Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15691570157115721573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben ses sistemi kullanıyorum.
    dts li film izlerken tv den değil ses sisteminden izliyorum, ses geliyor.
    ses sistemi tv ye optik kablo ile bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Bende ses sisteminden dinliyorum. Fakat TV DTS bypass etmiyor. Medyaplayer bağlı ise ses sistemine playerden ayrı bir optik yada digital coax kablo çekmek gerekir. AC3 yani dolby digital sesleri bypass da problem yok..

Sanırım sizdede DTS sesli film izlerken tv den optik kablo bağlantınız var ise Ses sisteminde ses formatı DTS olarak görünmemesi lazım.

LW5500 serisi ARC HDMI var belki ondan DTS geliyordur onu bilmiyorum. Ses sistemim ARC desteği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

peki linkini verdiğim ses sistemi dediğiniz işi görürmü, sizin tv de lw5500 serisimi
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    yanlış anlaşılmayı gidereyim.
    dts li filmi tv nin usb sinden oynatmiyorum, ses sisteminin usb sinden oynatiyorum.
    tv sesi bypass etmiyor.

• 42LW5500 twmin voltaj dalgalanması sonucu HDMI girişleri iptal oldu. Scarttan bağladım onda da ekranda karıncalanma şeklinde çizgiler beliriyor. Servis doğal ve tek cevap olarak anakart değişecek dedi. Sorunun gerçekten anakarttan olduğu konusunda şüphelerim var.
    Ayrıca aynı seri nolu anakarttan bulamıyoruz. Başka bir tw'den çıkma taksak ya da bu modeller için piyasada satılan bir anakart alsak sorun olur mu acaba?
  • Selamlar
    65ub950v (6999 tl ses sistemi yanında)
    65ub980v (8999 tl ses sistemi yanında)
    65uc970v (8999 tl)
    Aralarında kaldım.950 lik modelle 980lik model arasında 2bin fark var özellik bakımından 980lik model 50 hz fazla , 70 watt ses veriyor ve full web özelliğinde.970lik model ise curved tv.
    Sizin yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum şu an 950vyi siparişten geçtim gözüküyor ama iptal edebilirim yorumlarınıza göre.
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KplnSalim

Selamlar
    65uc970v (8999 tl)
    Aralarında kaldım.950 lik modelle 980lik model arasında 2bin fark var özellik bakımından 980lik model 50 hz fazla , 70 watt ses veriyor ve full web özelliğinde.970lik model ise curved tv.
    Sizin yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum şu an 950vyi siparişten geçtim gözüküyor ama iptal edebilirim yorumlarınıza göre.
    Şimdiden teşekkürler

LG Türkiye sitesinden karşılaştırmalarına baktığımızda aralarında
    Ses sistemleri ===> 2.1 (35 W) --- 4.1 (70 W)
    Dinamik MCI ===> 1250 --- 1300 (Hertz)
    Kamera 980 de dahili kamera varken 950 için ayrıca satılan uyumlu bir kamera var.

Bu 3 adet fark için 2.000 TL fark ödenir mi?

Ayrıca LG 65UB950V 65" 1250Hz WiFi Uydu Alıcılı 3D SMART [ 4K ] ULTRA HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük + Akıllı Kumanda 6.599,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inans -- 16 Aralık 2014; 22:33:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inans

quote:

Orijinalden alıntı: KplnSalim

Selamlar
    65uc970v (8999 tl)
    Şimdiden teşekkürler

LG Türkiye sitesinden karşılaştırmalarına baktığımızda aralarında
    Ses sistemleri ===> 2.1 (35 W) --- 4.1 (70 W)
    Dinamik MCI ===> 1250 --- 1300 (Hertz)
    Kamera 980 de dahili kamera varken 950 için ayrıca satılan uyumlu bir kamera var.

Bu 3 adet fark için 2.000 TL fark ödenir mi?

Ayrıca LG 65UB950V 65" 1250Hz WiFi Uydu Alıcılı 3D SMART [ 4K ] ULTRA HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük + Akıllı Kumanda 6.599,00 TL

Ben de sizin gibi düşünüp 65ub950v modelini aldım . İnşallah yanılmış olmam

• Merhaba
    Bugün lg 65ub950v tv'yi teknosadan 6999 tl'ye ses sistemiyle birlikte aldım.
    Sizlere bir kaç sorum olucak.
    1-tvden 4 k video nasıl izlenir , youtube 4 k videoları açar mı?
    2-tvde film izleme yolları nelerdir?
    3-tvnin internetinden 3d film izleyebilir miyim?
    4-filmleri blureayda oynatmıyacağım

• Bu tv ile ilgili deneyimim olmadığından tam anlamıyla cvp veremeyebilirim.

tv nin internetinden her filmi seyredebilirsiniz ancak netteki video kalitesini yüksetmek bir çok modelde mümkün değil diye biliyorum. Ayrıca 3D filmlerin kapasitesi ortalama 7-10 GB civarı 1 film seyretmeniz demek kotanın dolması anlamına gelir. Sonrasında netinizin hızı düşecek. bu sebeple bu makul bir tercih olmaz.
    Ben kendi tv den harici bellek üzerinden birçok 3D veya Hd film seyretme fırsatı buldum. Bu tvler bu konuda diğer markalara oranla gayet başarılı diyebilirim.
  • Arkadaşlar filmizlemek istediğimde full screen yapamıyorum , son güncellemeyide yapmıştım tv 65ub950v ne yapmam gerekiyo

• 55'' aldıgımdan kullandıgım 42 lw 5500 hedıye ettım ...wıfı adaptor ve skype kamerasını satıyorum arkadaslar..ılgılenen olursa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

55'' aldıgımdan kullandıgım 42 lw 5500 hedıye ettım ...wıfı adaptor ve skype kamerasını satıyorum arkadaslar..ılgılenen olursa..

Şefim koca TV yi hediye etmişsin, onları da bize hediye et

Şaka Şaka...
  • Kayinpedere verdik(: internet felan anlasa onlarida kaptirmistik )::

• 42 lw 5500 Televizyonum var televizyona uygun wifi adaptörü lazım .neyi tavsiye edersiniz veya bu televizyonda çalışan wifi markası hangisi yardımcı olursanız sevinirim

• LW5500 güncelleme çıkmış VERSİON06.01.36) ama bu güncellemenin içeriği nedir ¿ ne değildir ¿ neden yazmıyorlar ?
    Acaba bu televizyon artık üretilmiyor nasıl olsa garantileride bitti diye şunlara yeni tv aldırmak için bozma güncellemesimi çıkarıyorlar içeriği hakkında neden bir açıklama yok anlamıyorum !!!
    Ayrıca benim televizyonumda bazen yukarıdan aşağıya doğru birbirine paralel 10 cm aralıklı beyaz çizgiler çıkıyor. Ama bu arada bir oluyor sizlerde böyle bir sıkıntı var mı ¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 15 Şubat 2015; 0:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet__

42 lw 5500 Televizyonum var televizyona uygun wifi adaptörü lazım .neyi tavsiye edersiniz veya bu televizyonda çalışan wifi markası hangisi yardımcı olursanız sevinirim

LG Wi-Fi Dongle alabilirsiniz fiyatı 50TL civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

LW5500 güncelleme çıkmış VERSİON06.01.36) ama bu güncellemenin içeriği nedir ¿ ne değildir ¿ neden yazmıyorlar ?
    Acaba bu televizyon artık üretilmiyor nasıl olsa garantileride bitti diye şunlara yeni tv aldırmak için bozma güncellemesimi çıkarıyorlar içeriği hakkında neden bir açıklama yok anlamıyorum !!!
    Ayrıca benim televizyonumda bazen yukarıdan aşağıya doğru birbirine paralel 10 cm aralıklı beyaz çizgiler çıkıyor. Ama bu arada bir oluyor sizlerde böyle bir sıkıntı var mı ¿

Bugun guncelleme banada geldi. En son guncellemede browseri ve otomatik gecis gibi ozellikleri bozmuslardi. Siz yuklediniz mi bunda neyi bozdular ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

LW5500 güncelleme çıkmış VERSİON06.01.36) ama bu güncellemenin içeriği nedir ¿ ne değildir ¿ neden yazmıyorlar ?

Bugun guncelleme banada geldi. En son guncellemede browseri ve otomatik gecis gibi ozellikleri bozmuslardi. Siz yuklediniz mi bunda neyi bozdular ?

valla ben yüklemedim içerik hakkında hiçbir bilgim yok bilen varsa yazsın bizde öğrenelim.
    bu televizyonların garanti süresi dolduğu için ben güncelleme yapmıyorum artık belki yeni tv aldırmak için bozarlar falan ne olur ne olmaz (biraz paranoya var bende )

• Merhaba bende 600 küsür S modeli var. Yıllar sonra gelen güncellemeyi yaptım indirmesi 5-6 dakika kadar sürdü. Tv kapandı led gösterge hala beyaz renkte yanıyor, birazdan müdehale edeceğim.hey gidi hey Zamanında kampanyadan 3000Tl yé alarak LG nin kazığını yemiştim

• 
Sayfa: önceki 15691570157115721573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.