Şimdi Ara

LG DEN TELEFON DEĞİŞİM RÜYASINI GERÇEKLEŞTİREN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
15.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutulu değişim yazıyor ama SWAP İşlemi Yapıldı ne demek? Telefon daha 20 günlük amam ücret 354 tl yazıyor servis kaydında.Sıfır telefonda ne ücreti olacakki?Telefon un wi fi si bozuktu.Kutudan çıktığı anda bozuktu daha kullanmadım bile.
    Bana tamir edilmiş ürün gelmez inşallah.
  • Şerefsiz bunlar arkadaş yemin ederim en kalitelisinden hemde.

Kimisine bekleme süreniz belirsiz ne zaman stokta olursa o zaman gelecek derler , kimisine size dedikleri gibi şantajla iş yürütmeye çalışırlar. Allah belalarını versin artık ne diyim.

Bugün 36 gün oldu değişimden telefon bekliyorum. Neredeyse her gün telefonla arıyorum müşteri hizmetlerini , mail atıyorum , sosyal ağ hesaplarına yazıyorum ama nafile.

En sonunda gayet kaba bir dille neredeyse küfüre varacak şekilde aşağıdaki maili yazdım ; Bu sabah aşağıdaki gibi bir dönüş yapmışlar ;

Değişim onayı alan fakat 35 gündür teslim edilemeyen 35********** IMEI no'lu telefonum için 4 gün öncede size yazdım. İşlemlerimin hızlandırıldığı en kısa sürede mağduriyetimin giderileceği gibi yalanlarla dolu geri bildirimde bulundunuz. Yalanlar diyorum çünkü 4 gündür beni ne arayan var ne soran. Ben arıyorum asık suratlı müşteri temsilcilerinizin ağzıdan cımbızla laf alıyoruz. Hiç bir elle tutulur bilgi vermiyorlar. Kardeşim ben sıkıldım sizin yapacağınız işe başlarım artık. Küfür etmemek için mübarek günde kendimi zor tutuyorum şunları yazarken. İnsanların sabrını zorluyorsunuz resmen. Acil olarak bana telefonumun durumu hakkında bilgi verin. Stokta yok demekten başka bi halt yediğiniz yok. Banane lan sizin stoğunuzdan , getirt o zaman nerden getirtiyosan benim sorunummu ? Bana cevap verin telefon ne zaman stoğa girecek bana ne zaman teslim edilecek ? Stoğa girmeyecekse onu söyleyin paramı iade edin kardeşim o zaman ne lan bu ?

Bu sabah aşağıdaki gibi bir dönüş yapmışlar ;
    Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili ilk 6 ay içerisinde olan cihazlarda bayi değişimi,6-12 ay içerisinde olan cihazlar için %10 yıpranma bedeli düşülerek,12-18 ay için %15 yıpranma bedeli düşülerek,18-24 ay için %20 yıpranma bedeli düşülerek ücret iadesi işlemi yapılması mümkündür.
    Kabul etmeniz halinde yıpranma bedeli düşülerek ücret iadesi yapılacaktır.Olumlu ,olumsuz kararınızı tarafımıza mail olarak bildirmeniz halinde talebiniz ilgili birimlere iletilecektir.

Fakat benim şöyle bir sorunum var ki , telefonu ikinci el aldım ve sahibini bulmam imkansız. Facebook'tan Bursa'da yaşayan Faith Karakuş'lara mesaj attım ama nafile kimseden dönüş yok maalesef. Bildiğiniz gibi para iadelerinde fatura üzerinde ismi yazan kişinin kimlik fotokopisini istiyorlar ayrıca IBAN nosuda istiyorlar fakat yine aynı kişinin IBAN'ı şartmı o kadar bilmiyorum.
    Aklıma sahte bir kimlik fotokopisi yaratıp ismini yazdığım arkadaşın TC nosu zaten faturada yazıyor onuda fotokopiye işleyip bu şerefsizlere vermek gibi bir fikirde geliyor ama evrakta sahteciliğe gireceği için pek yeltenmek istemiyorum yoksa yaparım bakacak kişinin anlaması imkansız bişey çıkarırım ortaya.

Sizler ne önerirsiniz bana fikri olanlara açığım yoksa çıldırmamak elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova16 -- 2 Temmuz 2016; 14:40:57 >

• İnsanları haddinden fazla bekletiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 gun once firat elektronige cihazimi verdim artik umidi kesmistim 1 -2 ay oyle verdim cihazi 2 gun bile olmadan cihazi sapasaglam aldim:) Ankara firat elektronik bolgedeki tek teknik servis degisim isini bilmem ama servis konusunda gercekten basarililar sadece fazla yogun..

Kisacasi 2 defa yolum dustu firat elektronige birinde telefona rom atarken brick ettim analarti degistirip gonderdiler digerinde de 2 gun once garanti bitimine 3 gun kala sari ekran var diyop verdim g2mi sapasaglam geldi :)

Teknoloji sans isi...

• tetova16 T kullanıcısına yanıt
    aman deyim hocam,iki yıldan başlıyor o işin cezası.Ibanda aynı kişinin adına olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende g4 ümü 22 haziranda Vinteke verdim bakalım kaç ay beklicez
  • tetova16 T kullanıcısına yanıt
    hocam naptınız son durum nedir
  • benimde tlefonu alalı 7 aya yakın oldu ghoscreen ve yavas sarj olmaktan dolayı verdım basta parca bekliyordu simdi doa degısım cıhazı bekliyor yazıor ben ücret iadesi istesem 20 iş gününde kabul ederler mi bilgisi olan var mı bu telefonu bir daha kullanmak istemiyorum
  • Devamlı peşine düşmeniz gerekir.

• oquzhan2626 O kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam , mal gibi LG'nin keyfinin gelmesini ve telefonu göndermesini bekliyorum.
    Zaten şu an bayram tatili girdi araya hiç bir gelişme beklediğim yok , 15 temmuzda da tatile çıkıyorum.
    Telefonu geldiği gibi satmayı düşünüyorum , bu markaya bulaşırsam bir daha adam değilim.
    Okuyanlara almayı düşünenlere de ibret olsun bulaşmasınlar.
  • Selamlar ,

LG merkezinden yetkili servislere cihazlar gönderilmeye başlanmış.

Ben 28 Mayıs'tan beridir bekleyenlerdenim , LG G2 olarak gönderdiğim cihazımı 8 Temmuz'da G3 olarak değiştirip servise göndermişler.

Kısmetse bugün yada yarın gidip alacağım cihazı.

Darısı diğer bekleyenlerin başına diyeyim. 46 gün bekledim LG'nin keyfini dile kolay.
  • Hayırlı olsun arkadaşım.Nihayet icraatı geçmişler.

• istanbul'da yaşayan arkadaşlar küçükyalı'da şengüller binası var hemen e5in kenarında oradaki teknik servise götürmeye çalışın. değişim yapma durumum olmadı hiç o konuyu bilemiyorum ama bugüne kadar hiçbir hizmette sıkıntı yaşatmadılar sağ olsunlar. en basitinden bir ekran değişimini bile 10-20 günde yapan hatta ekranda sorun yok diye kullanıcıyı mağdur eden teknik servisler var, ben 15-20 dakika sonra ekran değiştirilmiş bir şekilde teslim aldım. ayrıca 10 günü aşan tamir süresinde size kullandığınız cihazın özelliklerine yakın yedek bir cihaz veriyorlar en azından 1 ay bile bekleseniz elinizde bir telefon olacak.
  • Bu mesajı yeni G4 ile yazıyorum.Cihazı kargodan dün teslim aldım.606 c serisi Haziran ayı üretiminden made in chine yazıyor.bakalim nasil olacak gidişat.

• Ben cihazı 22 haziranda vinteke verdim şu an 15 iş günü oldu acaba 20 iş günü dolunca para iadesinde bulunabilirmiyim
  • Para iadesi icin başvurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACEMİŞOFÖR -- 19 Temmuz 2016; 10:10:08 >
  • Şu anda Doa Değişim Bekliyor yazıyor bakalım daha ne kadar beklicez bu lg gerçekten işkence
  • Merhaba arkadaşlar, LG Türkiye garantili G2 model teli 20 iş gününde yapamadılar ve 1.5 aylık bekleme sonunda değişim kararı çıktı fakat ısrarla %10 kesintili para iadesi yapalım yada muadil cihaz olarak K530(staylus 2 plus) modelini verelim diyorlar, alacağım bedel yeni düzgün bir telefon almaya yetmeyeceği için değişim isteyeceğim fakat önerilen cihaz türkiyede sanırım bugün satışı başladı. forumlarda gördüğüm kadarıyla 1-2 hafta öncesine kadar G3 hatta G4 cihaz verilen dahi olmuş, stoklarına G3 ve G4 olmayacakmış anladığım kadarıyla olsada olmasada beni bu cihaza zorluyorlar. ram aynı, pil aynı, ekranı daha büyük yani şarjı daha çabuk bitecek ve ppi değeri daha düşük, en önemlisi

g2 de chipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800
    diğer cihazda Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430

CPU g2 Quad-core 2.26 GHz Krait 400 diğer cihazda
    Octa-core 1.2/1.4 GHz Cortex-A53

GPU g2 Adreno 330 diğer cihaz Adreno 505

Bilgisi olan arkadaşların tavsiyeleri önemli, hakem heyeti lg staylus 2 plus modelini lg g2 muadil cihazı olarak kabul eder mi?
    Ben etmeyeceğini umut ediyorum, duruma göre pazartesi günü hakem heyetine başvurup kararı bekleyeceğim

• 29 Haziranda da ben verdim G4'ü ama yalan oldu, hala ses yok Vintek'e verdim cihazı, cihaz stoğu yokmuş ellerinde, zaten bir daha LG markalı hiç bir ürünü almayacağım.
  • ben 26 haziranda verdim. Evet yanlış duymadınız 45 gün oldu, hala değişim bekliyorum. Yazıklar olsun. 2 bin lira para verip g3 aldım, 1.5 aydır telefonsuzum. İşlerim maddi manevi zarara uğradı, yerine dandik bir telefon kullanıyorum. Dünyanın en iyi telefonunu çıkarsan da bu insanlara bir daha nasıl LG aldıracaksınız siz? yazıklar olsun, helal etmiyorum 5 kuruşumu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.