Şimdi Ara

LG DVD-RW HANGİ MODEL ALAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG DVD Writer alacam hangi modeli tavsiye edersiniz?

• şu an piyasada sadece h10n var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraY_FoX

şu an piyasada sadece h10n var
    Ya ne bileyim herkes benimkininin modeli şu benimkinin bu diyo , hepsi de LG .

öğrendiğim iyi oldu sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanka

Ya ne bileyim herkes benimkininin modeli şu benimkinin bu diyo , hepsi de LG .

öğrendiğim iyi oldu sağol

Alıntıları Göster
    h22n ler çıktı 18x hızında

bence onlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

h22n ler çıktı 18x hızında

bence onlara bak

Alıntıları Göster
    ben h10n kullanıyorum ama başka bi marka alma durumun varsa (mesela asus) onu alderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

ben h10n kullanıyorum ama başka bi marka alma durumun varsa (mesela asus) onu alderim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

TrakON kardeş ben de DVD-RW alacaktım ve LG GSA-H10N almaya karar vermiştim. Ta ki sen Asus'u tasiye edene kadar. Acaba LG'de bir sorunla mı karşılaştın? Cevabını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

TrakON kardeş ben de DVD-RW alacaktım ve LG GSA-H10N almaya karar vermiştim. Ta ki sen Asus'u tasiye edene kadar. Acaba LG'de bir sorunla mı karşılaştın? Cevabını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Rw de Asus'un Üst Modelini Almanız Tavsiyemdir
    e-mail:gunay-tabak@hotmail.com messenger listenize eklediğinizde engellerim sadece maillerinizle yardım edebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaytabak

Rw de Asus'un Üst Modelini Almanız Tavsiyemdir
    e-mail:gunay-tabak@hotmail.com messenger listenize eklediğinizde engellerim sadece maillerinizle yardım edebilirim

Alıntıları Göster
    eski cd leri okumuyor yani çok cd seciyo ben quake 3 cm 01 02 gibi oyunları oynayamadım.hatta bu formada çok yazdım.cd yi okuma süresi çok uzun, bu süre dvd lerde daha da uzuyo.diğer dvd-wr lerde böyle sorunlar olmadığını arkadaşlardan biliyorum. buyuzden asus önermiştim zaten...iyice karşılaştırıp öyle alın ama asus bu işi daha ii biliyo gibi geliyo bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

ben arkadaşlara kurduğum 5 sistemin 3ünde bunu kullandım hiçbi sorunu yok

son sistemde h10 olmadığından asus taktım oda gayet güzel okuması felan

ama yazmasını test etme işmkanım olmadı

• Dergi incelemlerinde LG 4167B modeli ön planda. Bir kaç aydır kullanan arkadaşlarım var. Yazma permormansı yüksek. Yanliz H10n yeni model mi onu anlayamadım çünkü bu sürücülerin etiketinde H10n (H10L de olabilir tam hatırlayamıyorum-Bundansonra arkadaşlarımın Everest raporlarını yanımda taşıcam) yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

Dergi incelemlerinde LG 4167B modeli ön planda. Bir kaç aydır kullanan arkadaşlarım var. Yazma permormansı yüksek. Yanliz H10n yeni model mi onu anlayamadım çünkü bu sürücülerin etiketinde H10n (H10L de olabilir tam hatırlayamıyorum-Bundansonra arkadaşlarımın Everest raporlarını yanımda taşıcam) yazıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

Dergi incelemlerinde LG 4167B modeli ön planda. Bir kaç aydır kullanan arkadaşlarım var. Yazma permormansı yüksek. Yanliz H10n yeni model mi onu anlayamadım çünkü bu sürücülerin etiketinde H10n (H10L de olabilir tam hatırlayamıyorum-Bundansonra arkadaşlarımın Everest raporlarını yanımda taşıcam) yazıyor.

h10 modeli yeni sayılır

n ve l uzantıları rengine göre yani l beyaz n siyah yanılmıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

h10 modeli yeni sayılır

n ve l uzantıları rengine göre yani l beyaz n siyah yanılmıyorsam

Alıntıları Göster
    bende GSA 4163b kullanıyorum bundan 1 yıl önce aldım çok memnunum dvd cd seçme gibi bi sorum yaşamadım, geçen bi arkadaşa aldık LG DVDRW oda h10 du sanırım ama çok fark olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

bende GSA 4163b kullanıyorum bundan 1 yıl önce aldım çok memnunum dvd cd seçme gibi bi sorum yaşamadım, geçen bi arkadaşa aldık LG DVDRW oda h10 du sanırım ama çok fark olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    lg nin bütün yazıcıları iyi. asus ve BenQ alternatifler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: s.p.kid

+1

bende de aynısı var. şu an piyasada yoktur ama çok güzel dvdrw ler yapıyor LG. sonuçta 40 dolarlık rw ile 70 dolarlık arasında özde bir fark yok bunu unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: buffalo

quote:

Orjinalden alıntı: s.p.kid

+1

bende de aynısı var. şu an piyasada yoktur ama çok güzel dvdrw ler yapıyor LG. sonuçta 40 dolarlık rw ile 70 dolarlık arasında özde bir fark yok bunu unutmamak lazım.

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar kimse kusura bakmasında sabahtan beri forumlara bakıyorum hangi dvd-writer'ı alayım diye ama yorumlar o kadar saçma ve belirsiz ki insanın bi karar vermesi mümkün değil!Herkes kendi kullandığı markayı öve öve bitirememiş nerdeyse...sanki markanın sahibi gibiler maşallah!Bi de saçma yanı yok lg yok asus fln derlerken modelden bahseden çok az,ne yani(örnek olarak) lg'nin bi modeli asus'un bi modelinden daha iyi olamaz mı illa marka mıdır olay?Yani bana hiç faydalı olmadı kimse bi marka ve model üzerinde uzlaşamamış..benim philips cd-writer'ım var memnunum da dvd-writer'ı da ondan alıyım dedim ama yok yanına yaklaşma yok şöle böle...ki sadece philips için de deil her marka için aynı şeyler...Yani ben bi fikir edinemedim,edinene helal olsun!Hala kararsızım ve sanırım kimse de çıkıp şu marka şu model iyidir fiyatıda şudur diyemiycek ya da desede arkasından biri gelip hadi canım sen de diycek...En iyisi deneyip görmek olcak gibi ama bu forumların faydasızlığı(en azından bu konuda)beni hayal kırıklığına uğrattı...
    Neyse Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle4ever -- 9 Ocak 2007; 18:13:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle4ever

ya arkadaslar kimse kusura bakmasında sabahtan beri forumlara bakıyorum hangi dvd-writer'ı alayım diye ama yorumlar o kadar saçma ve belirsiz ki insanın bi karar vermesi mümkün değil!Herkes kendi kullandığı markayı öve öve bitirememiş nerdeyse...sanki markanın sahibi gibiler maşallah!Bi de saçma yanı yok lg yok asus fln derlerken modelden bahseden çok az,ne yani(örnek olarak) lg'nin bi modeli asus'un bi modelinden daha iyi olamaz mı illa marka mıdır olay?Yani bana hiç faydalı olmadı kimse bi marka ve model üzerinde uzlaşamamış..benim philips cd-writer'ım var memnunum da dvd-writer'ı da ondan alıyım dedim ama yok yanına yaklaşma yok şöle böle...ki sadece philips için de deil her marka için aynı şeyler...Yani ben bi fikir edinemedim,edinene helal olsun!Hala kararsızım ve sanırım kimse de çıkıp şu marka şu model iyidir fiyatıda şudur diyemiycek ya da desede arkasından biri gelip hadi canım sen de diycek...En iyisi deneyip görmek olcak gibi ama bu forumların faydasızlığı(en azından bu konuda)beni hayal kırıklığına uğrattı...
    Neyse Saygılar...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lg h10 n kötü ama firmware update olayından sorna süper modifiye edilmiş firmwarei bunun onu kurun o zaman hiç bir problem kalmıyor . tek sorun firmware in önerilmemesi çöünkü merdiven altı yapımı

• quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

arkadaşlar lg h10 n kötü ama firmware update olayından sorna süper modifiye edilmiş firmwarei bunun onu kurun o zaman hiç bir problem kalmıyor . tek sorun firmware in önerilmemesi çöünkü merdiven altı yapımı

Alıntıları Göster
    Bende H10N var(hemide en son firmware li). LG nin CD-RW sinden çok memnundum DVD-RW ıda iyidir diye aldım ama pişmanım. Nedeni; DVD,CD ne varsa takıyom sanki hiçbişey takmamışım gibi davranıyo.. çıkartıp bidaa takıyom algılasın diye :) yoookk banamısn demiyo ,bööööle biz bununlan 5-10 defa takıp çıkarmaca oynayınca anca algılıyo veled. Ama hepsi böööle diyildir herhal. Okudummuda çok hızlı okuyo.

ikinci kötü özelliği; kapak açma süresi ne kaada yavaş bi bilsen gardaş, tuşuna basıyom aşşaaa köyden tezek götüsen bu kada sürmez valaah billah

bir diğer kötü özelliği bilmem kullanırmısın ama C1,C2 hata okuma testi var nero nun. işte bu DVD-RW bunu desteklemiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Bende H10N var(hemide en son firmware li). LG nin CD-RW sinden çok memnundum DVD-RW ıda iyidir diye aldım ama pişmanım. Nedeni; DVD,CD ne varsa takıyom sanki hiçbişey takmamışım gibi davranıyo.. çıkartıp bidaa takıyom algılasın diye :) yoookk banamısn demiyo ,bööööle biz bununlan 5-10 defa takıp çıkarmaca oynayınca anca algılıyo veled. Ama hepsi böööle diyildir herhal. Okudummuda çok hızlı okuyo.

ikinci kötü özelliği; kapak açma süresi ne kaada yavaş bi bilsen gardaş, tuşuna basıyom aşşaaa köyden tezek götüsen bu kada sürmez valaah billah

bir diğer kötü özelliği bilmem kullanırmısın ama C1,C2 hata okuma testi var nero nun. işte bu DVD-RW bunu desteklemiyo..

Alıntıları Göster
    Walla ben şahit olduğum bir olayı anlatayım:
    Çok övülen lg nin gsa4167 modeli diamond marka dvd medyada 7 rarlı olan tomb raider oyununda 6. rarı okuyamadı;fakat benim asus1604p zorlanarak da olsa okumayı başardı buna ne buyrulur?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Walla ben şahit olduğum bir olayı anlatayım:
    Çok övülen lg nin gsa4167 modeli diamond marka dvd medyada 7 rarlı olan tomb raider oyununda 6. rarı okuyamadı;fakat benim asus1604p zorlanarak da olsa okumayı başardı buna ne buyrulur?

Alıntıları Göster
    Yine ben forumlar dediğim gibi beni hiç aydınlatmayınca bari dene gör dedim gittim asus 1608p3s siparişi verdim...Başlıkla pek alakalı deil ama gelince deneyimlerimi aktarıcam...ilgilenenlere faydalı olmak ümidiyle
    saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: funnel

senin wr problemli.servise götür bence.
    bende lg 4167b var sadece dvd yi taktıktan sonra okuması için 20-25 sn bekliyorum ona kılım.diğerlerinin otomatik okuma süresi nekadar bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.