Şimdi Ara

Lg DVD Writer da Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg 16x super multi dvd/cd writer ım var. 16x yazma hızına sahip olmasına rağmen 4x in üzerine çıkamıyorum ki bu 4 gb lik bir filmin 28 dk da yazılmasına sebep oluyor firmware ile sorunu çözmeye çalıştım ama önüne geçemedim neronun son sürümüde dahil olmka üzere 3-4 sürümünü denedim olmadı.yazdığım dvd de memorex 16x dvd-r.donanımdada bağlantılar ve jumperlar herşey olması gerektiği gibi.yardımcı olabilceseniz sevinirim çünkü bildiğim kadarıyla 28 dakika 4 gbiçin çok uzun bi süre

p4 3.2ghz 512 ram

• format at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan1985 -- 28 Temmuz 2006; 19:41:26 >
  • 4x ile 13dakikada yazılır
    medya ile uyumsuzluk olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan1985

formar at
    O nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: cement
    Lg 16x super multi dvd/cd writer ım var. 16x yazma hızına sahip olmasına rağmen 4x in üzerine çıkamıyorum ki bu 4 gb lik bir filmin 28 dk da yazılmasına sebep oluyor firmware ile sorunu çözmeye çalıştım ama önüne geçemedim neronun son sürümüde dahil olmka üzere 3-4 sürümünü denedim olmadı.yazdığım dvd de memorex 16x dvd-r.donanımdada bağlantılar ve jumperlar herşey olması gerektiği gibi.yardımcı olabilceseniz sevinirim çünkü bildiğim kadarıyla 28 dakika 4 gbiçin çok uzun bi süre
    Lg ye göre gayet de iyi performans.

• hiç bişey olmazsa bilgisayar format at demek istemiştim.görülüyoki son çare .
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan1985

hiç bişey olmazsa bilgisayar format at demek istemiştim.görülüyoki son çare .
    Bari formarı değiştir format yaz.
    Kolay gelsin.
  • 4 x ile 13 dakkada yazılıyorsa. ve bu adam 26 dakkada yazdığını idda ediyorsa yazdıktan sonra verileri kontrol et diye bir seçenek var onu işaretlemiş olabilir. bu yüzden yazdıktan sonra bir daha üstünden geçiyor ve süre ikiye katlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de vardı senin gene 26 dakika sürüyormuş ben ilk dvd yazımımda 45 dakika beklemistim.. tabi sorunu daha sonra firmware leri güncellemekte buldum.. güncellemeleri yaptığın zaman sorunun çözülüyor ve yaklaşık 5-6 dk içinde bi dvd yazabiliyorsun.. firmware güncellemesini denemeden format atmanı tavsiye etmem.. güncellemeler lg nin sitesinde mevcuttur.. kolay gelsin
  • verification ve tekrar yazma seceneklerini kapat ve kaliteli bir dvd+r medya kullan dvd-r medyalar ile cok sorun yasarsın zira ben 10 adet falan yazmadan mundar ettim dvd-r'lerden, dvd-r'ye burdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.