Şimdi Ara

LG DEN TELEFON DEĞİŞİM RÜYASINI GERÇEKLEŞTİREN VAR MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
15.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 iş günü telefona batarya gelmesini 20 iş günüde telefonun gelmesini bekledim yasal süreler içinde telefon değişimimi yaptılar.[LG G3]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen0097

1- çatlak sebebiyle firma değisim yapmayabilir

2-bimeks bilmiyom ama benim eski tel media mark ta kasko yapmıştım kasko yaptığında bir evrak veriyorlar orda geri iade de na kdar para ödendiği yazıyor(örneğin 0-6 ay içinde verirsen %80 para iadesi 6-12 ay %50 para iadesi gibi)

3-bilmiyom

Kasko ya versem faturadaki isime filan bakıyorlar mı? Bir de 0-6 ay 6-12 ay filan fatura tarihine göre mi kasko başlama tarihine göre mi? Benim kasko garanti bitince başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    tel 2. el aldım felan dersen belki sorun cıkarmaya bilirler ama emin değilim.
    büyük ihtimal fatura tarihidir ama yinede bi yetkiliye sor kasko başlama tarihide olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen0097

10 ağustos da değişim onayımı çıktı yoksa daha sonra mı çıktı değisim onayı

10 ağustosta servise ilk veriş tarihim. onay 1 ay sonra çıktı. 25 eylülde yeni cihaz verildi.
  • 26 Ağustos LG G3 16GB modelini Vintek'e teslim ettim. Anakart arızası olduğu söylendi. 20 işgünü bekleyin dediler. Bekledim. Baktım ses yok gittim sordum yapacak bir şey yok bekleyin dediler. İdareten telefon da vermediler. 15 Ekim gibi tekrar gittim. Biraz sert yapınca DOA değişimine girdi 1 hafta sonra da Merkezden cihaz bekleniyor artık bizden çıktı dediler. 1 hafta önce tekrar gittim dedim. 2 ay oldu nerede bu telefon. Baktım orada g3 verenlere g5se veya g5 veriyorlardı. Bende onu görünce dedim bekleyeyim bari g5 alırım. Şimdi de duydumki artık tekrar g4 dağıtıyorlarmış

ulan g4 dediğin telefon kronik bootloop sorunu olan bir telefon. Ben şimdi o çöpü sizin çöp servisinizden alsam da sizin gibi çöp insanları mutlu etsem, 1 ay sonra bozulacak, garantisi de bitiyor yakında, ben de mal gibi kalacağım.

Şimdi bekliyorum ki hangi telefonu verecekler ( yüzde 70 g4, yüzde 20 g3, yüzde 10 g5 bence)
    Ona göre iade talebinde bulunacağım. Eğer yüzde 20 keseriz falan derlerse hiç acımam THT'ye giderim. Umrumda bile değil ne kadar süreceği. Bu legal dolandırıcılara 1 kuruşum bile geçse içim yanar gece uyuyamam.

LG ALMAYIN ALDIRMAYIN....

arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı? Yakın zamanda g3 verip değişim alanlar hangi telefonu aldılar acaba? Hiç beklemiyim direk talebi başlatayım diyorum

• 31ekimde ben de lg g2 cihazımı garantiye verdim. Ben sorunlarımı karsimdaki bayanla güzelce konuşurken yan masada çalışan hiçbir halt bilmeyen bayanın sözle abuk subuk satasmasiyla karşılaştım. Daha önce de servisi arayıp bir şikayet hakkında bilgi almıştım gergin bir konuşmanın ardından telefon yüzüme kapanmıştı, zannediyorum ki bu yuzsuzlugu yapan da aynı kişi. Lg Türkiye genel müdürlüğüne şikayette bulunmustum bu tavırla ilgili fakat hiçbir işlem yapmadılar şikayet ettigim zamanda.

31 Ekim'de cihazı servise vermeye gittiğim zaman yaklaşık 7 8 sorunumu bildirdim karsimdaki bayandan guleryuzlu cevaplar alıyordum. Daha sonra yan masadaki bayan cihaz modelini sordu g2 olduğunu söyledim, 3 4senelik cihazda ne olmasını beklediğimi söyledi ters ters, cihazın 412k serisi olduğunu söylüyorum hala dediğinden geri adım atmıyor. Daha sonra bu yıpranma payı konusunu sordum karsimdaki bayana ve öyle birşey hiç duymadığını, öyle birşey olduğunu sanmadigini söylerken yandaki kişi gene lafa atladı ve 12 24ay arası kullanımda %10 ücret kesintisi yapılır ve bunu da herkes bilir diye bir laf etti. Biraz tartışma yaşandı ve anlamayan kişiye laf anlatilmadigini tekrar görünce muhatap almamaya karar vererek işlemleri tamamlayıp yardımcı olan bayanın düzgün davranisiyla gerginlik olmadan servisten ayrıldık.

10is gunü ardından yedek cihaz talebinde bulunmayı düşünüyorum, mümkün olan en kısa sürede gerek degisim gerekse ücret iadesini oyalanmadan almak için sert bir dille konuşmamız gerektiğini görüyoruz buradaki yorumlara da bakarak.

Olayın yaşandığı servis ise Bursa Prosim elektronik.

• Arkadaşlar ben hakem heyetine verip paramı geri almak istiyorum zira o kadar süre daha telefonsuz duramam. Benimki paralel ithalat. Hakem heyetine aldığımız yeri mi yoksa delta servisi mi vermem gerekiyor?
  • serghat kullanıcısına yanıt
    hakem heyetine telefonu aldığınız yeri şikayet ediyorsunuz.

Bende telefonumu vatanbilgisayar aracılığı ile garantiye yolladım, full kutu hasarsız, üstünde tek bir kılcal çizik dahi yok üründe. 0`dan farksız yani.
    19 Eylülde ürünü verdim, 28 Eylülde garantiye giriş yapmış.
    25Ekim`de 20 iş günü doldu ve aradığımda değişim kaydınızı alıyorum dediler.
    25 ekimden 3 Kasım`a kadar değişim formu doldurup LG`ye bildirmeleri gerekirken 1 haftadır tek formu doldurmaktan aciz olduklarından bugün THH gidip para iadesi istedim.

Başvuru formumu alan çalışan LG G4 görünce, "Bıktık valla bu LG`lerden" dedi.

Bimer`e toplu bir şikayet yazmak gerekli. LG`ye devlet el atması gerekli. İnsanlar yüklü miktarda para verip o para ile 2-3 hatta 4-5 ay telefonsuz kalıyorlar.
  • lg g3 telefonumu 1 ay önce servise vermiştim. Bugün bayi değişimi verdiler yani aldığım yere gidip fatura ederi kadar bir telefon alabilirmişim ya da daha pahalı bir şey alacaksam üzerine fiyat farkı verebilirmişim. Böyle bir şeyi kesinlikle istemiyorum. Ne yapabilirim bu konuda. Nasıl bir yol izleyebilirim. Ben herkse yapıldığı gibi servisin g5 ile değiştirmesini tercih ediyorum.
  • arkadaşlar bende 17 10 2016 tarıhınde sakarya lg servisine lg 3 telefonumu ekranın gitmesinden dolayı servis e verdım servis 1 hafta sonra anakart değişimi dedi stoklarda varsa değişecek yoksa yenisini talep edecez dedi ve ayın 22 sinde telefonum genel merkeze incelenmeye gitmiş ve bugun ayın 07 11 2016 daha ne kadar beklerım bılmıyorum lg g3 verdim inşalah g5 verirler yoksa para iaddesi istiyecem bu şartıda soylıeycem ve lg sitesinde nasıl takip edecem bana verdikleri makbuzda yazılanları yazıyorum kayıt kuyut yok ve ne zaman beklerimm bilmiyorum.. artık canım sıkılaya başladı
  • LG G5 Cihazımı servise verdim vintek mecidiyeköye ertesi gün yeni cihazım değişim olarak aldım.
  • Dayımın g4 te bootloop sorunu vardı g5 verdiler kendisine LG Türkiye garantiliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 11 Kasım 2016; 0:55:07 >
  • Telefonum 20 gundur servisde 15 gundurde DOA degisim bekliyor diyor nezaman alirim servisden sizce bir fikri olan varmi acaba...

• Yaklasik 1 ay sonra lg k10 telefonumun yerine servis lg xscrean verecek sizce nasil
  • Arkadaşlar telefonumun sol üst köşesinde sarı leke çıktı ve git gide büyüyor.. Bunu servise versem değişim yaparlar mı

• revo45 R kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa direk gotur degisim yada teelfonu degistirirler bir uat modelle telefonun markasi ve garanti nekadar kaldi ...

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    lg g3 1 yıl daha var garantisi
  • revo45 R kullanıcısına yanıt
    Cok iyi ozaman hic zaman kaybetme yanliz aldigin yere goturme sadece sehrinde varasa sadece lg turkiye garanti servisine gotur oraya teslim et buyuk bir ihtimal degisim karari cikar kesin olsun diye de bide dersin kronik sorunu vardi bu lg g3 lerin onuda soyle kesin lg g4 yada lg g5 verirlerr:))))

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    yardımın için teşekkür ederim.. aydın da var hocam servis oraya götürücem.. sadece sorunu mu belirteyim hocam yoksa değişim istiyorum da diyeyim mi ? bir de aşırı ısınıyor ve sarj çok geç doluyor..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.