Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.572
Cevap
139
Favori
2.036.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15731574157515761577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. 42lW570s dahili uydu alıcılı televizyonum var. Dahili uydu alıcısındaki Uydu anteni konnektörünün bağlandığı parça kırıldı. Tamir için Samsundaki lg servisine götürdüm fakat konnektör parçasını tamirinin samsunda servislerde yapılamadığını söyleyip Dahili uydu alıcı kartını değiştireceklerini söylediler. Değiştirecekleri kartın fiyatı bana pahalı geldiği için ve garantisi dolmuş olduğundan yaptırmadım. 42 lW 570s tv ye uygun Dahili uydu kartı arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar merhaba. 5500 de biliyorsunuz TV üzerindeki tuşlar dokunmatik. Bizim ufaklık şu aralar durmadan açma kapama düğmesine dokunuyor TV kapanıp açılmaktan helak oldu. Ayarlar içerisine baktım ama bulamadım bu TV üzerindeki tuşları devre dışı bırakma şansımız var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylc

Arkadaşlar merhaba. 5500 de biliyorsunuz TV üzerindeki tuşlar dokunmatik. Bizim ufaklık şu aralar durmadan açma kapama düğmesine dokunuyor TV kapanıp açılmaktan helak oldu. Ayarlar içerisine baktım ama bulamadım bu TV üzerindeki tuşları devre dışı bırakma şansımız var mı?

devre dışı olmuyor ama power ışığını kapatabiliyorsun.
    çocuk o beyaz ışığa gidiyor muhtemelen.
    ışığı kapat belki ise yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LW5500 serisi için yapmak istediğimiz bir olay var. Evdekiler yabancı bir servisden (hulu & netflix tarzı) TV dizileri izlemek istiyor. İlgili site VPN bağlantısı istiyor. VPN bağlantısına izin veren bir stick tavsiyeniz var mı? Bilgisayar'a ihtiyaç duymadan kullanmak istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Arkadaşlar merhaba. 5500 de biliyorsunuz TV üzerindeki tuşlar dokunmatik. Bizim ufaklık şu aralar durmadan açma kapama düğmesine dokunuyor TV kapanıp açılmaktan helak oldu. Ayarlar içerisine baktım ama bulamadım bu TV üzerindeki tuşları devre dışı bırakma şansımız var mı?

Yanıt için teşekkürler. Işığı ilk aldığım gün kapatmıştım. Bir kaç kez gördü bizi TV den kapatırken aynı yere basıp duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Yanıt için teşekkürler. Işığı ilk aldığım gün kapatmıştım. Bir kaç kez gördü bizi TV den kapatırken aynı yere basıp duruyor.

ohoooo sen kimle aşık atıyorsun :)
    ufaklık olayı çözmüş , işiniz zor.

• greenflash kullanıcısına yanıt
    vpn destekli router işinizi görebilir.. VPN isteyen bu router üzerinden bağlanır. Düz girmek isteyen de adsl modem üzerinden gezinmeye devam eder.. Not VPN hiç kullanmadım Ayarlarını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

42" LW5400

25/03/2014 tarihinde Guncelleme cikmis. ben simdi goruyorum yaa... Nasil yukleyen var mi ? Ne gibi degisiklikler var ?

SOFTWARE FILE(VERSION 04.99.99 AND 05.60.02) hangini yuklemeliyim ? 04.99.99 mu ? 05.60.02 mi ?

benim su an 04.60.32

??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikintiniz yoksa mevcut surumde yenisini yuklemeyin.

Lg sagolsun hicbir guncelleme de degisenleri yazmadigi icin cihaz daha iyi hale mi gelir,neler degismis bilmek mumkun degil

• Merhabalar,
    Bu kadar açıklamadan sonra saçma gelse de seçim yapma konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. LG'nin 55UF8507 modelini mi yoksa PHILIPS'in 55PUK7100 modelini mi önerirsiniz ?

• 32lw5500 ekranın sağ tarafında görüntü biraz daha koyu,

servisi aradım getirin bakalım dediler

bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu ?
  • uzun bir aradan sonra bende tv yi net e bağladım...ve güncelleme yaptım umarım bir sorun olmaz...en son 2014 te güncellemişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

uzun bir aradan sonra bende tv yi net e bağladım...ve güncelleme yaptım umarım bir sorun olmaz...en son 2014 te güncellemişim...

Selam varmı bir değişiklik. Bende en son o zamanlar da yapmıştım. Bende lw5500 var. Kablo çekip int. Bağlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

uzun bir aradan sonra bende tv yi net e bağladım...ve güncelleme yaptım umarım bir sorun olmaz...en son 2014 te güncellemişim...

Selam varmı bir değişiklik. Bende en son o zamanlar da yapmıştım. Bende lw5500 var. Kablo çekip int. Bağlıyorum

İncelemedim henüz... İnceleyince Yazarım...

• LW5500 kuallnıcısıyım şuanada kadar olmayan bir sıkıntı ile karşılaştım, tv nin arka üst kısmından elektik kaçağı varmış gibi bir ses geliyor zırıltı gibi parlaklığı yükseltince ses de yükseliyor, nasıl bir sorun olabilir. pek rahatsız etmiyor ama tv nin bozulmasına sebep olacak birşeymidir acaba?
  • 47 lw5500 tv var bende
    Telefonumdan kablolu yada kablosuz nasil
    Goruntuleri yansitabilirim
    Tesekkurler.

• bu tv den var bizim evde nasıl güncellicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

Bu modellerden biri elinde olupta satmayı düşünen varsa talibim...
    veya arkasında wireless control girişi olsada yeter.

LW650S
    LW659S
    LW570S
    LW579S
    LW5500
    LW5590
    LV570S
    LV5500 ***
    LV375S
    LD750
    LD550
    LX9500
    LX6500
    LE8500
    LE5500
    LE5300

VEYA

LEX....
    LX....
    LE8....
    LE7....
    LE59....
    LE58....
    LE56....
    LE55....
    LE54....
    LD8....
    LD7....
    LD6....
    LD5....

güncel

• Merhaba 47LW5500 var, ne amaçla almak istiyorsunuz peki? Bendeki ürün sağlam o nedenle soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Merhaba 47LW5500 var, ne amaçla almak istiyorsunuz peki? Bendeki ürün sağlam o nedenle soruyorum.

https://forum.donanimhaber.com/m_87879493/tm.htm
    bu konudaki ürünü deneyimlemek ,.,n ama 47 çok büyük 32 lazım
  • 
Sayfa: önceki 15731574157515761577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.