Şimdi Ara

lg dvd-writer yazma hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım lg marka dvd writerim bir dvdyi 20 dakkaya yazıyor . iki kere garantiye gitti geldi bir sorun yok diyorlar. bilgisayarımda bir sorun oldugunu düşünüyodum ama baska bir lg dvd writer aldım onda sorun olmadı. 6 dakkaya yazdı dvdyi. neden böyle oluyor ki? ide ayarları ile uğraştım ama aynı ide kanalında baska bir lg marka dvd writer ve yine lg marka cd writer çalışıyor sorunsuz ve istenen hızda. neden böyle oluyor arkadaşlar??

• Yine LG yine problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: manevra

yeni aldığım lg marka dvd writerim bir dvdyi 20 dakkaya yazıyor . iki kere garantiye gitti geldi bir sorun yok diyorlar. bilgisayarımda bir sorun oldugunu düşünüyodum ama baska bir lg dvd writer aldım onda sorun olmadı. 6 dakkaya yazdı dvdyi. neden böyle oluyor ki? ide ayarları ile uğraştım ama aynı ide kanalında baska bir lg marka dvd writer ve yine lg marka cd writer çalışıyor sorunsuz ve istenen hızda. neden böyle oluyor arkadaşlar??

Dostum aldığın LG yazıcının modeli nedir yazabilir misin? Kutulu mu aldın? Garanti uğraştırdı mı?
    Ne kadar sürede geri geldi? Bu arada sorunu çözdün mü? Donanımdan mı kaynaklanıyormuş ??
  • gsa-h10a modeli benimki. teknosadan aldım ürünü ve aldığımdan beri de garantide diyebilirim. yaklaşık 4-5 dvd yi de sırf deneme yapmak için eften püften şeyler yazarak doldurdum. en son 29 ağustosta geldi garantiden ve yine bilgisayarımda denediğim ve 15 dakikada yazdı bir dvdyi. şimdi yarın iş yerine götürüp oradaki bilgisayarlarda deneyeceğim. aynı sorun orada da olursa bir daha yollayacağım servise. ama bu sefer hem lg nin türkiye şubesine hem de ana merkezine mail atacağım durumu. inş sorun benim bilgisayardadır da bunlara gerek kalmaz. sonucu size bildireceğim.

selamlar...
  • sorunu çözdüm sonunda. dvd writer saglammis megerse. sıkıntı dvd writerin jumper ayarlarından master yapılıp ide kablosunun master soketine (ortadaki soket, anakart baglantısından sonraki ilk soket) baglanmamasından kaynaklanıyormus. bunları yapınca normalde 6:05 dakikada yazmasi gereken bi dvdyi 5:40 dakikada yazdı. birden gurur duydum dvd-writerimla.

bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur umarım bu mesajlar..

selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Yine LG yine problem

Lg nin günahını aldın.
  • quote:

sorunu çözdüm sonunda. dvd writer saglammis megerse. sıkıntı dvd writerin jumper ayarlarından master yapılıp ide kablosunun master soketine (ortadaki soket, anakart baglantısından sonraki ilk soket) baglanmamasından kaynaklanıyormus. bunları yapınca normalde 6:05 dakikada yazmasi gereken bi dvdyi 5:40 dakikada yazdı. birden gurur duydum dvd-writerimla.

selamlar...

Yaw dvd writer alacaz derken ne kadar da büyük bi yanlışımız varmış.

Hdd den hdd ye saniyede 1 mb ile dosya kopyalıyordum. Anlam veremiyordum.

Bence bu bilgi burada kalmamalı. Ders olarak bi yerlere konlamı. 40 yıldır doğru bildiğimiz yanlışlar...
  • quote:

sorunu çözdüm sonunda. dvd writer saglammis megerse. sıkıntı dvd writerin jumper ayarlarından master yapılıp ide kablosunun master soketine (ortadaki soket, anakart baglantısından sonraki ilk soket) baglanmamasından kaynaklanıyormus. bunları yapınca normalde 6:05 dakikada yazmasi gereken bi dvdyi 5:40 dakikada yazdı. birden gurur duydum dvd-writerimla.

selamlar...

Bugün elime geçen bi ide kablosu beni kahretti. Anakarttaki ucunda "SYSTEM" , ortadakinde slave, en uçtakinde master yazıyordu.

Halbuki ben bu açıklamada ortadaki ucun "MASTER", uçtakinin slave olması gibi bir anlam çıkarmıştım. Bilgisayarımdaki donanımları da buna göre tekrar yer değiştirdim. Baya da üzdü.

Eski konfigürasyonum doğruymuş. mu?

Biri bu konuya açıklık getirebilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.