Şimdi Ara

Lg Cookie (KP500) Tema Yükleme ve İPhone Tema.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
16.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere dün bulduğum yöntemle lg kp500 model telefona tema yüklemeyi anlatıcam çok basit bir olay 4 aşamadan oluşuyor herkezin rahatlıkla yapabileceği türden birşey. Fazla uzatmadan Anlatıma geçeyim.
    Temanın ve gerekli Programların Download Linki Konunun Altındadır
    KURULUM BİLGİLERİ

LG KP500 model cep telefonu için kullanılacak temayı 4 aşamada kurabiliriz.
    1- Cep Telefonunuzu USB girişinden bilgisayarınıza bağlayın ve telefondan USB Disk seçeneğini seçin.
    İndirdiğiniz FlashContents_iPhone_v3 Adlı dosyanın içindekileri Resimde göründüğü gibi telefonunuzdaki FlashContents klasörünün içine kopyalayın.

2- Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra telefonunuzu usb bağlantısından çıkarın ve kapatın ve indirdiğiniz yardımcı programlar klasöründen LGUI programını çalıştırın Ve aşağıdaki işlemi yapın. Amacımız cep telefonunuzdaki CUST_THEME dosyasının yedeğini almak ve aynı zamanda tema için editlemek.

DOWNLOAD butonunu tıkladıktan sonra cep telefonunuz kapalı durumda iken bilgisayara bağlayın, Download yazısı görünecektir. Yaklaşık 6-7 dakika bekleyin. CUST_THEME adında bir dosya oluştuğunu göreceksiniz.
    3- Download ettiğiniz CUST_THEME dosyasının bir yedeğini alın, olurda temayı beğenmezseniz geri yükleyebilirsiniz. Şimdi editleme işlemine geçelim. Bunu için vcredist_x86 ve WinImage Setup dosyalarını bilgisayarınıza kurun ve WinImage programını çalıştırın.

4- Şon işlem olarak cep telefonunu tekrar kapat ve LGUI programını çalıştır ve temayı yükle. Bu işlem yine 6-7 dakika sürecektir. Cep telefonunuz temanız yüklemiş olarak otomatik açılacaktır.

iPhone v3 Tema Download
    http://hotfile.com/dl/135274794/9999e7a/iPhone_v3_translated_FULL_DMF.rar.html

iPhone v3 Flash Contents
    http://hotfile.com/dl/135275306/a33aff4/FlashContents_iPhone_v3.rar.html

Yardımcı Programlar
    http://hotfile.com/dl/135275459/d76f3f3/YARDIMCI_PROGRAMLAR.rar.html

• Bende full Plug your phone diyor :S
  • kardeş sende telefonun usb programı yok onu yükle ondan sonra dene
  • kardeşim bu plug your phone da kaldi bi yardım edin
  • LG'den memnun musunuz telefon konusunda?
  • BEN memnunum dokunmatigi fln güzel ben kp500 kullanıyorum aslıda kendi temasıda güzel ama sırf merakımdan bu iş le uğraşıyorum :)
  • 2. adımda plug ypur phone da kaldı delirecem yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu kapatıp bataryayı çıkartın ve ondan sonra usb bağlantısı yapın o zaman olacaktır
  • Cooke mi kaldı kardeş ya
  • tamam hallettim sorun : orjinal usb driver daymış yani telefonun kutusundan çıkan cd deki yazılımı yükledim oldu
  • bende error during phone booting hatası verdi
  • bnde plug your ohene dio halbuki dedilerinizin aynını yaptımm

• ben telefonun hafızayay giriyorum ama hiç dosya yok ne yapmalıyım lütfen yardım edinn acilll!!!!!!!!!!!
  • güzelmiş
  • bende lg cookie kp500 war anndroid yapmak istiyorum androit tema mı yoksa androitmi anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.