Şimdi Ara

LG DEN TELEFON DEĞİŞİM RÜYASINI GERÇEKLEŞTİREN VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
15.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 18 temmuzda mecidiyeköy vintek servise vermiştim ve 21.günde değişim talebinde bulundum şuan sistemde doa değişim yazmakta bakalım ne kadar sürecek
  • Daha önce 2 kere g3 değişim aldım 2side 1hafta sürdü. Ondan sonra 1senenin sonunda yine çatlak sorunu çıkınca para iadesi aldım 10gün sonra para hesaptaydı o parayla gidip g4 aldım. Onu da 6 ay kullandım ve ghost screen çıkınca servise verdim para iadesi aldım o da 12 gün sonra gerçekleşti. Şimdi kuzenimın 1.5 yıllık g3ü çatlak yüzünden verdim 3gün oldu ses seda yok bakalım ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakirci1453 B kullanıcısına yanıt
    Kardeş biraz daha açık yazar mısın? Telefonu servise verdikten kaç gun sonra para iadesi icin başvurdun ve devamında kac gun sonra para eline gecti? Ayrıca para iadesi icin THH ye mı gittin yoksa LG para iadesi talebini kabul etti mı? Daha açıklayıcı yazarsan bizlerin daha faydasına olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 13 Ağustos 2016; 19:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSsnak

Kardeş biraz daha açık yazar mısın? Telefonu servise verdikten kaç gun sonra para iadesi icin başvurdun ve devamında kac gun sonra para eline gecti? Ayrıca para iadesi icin THH ye mı gittin yoksa LG para iadesi talebini kabul etti mı? Daha açıklayıcı yazarsan bizlerin daha faydasına olur. Teşekkürler.

İlk g3ü diyeyim telefonu Lg servise verdim verirken belirttim para iadesi istiyorum diye. Tamam neyse güzel 4 5 gün sonra onaylandı yani toplamda telefonu verdikten 10 gün sonra Cuma günü para hesabımdaydı çünkü ödemeler Cumadan Cumaya yapılıyor. fatura bedelinde neyse kuruşu kuruşuna hemde 2099TL. Ve telefon 1 yıllıktı. Sonra 1899a G4 aldım aynı süreç onda işledi o da 12 yada 13 gün sonra para hesabımdaydı.
    Bunlardan hariç teknosadan aldığım için hediye çekiyle 32Gb lexar hafıza kartı ve philips traş makinesi almıştım onlarda bende kaldı. Ayrıca g3ün şarj adaptörü kablosuda bende kaldı. Sorunuz varsa cevaplarım. Ben daha böyle müşteri memnuniyeti görmedim valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakirci1453

quote:

İlk g3ü diyeyim telefonu Lg servise verdim verirken belirttim para iadesi istiyorum diye. Tamam neyse güzel 4 5 gün sonra onaylandı yani toplamda telefonu verdikten 10 gün sonra Cuma günü para hesabımdaydı çünkü ödemeler Cumadan Cumaya yapılıyor. fatura bedelinde neyse kuruşu kuruşuna hemde 2099TL. Ve telefon 1 yıllıktı. Sonra 1899a G4 aldım aynı süreç onda işledi o da 12 yada 13 gün sonra para hesabımdaydı.
    Bunlardan hariç teknosadan aldığım için hediye çekiyle 32Gb lexar hafıza kartı ve philips traş makinesi almıştım onlarda bende kaldı. Ayrıca g3ün şarj adaptörü kablosuda bende kaldı. Sorunuz varsa cevaplarım. Ben daha böyle müşteri memnuniyeti görmedim valla.

ben 45 gündür bunların keyfini bekliyom hocam hangi ülkedeki lg servisinden bahsettiniz merak ettim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Echonight83

quote:

Orijinalden alıntı: bakirci1453

quote:

ben 45 gündür bunların keyfini bekliyom hocam hangi ülkedeki lg servisinden bahsettiniz merak ettim:)

Ümraniye MTV elektronik

• Dun bana degisim formu gonderdiler 22 haziranda servise ulasmisti tel. Tam 50 gun gecmis. Boyle markanin tabelasini yapan reklamcinin elindeki yazicinin tonerini ureten fabrikanin daminda yuva yapan kusun gagaladigi agacin tohumunu eken traktorun........

• Geçmiş olsun. İki defa değişim aldım ilki gflex 2 idi yerine g4 verildi g4 arıza yaptı onun yerine değişim raporuyla v10 aldım her iki işlemde vintek servisten yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Geçmiş olsun. İki defa değişim aldım ilki gflex 2 idi yerine g4 verildi g4 arıza yaptı onun yerine değişim raporuyla v10 aldım her iki işlemde vintek servisten yapıldı.

Dostum değişim onayı verildikten sonra kaç gün içinde yeni cihazı gönderiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 17 Ağustos 2016; 3:13:24 >
  • Ulquiorra119 kullanıcısına yanıt
    Vintek için minimun 1 hafta diyebilirim.

• benim de cihazım garantideydi pazartesi günu g5 in silver rengini kabul dersem yollayacaklarını söylediler kabul ettim ama hallen çıkışı yapılmamış arkadaşlar tahminen ne zaman gelir bu telefon

• Lg G3 D855 cihazımın sol üst köşesinde ekranda sararma oluştu. Cihazım Medcell garantili. Şimdi telefonu Medcell'e mi göndermem mantıklı yoksa LG nin kendi servisine mi? Bir de sorun sanırım kartın fazla ısınmasından. Bundan dolayı sadece ekranı mı değiştirirler yoksa cihazı değişime koyarlar mı?

yardımcı olursanız sevinirim.
  • tahminimce değişim yaparlar yada 20 iş günu parça bekleniyor derler sonra değişime alırlar ondan sonrası daha vahim yani 2 ay boyunca değişim ile kesinlikle telefon gelmez diyeyim. Eğer ki cihazın daha 6.ayını doldurmamış ise kesinlikle değişim yaparlar eğer ki değilse tahminimce bekletirler değişim filan onaylanınca artık sabrın kalmaz kesintili para iadesi de yapabilirler yani anlayacağın telefonun değişime girecekse tamamdir artık o telefonu unut ben 3 aydır mağdurum . G3 cihazım bozuldu yolladım değişim dediler 2 ay kesinlikle yollamadilar üst model de vermediler sonra ücret iadesi alıp üstüne para ekleyip g4 aldım bu sefer sıfır kutulu telefonu açtım ekranı bozuk çıktı geri verdim servise 28.07.2016 da verdim bu seferde o telefonun değişimini bekliyorum ama tahminimce 3 ay gelmeyecek gibi

• wegas23 W kullanıcısına yanıt
    Kardeş cihazını ne zaman servise verdin, kaç gün sonra teklif ettiler G5 değişimini? Biraz detaylardan bahseder misin?
  • kardeşim aslında ben 3 ay önce den verdim g3 modelini 2 ay boyunca değişim onaylandığı halde gelmedi hallen dahi çıkışı yapılmamış neyse onun iadesini aldım 2 ay sonra aynı gün üstüne 120 tl daha koyup g4 aldım sıfır bu sefer kutu geldi açtım telefonun iç ekranı bozuk çıktı sol taraf full siyah aynı gün aldığım gibi garantiye götürdüm saolsunlar durumu anlattım direk bekletmeden değişime aldılar sonra lg de bana 3 defa yanlış bilgi verdi en son bi bayan çıktı durumu anlattım tam 3 aydan fazladır telefonsuzum sıfır aldım bozuk çıktı o da değişime girdi 2 dk kullandım sade dedim olayı anlattım yani saolsun gidip yetkili değişim bölümüyle konuşup geldi ellerinde g4 olmadigini kabul edersem g5se modelinin pembe rengini yollayacaklarmiş bende yok dedim ne saçma bi şey orda isim yerinde ne yazıyor bi okuyun dedim ismimi söyledim bakın şimdi o erkek ismimi bayan ismimi dedim haklısınız saçma bi teklif olmuş dedi baya bi konuştuk kabul etmedim sonra kabul edeceğim renkleri söyledim saolsun tekrar gidip bi görüşüp geldi bu seferde g5 silver modelini dedi tamam olur ama h850 modeli demi h840 değil yani dedim yok h850 modeli direk işleme aldılar zaten sistemde görünüyor g3 modeliniz hallen çıkmamış g4 de daha sıfırmiş yani mağduriyet gidermek için daha bekletmeden cihaz yollayacaz dediler teşekküll ettim kapattım sonra aradan 4 gün geçti aradım hallen çıkmamış bu sefer aradım baya bağırdım kızdım size dönecez dediler 2 saat sonra aradılar en geç bu cuma servise iletilmis olur dediler

• Anakhaa kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dostum Lg G3 D855 32 gb cihaza sahibim senin belirtiğin bütün sararma ve ayrıca ısınma,donma kendi kendine kapanma problemlerini yaşamaktayım teknik servis olarak Medcell firması gözükmekte merak ettiğim husus telefonu illa Medcell mi vermem lazım mesela bana yakın vintek firmasına verebilirmiyim? kafanı şişirdiğim için kusura bakma 2. en önemli husus Medcell için hiçte olumlu yorum göremedim internet üzerinden sen telefonu verdimmi ne dediler değişim vs ve ne kadar sürede alabildin şu sıkıntıyı atlatayım değişim olursa hemen elimden çıkarıp birdaha altından olsa Lg bulaşmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Lg G3 D855 cihazımın sol üst köşesinde ekranda sararma oluştu. Cihazım Medcell garantili. Şimdi telefonu Medcell'e mi göndermem mantıklı yoksa LG nin kendi servisine mi? Bir de sorun sanırım kartın fazla ısınmasından. Bundan dolayı sadece ekranı mı değiştirirler yoksa cihazı değişime koyarlar mı?

yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Dostum Lg G3 D855 32 gb cihaza sahibim senin belirtiğin bütün sararma ve ayrıca ısınma,donma kendi kendine kapanma problemlerini yaşamaktayım teknik servis olarak Medcell firması gözükmekte merak ettiğim husus telefonu illa Medcell mi vermem lazım mesela bana yakın vintek firmasına verebilirmiyim? kafanı şişirdiğim için kusura bakma 2. en önemli husus Medcell için hiçte olumlu yorum göremedim internet üzerinden sen telefonu verdimmi ne dediler değişim vs ve ne kadar sürede alabildin şu sıkıntıyı atlatayım değişim olursa hemen elimden çıkarıp birdaha altından olsa Lg bulaşmayacağım.

• Merhaba arkadaşlar Lg G3 D855 32 gb cihaza sahibim kronik olan bütün sararma ve ayrıca ısınma,donma kendi kendine kapanma gibi problemlerini yaşamaktayım teknik servis olarak Medcell firması gözükmekte merak ettiğim husus telefonu illa Medcell mi vermem lazım mesela bana yakın vintek firmasına verebilirmiyim? 2. en önemli husus Medcell için hiçte olumlu yorum göremedim internet üzerinden bu servise telefon veren oldumu ne dediler değişim vs ve ne kadar sürede alabildiniz şu sıkıntıyı atlatayım değişim olursa hemen elimden çıkarıp birdaha altından olsa Lg bulaşmayacağım.
  • tetova16 T kullanıcısına yanıt
    telefon gelene kadar yaz dur sonuca ulaştıktan sonra ortalardan kaybol yok öyle. aynı durumda olanlar var gel buraya
  • Kız arkadaşım bootloop olan g4 nü lg türkiye servisine vermişti 2 ay gibi bi süre beklettikten sonra g5 le değişim yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.