Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15721573157415751576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Saniyorum amacsiz bir sey olur,ki calisacagini da sanmam.

Zaten smart ozelligi yok,internete baglasaniz ne yapabilirsiniz ki?

Nas cihazım var. kablosuz olarak uzaktan ağ içindeki filmleri pc den oynatmaya yarayacaktı. odamdaki pc de sorun yok. salonda da lg nin smart özelliği olmayan tv si mevcut. odamdaki modemden salona ethernet çekmek yerine kablosuz film izleme imkanı sunacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Nas cihazım var. kablosuz olarak uzaktan ağ içindeki filmleri pc den oynatmaya yarayacaktı. odamdaki pc de sorun yok. salonda da lg nin smart özelliği olmayan tv si mevcut. odamdaki modemden salona ethernet çekmek yerine kablosuz film izleme imkanı sunacaktı.

Hocam sizin dediginiz dlna sanirim.

Bu lw4500 de o da yok,bildigim kadariyla pcnizdeki dosyalari gormek icin dlna lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Hocam sizin dediginiz dlna sanirim.

Bu lw4500 de o da yok,bildigim kadariyla pcnizdeki dosyalari gormek icin dlna lazim

http://www.seagate.com/tr/tr/tech-insights/what-is-nas-master-ti/

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Yahu tamamda senin tv o dosyalari gorecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: paratoner47

Arkadaşlar iki yıldan fazladır LG 47LW5590 TV kullanıyorum. Genel olarak tv'den memnunum. Ama tv izlerken resim modunun canlıda kalmasını istememe rağmen tv'yi her kapattığımda tekrar oyun moduna geri dönüyor. TV'yi fabraika ayarlarına geri döndüreyim dedim, fabrika ayarları menüsünün aktif olmadığını, silik göründüğünü farkettim.
    Firmware yükselterek çözeyim dedim olmadı. Eski firmwareye geri dönüş yaptım yine olmadı.

Tv' yi fabrika ayarlarına nasıl geri döndürebilirim? Tıkandım kaldım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar. Mayıs ayında bir soru sormuştum, fakat kimseden yanıt alamadım.

Bugün tekrar kurcaladım ve hotel mode setup menüsünden fabrika ayarları menüsünün kapatıldığını gördüm.

Bahsettiğim ayar açıldığı zaman sanki tv de yaptığınız ayarları deep freeze le korumuş gibi oluyormuş.

Hotel mode setup menüsüne girmek için normal tv kumandasındaki home tuşuna 4-5 saniye basılı

tutuyoruz. menü kaybolduktan sonra 1105 rakamlarına basıp hemen ok tuşuna basıyoruz.

Giriş yaptıktan sonrahttps://store.donanimhaber.com/ac/6c/b1/ac6cb15ca251176f2163c1b59cf404c4.jpg

LG Hotel Mode Setup üzerinde iken ok tuşuna basıyoruz. Aşağıdaki menü geliyor.

https://store.donanimhaber.com/e5/01/58/e50158f97f64ff52da807e0b550ef44c.jpg

Menüdeki ilk seçenek fabrika ayarlarını kapatıp açıyor

İkinci seçenek elektrik kesintisinden sonra tv nin otomatik açılıp açılmamasını sağlıyor.

Umarım bu konuda benim gibi yardım arayanlara bir faydam olmuştur.

• paratoner47 P kullanıcısına yanıt
    Cok sagol dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim tvlere ( lw5500 )
    Ligtv için digiplus uygulaması yükleyebiliyormuz arkaşadaşlar
    Şu an tv den uzağım bakamıyorum bir yardımcı olsanız ?

• Merhabalar, lw 4500 televizyon kulllanıyorum, true motion özelliği gibi birçok özellik kapalı görünüyor. Spor, oyun, sinema gibi modları seçince de açılmadı, yardımcı olan biri olursa sevinirim. Teşekkürler.
  • metabor kullanıcısına yanıt
    uzman kullanıcı olarak seçim yaparsanız o özellikleri kontrol edebilirsiniz
  • teşekkürler, uzman1 ve uzman2 seçeneklerini denedim ikisinde de kapalı, tv şuan bilgisayarın kasasına hdmi'dan bağlı, bu sebeple olmuyor olablir mi acaba?
  • Olabilir uydu dan bir deneyin bende uzman kullanıcı da aktif lw5500

• 2011 LW570 s tv sahibiyim .Usb den uygulama aktif gelmiyor nasıl yükleyebilirim?

• Yakında böyle mi olacağız;
    YouTube
    LG WEBOS 2 ARAYÜZ
    https://youtu.be/OSOmn5p9lVw

Teknolojioku
    LG'nin yaşlı Smart TV'lerine WebOS 2.0 Güncellemesi geliyor!
    http://m.teknolojioku.com/haber/lgnin-yasli-smart-tvlerine-webos-20-guncellemesi-geliyor-30166.html

SANIRIM İYİ BİR HABER NE DERSİNİZ?? SİZCE NELER GELECEK MESELA 2011 LW650S SERİSİ WİDİ Lİ YADA CROMECASTLI Mİ OLACAK :)))) Durun Durun heyecanlanmayin lw ler bize yok ama insan ellere varda bize yok mu diye sızlanmıyor değil.Barı bizede uygun yazılım yapsalar parayla verseler ama o da olmuyor.. Eee kısmet...
    Linkte yazanlar;
    LG'nin yaşlı Smart TV'lerine WebOS 2.0 Güncellemesi geliyor!
    LG, IFA 2015 fuarında duyuracağı yeni webOS 2.0 sürümünü eski webOS 1.0 işletim sistemli tüm Smart TV'ler içinde 21 Eylül'de yayınlayacak.

webOS 1.0 işletim sistemini çalıştıran eski LG akıllı TV sahiplerini için sevindirici bir haberimiz var. Şirket resmen bugün yeni WebOS 2.0 yazılım sürümü ile tüm eski modellerin güncelleneceğini duyurdu.

LG'nin bu hafta 4-9 Eylül Berlin Tüketici Elektroniği Fuarında (IFA 2015) duyuracağı yeni WebOS 2.0 yazılım güncellemesi bir Value Pack gibi eski LG Akıllı TV'ler için bu ay içinde yayınlanacak. WebOS 1.0 işletim sistemli LG Smart TV'ler 21 Eylül itibari ile eğer otomatik güncelleme seçeneği etkin ise cihazınız otomatik olarak yeni sürüme yükseltilecek. Otomatik güncelleme etkin değilse, kullanıcılar için kolay yükseltme işlemi, adım adım olarak ekranda beliren pop-up mesajlarıyla Smart TV'lerini güncelleyebilecek.

1441130289_img20150901205723.jpg
    LG'nin bu güncellemesi webOS 1.0 sürümüyle çalışan tüm cihazlar için geçerli olacak ve yeni yazılım güncellemesi geliştirilmiş hızın yanında WebOS TV'lere yeni özellikler getirecek. Yeni sürüm ile gelecek ek özellikler şuan bilinmiyor o yüzden güncellemenin sunacağı yeni özellikleri ancak IFA 2015 fuarında LG'den duyabileceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salinux -- 9 Eylül 2015; 15:55:52 >

• LW5500 TV İÇİN ALACAĞIMIZ SOUND BAR IN ÇIKIŞININ NE OLMASI GEREKİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padaroglu28

LW5500 TV İÇİN ALACAĞIMIZ SOUND BAR IN ÇIKIŞININ NE OLMASI GEREKİYOR.

WIRELESS SES SENKRONİZASYONU

Kablo bağlantısı derdine son! LG ses sisteminizi TV'ye Bluetooth bağlantısı yaparak zengin ses kalitesi alabilirsiniz. (Bu özelliği destekleyen 2013 LG TV'lerde geçerlidir)

WIRELESS ACTIVE SUBWOOFER
    Kablolardan kurtulun! LG'nin kablosuz subwoofer sistemiyle mükemmel ses kalitesini ve şık tasarımı salonunuzun istediğiniz yerinde yaşayın.

böyle şeyler yazıyor ama b.k da çıhabilir diyorlar
  • 42" LW5400

25/03/2014 tarihinde Guncelleme cikmis. ben simdi goruyorum yaa... Nasil yukleyen var mi ? Ne gibi degisiklikler var ?

SOFTWARE FILE(VERSION 04.99.99 AND 05.60.02) hangini yuklemeliyim ? 04.99.99 mu ? 05.60.02 mi ?

benim su an 04.60.32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Ekim 2015; 19:52:26 >
  • tetra2 T kullanıcısına yanıt
    ne düzeldi bilmiyorum ama MR200 kumandanın hareket özelliği kayboldu. Yeniden kaydetmek istediğimde ise kayıt başarısız hatası veriyor
    bir önceki sürümde sorunsuz çalışıyordu. ncek sürüme sahip olan varsa gönderebilir mi lütfen
    Ayrıca elimde çok az kullanılmış, ambalajında AN-WF100 wifi dongle var , ihtiyacı olanlar için fiyatı 35 TL.

• 42lw serisi için WiFi dongle+skype cam ısteyen olursa ıkisi 60tl verebılırim arkadaşlar..atıl olarak durmaktalar evde

• 570s modeli için güncellemeyle web os 2 geldi mi acaba?

• elimde airties air 2410 v2 var 32lw5500 le uyumluydu 50 tl fiyat düşünüyorum ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir
  • 
Sayfa: önceki 15721573157415751576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.