iken tv donma yapınca televizyonu kumandadan kapattım ve olan oldu her seferinde tv.yi tekrar açtığımda LG ibaresi çıkıyor peşinden tv ekranı kararıyor birdaha da açılmıyor, televizyona hiç bir şekilde müdahale yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 19 Eylül 2014; 20:57:47 >
  • 
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.