Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15711572157315741575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bertan1907

Arkadaşlar merhaba.Lw 4500 tv var.Biraz önce televizyona yazılım güncellemesi yapmak istedim tüm firmwareleri Usbnin içine atıp tv ye taktım.Opsiyon menusunde 7 kere fav tuşuna bastım yazılımı seçtim anfcak %0da televizyon reset attı life is good menüsünde takıldı öylece duruyor. Anakart mı yandı acaba beyler acil yardım eder misiniz

arkadaşa yardımcı olabilirmiyiz acaba hocalarım
  • techraven kullanıcısına yanıt
    selam hocam. bende iki tane kanal listesi var . şimdi birinde olan kanallar diğerinde yok. ben bu iki kanal listesini birleştirmek istiyorum ama 1 gün uğraştım nafile bir türlü olmuyor.

2 tane kanal dosyam var GlobalClone00001 adında. bunları birleştirip bir tane tüm kanalları içeren GlobalClone00001 dosyası yapmak istiyorum. tv istediğim kanalları bulamıyor lg49ub850v var. Bende internetten indirdiğim kanal listelerini birleştirip kendime bir kanal dosyası yapmak istiyorum sonra tv ye yükleyeceğim.

Kırmızı olan kanallar kaydettiğim zaman görünmüyor. Sadece bir kanal dosyasının kanalları görünüyor diğer dosyanın kanalları kırmızı renkte olduğu için kaydettiğim kanal dosyasında olmuyorlar.

ÇÖZÜM NEDİR ?
     LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

• 570S var, yazılımı güncellemek istiyorum ama beceremiyorum, nereden ağa bağlanacağını bulamadım kumandada, wirelessla bağlanamıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 2 Temmuz 2015; 0:25:33 >
  • bu ilk 3d tvlerde dahili wifi yok. Ethernet portundan bağlayınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

bu ilk 3d tvlerde dahili wifi yok. Ethernet portundan bağlayınız..

Tamam, teşekkürler. Peki flash bellek ile güncelleme yapamaz mıyız?
  • Elebette oluyor. LG türkiyeden tv modelinizi yazın. Son güncel dosyayı bulursunuz. Yükleme talimatıda var...

Bu güncellemelerden fazla bir şey eklemeyin. DTS bypass hala yok malesef :) Smart özelliğide pek bişi yok. LW5500 sahibi olarak söylüyorum. Güncelleme işini bıraktım rtık bakmıoyrum bile.
  • quote:

Elebette oluyor. LG türkiyeden tv modelinizi yazın. Son güncel dosyayı bulursunuz. Yükleme talimatıda var...

Bu güncellemelerden fazla bir şey eklemeyin. DTS bypass hala yok malesef :) Smart özelliğide pek bişi yok. LW5500 sahibi olarak söylüyorum. Güncelleme işini bıraktım rtık bakmıoyrum bile.

Yıllardır bakmamıştım güncellemelere ben zaten, hala dts yoksa hiç uğraşmam, amacım oydu zaten.
  • 42lw4500 var kaç yıl oldu alalı ama hiç güncellemedim bide dts özelliği varmış aktif oluyormuş bi yardım edin nasıl güncellicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

42lw4500 var kaç yıl oldu alalı ama hiç güncellemedim bide dts özelliği varmış aktif oluyormuş bi yardım edin nasıl güncellicem

Dts özelliği yok, boşuna güncelleme.
    TV de sorun yoksa hiç kurcalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR LA660S var bunun kanal listesini nasıl güncelleyebilirim
  • quote:

42lw4500 var kaç yıl oldu alalı ama hiç güncellemedim bide dts özelliği varmış aktif oluyormuş bi yardım edin nasıl güncellicem

Dts yok lw4500 de.Bosuna guncelleme yapmayin,sorunsuzsa kullanin gitsin

Bizde de lw4500 var,hala ustunde gelen yazilim mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Elebette oluyor. LG türkiyeden tv modelinizi yazın. Son güncel dosyayı bulursunuz. Yükleme talimatıda var...

Yıllardır bakmamıştım güncellemelere ben zaten, hala dts yoksa hiç uğraşmam, amacım oydu zaten.

Hocam bende de lw570s modeli var.Bir ara flash player güncellemesi gelecek denmişti.O durumdan haberin var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanerol34

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Hocam bende de lw570s modeli var.Bir ara flash player güncellemesi gelecek denmişti.O durumdan haberin var mı acaba ?

Hiç takip etmedim, maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

yıllar oldu tvyi alalı, belki güncelleme gelmiştir bir bakayım dedim, cevap vermişsiniz zaten sagolun.

alıpta pişman olduğum nadir ürünlerden birisi bu tv. 3d özelliğini kullanamadım dts açmaması yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: godlessnorth

quote:

quote:

yıllar oldu tvyi alalı, belki güncelleme gelmiştir bir bakayım dedim, cevap vermişsiniz zaten sagolun.

alıpta pişman olduğum nadir ürünlerden birisi bu tv. 3d özelliğini kullanamadım dts açmaması yüzünden

Dts acmamasi cidden buyuk eksiklik,ancak laptop veya harici media player ile cok rahat asilan bir sorun.Tvden sogumaniza gerek yok.

Veya bunlar bana ters,tvnin playeri ile izlerim diyorsaniz ses formati ac3 olan filmleri secin,sıkıntısız aciyor tv.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dts acmamasi cidden buyuk eksiklik,ancak laptop veya harici media player ile cok rahat asilan bir sorun.Tvden sogumaniza gerek yok.

Veya bunlar bana ters,tvnin playeri ile izlerim diyorsaniz ses formati ac3 olan filmleri secin,sıkıntısız aciyor tv.

usb ile kullanıyorum genelde film izlemek için. ac3 pek bulamadım, çevirmeyi filan denedim ama biraz sıkıntılı işler, başarılı olamadım.

çoktan soğudum ben zaten :) üzeride detaylıca düşünmeden, araştırmadan almıştım bu bakımdan tecrübe oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

usb ile kullanıyorum genelde film izlemek için. ac3 pek bulamadım, çevirmeyi filan denedim ama biraz sıkıntılı işler, başarılı olamadım.

çoktan soğudum ben zaten :) üzeride detaylıca düşünmeden, araştırmadan almıştım bu bakımdan tecrübe oldu.

Ben hep Turkce dublaj izliyorum,Türkce dublaj filmlerde ac3 zaten sadece Orjina dilinde dts oluyor ama Özellikle 3d filmleri turkce dublaj izlemek lazim altyazili 3d tat vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben dts leri aac ye çeviriyorum. (AVS Audio Converter)
    Dts dosyasını da saklıyorum ama.

Özellikle animasyon 3D lerin türkçe dublaj versiyonlarını indirip içinden türkçe ses dosyasını bu program ile (mkvmerge GUI) filmin içine gömüyorum.
    Fıstık gibi oluyor.
    Tavsiye ederim.
    Ayrıca ses kaymalarını dahi senkronize edebiliyorsunuz "mkvmerge" ile.
    Bu sayede süper arşiv oluşturdum.
  • quote:

TV nin smart olarak pek özelliği yok. Liddet ile Android stick öneriyorum. Kat kat daha iyi.. TV nin tadına varıyorsunuz..

İlla ki TV nin smartını kullanıyorum derseniz. WiFi adapör önermiyorum. Ucuz bir WiFi repeader alınız TV nin arkasına yerleştirin. Repeaterin LAN kablosunuz TV nize takınız.. Böylece Hem TV niz internete kavuşmuş olacak, Hemde Bu repeater sayesinde Kablosuz modeminizin Wifi Ağı dahada genişlemiş olacak. 1 Taş ile 2 kuş yani..

smart özelliği olmayan 4500 e pio nun kablosuz adaptörünü taksam internete bağlanır mı.. denemedim ama cahilce olduysa affola
    www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic DY-WL10 Wireless LAN Adapter for select Panasonic Viera HDTVs and Blu-ray Disc Players: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Panasonic-DY-WL10-Wireless-Adapter-Blu-ray/dp/B003960G1U

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Saniyorum amacsiz bir sey olur,ki calisacagini da sanmam.

Zaten smart ozelligi yok,internete baglasaniz ne yapabilirsiniz ki?

• 
Sayfa: önceki 15711572157315741575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.