Şimdi Ara

LG dvd writer'ın arkası yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün Vatan Computer(Bostancı) 'dan LG GSA H20N 20X dvd writer aldım faat dvd writer'ın giriş yerleri arkasında yok? Lütfen yardımcı olun alet çöpe gitmesin by_inferno@msn.com eklerseniz daha iyi olur.

• ne yapacaz kardeş biz arka panel satmıyoruz ki

Aldığın yere götüreceksin başka çözüm yok

orada açıp baksaydın keşke
  • Ya acaba benim mi bişeyler yapmam lazım arkasında ufak giriş yerine benzeyen birşey var ama o giriş değil açmak mı lazım nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByInferno

Ya acaba benim mi bişeyler yapmam lazım arkasında ufak giriş yerine benzeyen birşey var ama o giriş değil açmak mı lazım nedir

Aldığın yazıcı, sata bağlantılı acaba yalnış ürünü mü aldın

IDE falan alacak olmayasın

Onun giriş kablosu daha geniş oluyor da
  • valla bunda bi tane küçük giriş yeri var bilmiyorum ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByInferno

Bu gün Vatan Computer(Bostancı) 'dan LG GSA H20N 20X dvd writer aldım faat dvd writer'ın giriş yerleri arkasında yok? Lütfen yardımcı olun alet çöpe gitmesin by_inferno@msn.com eklerseniz daha iyi olur.

O writerın hem SATA hem de PATA'sı var herhalde; siz hangisini aldınız ?
    Büyük ihtimalle SATA ve girişler siyah olduğu için fark etmemişsinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 6 Temmuz 2008; 22:38:07 >
  • Sanırım o şekilde daha demin hard diske giren iki girişi ona takabildim ama o girişlerden galiba başka yok yha da varsa nerde? Ne yapmak lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • girişsiz dvd-rw'mi olur. büyük ihtimal daha önce sata bağlantılı optik sürücü kullanmadığınız için size yokmuş gibi gelmiştir. anakartınız sata destekliyorsa sata bağlantı kablosuyla ve sata güç kablosuyla parçayı bilgisayarınıza takabilirsiniz.

ekleme: eğer o cihaz sahte lg değilse zaten kalite kontrol(QC)'den geçiyor. girişi çıkışı olmayan bir dvd-rw kalite kontrol'den geçemez heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 6 Temmuz 2008; 23:49:00 >
  • ewt satadır o eğer ana kart destekliyosa takın veya bu işi bilen birine gösterin bence .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.