Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar ben bırşey sorcam sizinde dıkkatınızı cekmıstır belkı oyundayken fln bu windows madia player dan şarkıları hangı tuşlarla degiştiriyoruz yada öyle bır tuş varmı araştıran oldumu
  • LG lerde şarkı değiştirme tuşu yok
  • bende sp22t var ama işlemcisi beni pek tatmin etmedi (T7300). bazı uygulamalarda hiç iyi değil gibi duruyo yoksa T7 serisi işlemciler tahminizden dahamı düşük güçteler. Mesela encode ve winrar şifresi kırma gibi olaylarda beni hayal kırıklığına uğrattı.

T7700 ile T7300 arasında çok fark varmıdır? LG'den çok memnunumda işlemcisi beni kesmedi. önerebileceğiniz iyi işlemcili bir LG var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

bende sp22t var ama işlemcisi beni pek tatmin etmedi (T7300). bazı uygulamalarda hiç iyi değil gibi duruyo yoksa T7 serisi işlemciler tahminizden dahamı düşük güçteler. Mesela encode ve winrar şifresi kırma gibi olaylarda beni hayal kırıklığına uğrattı.

T7700 ile T7300 arasında çok fark varmıdır? LG'den çok memnunumda işlemcisi beni kesmedi. önerebileceğiniz iyi işlemcili bir LG var mı?

Bu tip durumları hemen işlemciye yüklememek lazım.Hdd'de bulunan recovery kısmı bile sistem performansını etkileyebilir.Bunun dışında T2400 ile T5600 arasında fark görmediğim gibi T7300 - T7500 - T7700 arasında da bir farka rastlayamadım ben.Tek farkı laptopu satarken ki ikinci el fiyat farkı olacak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 21 Şubat 2008; 17:19:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

bende sp22t var ama işlemcisi beni pek tatmin etmedi (T7300). bazı uygulamalarda hiç iyi değil gibi duruyo yoksa T7 serisi işlemciler tahminizden dahamı düşük güçteler. Mesela encode ve winrar şifresi kırma gibi olaylarda beni hayal kırıklığına uğrattı.

Bu tip durumları hemen işlemciye yüklememek lazım.Hdd'de bulunan recovery kısmı bile sistem performansını etkileyebilir.Bunun dışında T2400 ile T5600 arasında fark görmediğim gibi T7300 - T7500 - T7700 arasında da bir farka rastlayamadım ben.Tek farkı laptopu satarken ki ikinci el fiyat farkı olacak sanırım

Ram yeterli, disk birleştirmeyi sürekli yaparım, gereksiz programları silerim, düzenli format atarım. Tek suçlu işlemci

Yeni çıkan T9... serisi hakkında bilgin var mı? Onlar nasıldır acaba

• T9XXX serisi işlemcilerin meziyetlerini iyi anlamak için önce öyle bir laptopla bizimkini karşılaştırmak lazım.İşkembeden atmış olmamak için bu konuda bir yorum yapamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

T9XXX serisi işlemcilerin meziyetlerini iyi anlamak için önce öyle bir laptopla bizimkini karşılaştırmak lazım.İşkembeden atmış olmamak için bu konuda bir yorum yapamıyorum.

• arkadaşlar touchpad in sağ ve sol tarafı fazla ısınıyor acaba normal bişeymi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramo96

quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

num lock un açık olması için bios dan bi ayar yapman gerekiyodu diye hatırlıyorum nasıl yapıldığını da yazarım. Bu arada bende up22t var ve hem vista hem xp kurulu. İkisi de normal çalışıyo. Sorunu olan arkadaşlara yardım etmeye çalışırım.

hocam bekliyorum yardımlarını

Kusura bakma geç cevap verdim biraz.
    Ya masaüstünde BIOS tan ayarlamıştım ama bunda öle bi fonksiyon göremedim. Registry den yapalım o zaman. "Başlat" da "Çalıştır" a "regedit" yaz ve kayıt defterini aç. Orada "HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Keyboard" dan “InitialKeyboardIndicators” un karşısındaki değeri 2 yap, bilgisayar açılırken "NUM LOCK" da açık olur.( eğer "çalıştır" ı bulamazsan "windows tuşu+R" de aynı işi görür. Vistada karışık biraz)

• Ben Bu Hard Disk SesİNe UyuZ Oldum Başkada Bir SOrun Yok Yha Hal Olr Mu Bu SOrun
  • bende de iki sorun var biri msn de cam açıkken donmalar oluyor bir de hdd sesi. Bu ses kullanılan markadan dolayı çıkan ses yani giderilemez bişi. Çözüm ise hdd i değiştirmek
  • Merhaba LG sevenler ve LG kullananlar
    Seviyorum boyle ortamları
    Fotograf makinelerinde genelde Canon yada Nikon tercih edilir ben gidip çok severek Pentax aldım
    Pentax kullananlarda Pentax'a bu derece bağlıdırlar:)
    Dell 1520 veya Asus F3SC220DR derken birden Asus'u gözden cıkardım ve Dell ile LG arasında gidip gelmeye basladım
    2 gün içinde alacagım lütfen yol gösterin
    Şimdiden tesekkurler
  • dostum lg yi öneririm başarılı bi makine yapmışlar.ap44t modelini kullanıyorum oldukça memnunum,ve fotoğraf makinesi konusunda nikon d80 diyorum ve önümüzdeki ay fujifilm finepix s5600 den d80 e terfi edicem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

aynı şey bana da oluyordu(bu kameradan çok çektim ya)
    durup dururken değil ama alt veya yön tuşlarına basınca kamera açıkken kilitleniyordu..bunu bi dene istersen..büyük ihtimal seninki de öyle oluyodur..
    vatana götürdüm böyle böyle diye..(sistemi yeniden kurdum düzelmemişti baya bi uğraşmıştım) vatanda yaptılar sistemi yeniden kurmuşlar dediklerine göre, düzeldi sonra..sistemi yeniden kurmayı dene bence sen..

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Arkadaşlar
    MSN de iken camera açık iken alet kitleniyor sonra kendiliğinden devam ediyor
    Karşı tarafın görüntüsü donuyor ses var
    Ekran sisli gibi oluyor
    Ama bizim görüntü ve ses karşıya gidiyor

cam açık olmasa bile arada sırada da Outlook 2007 de bazen kitleniyor

Photoshopta da kitlenme var CS9.
    Eski desktop sistemimde hiç böyle şeyler olmazdı :(

aynı olayla bende karşılaştım masa üstünden bi klasör açınca düzelio olay :) ben hep öle yapıom yalışlıkla yön tülarından birine değince elim donuo msn bende programlar isimli klasörümü açıom düzelio sonra kapıom klasörü :)

• bende sesi yükseltip alçaltınca oluyo msn i kapatıp açıyorum
  • hocam pentaxımı alalı 1 yıl olu cok memnunum:)
    lg sevenlerde de pentax severlerin halini gordum o beni etkiledi
    hala dell ile lg (benzer özellikler)arasındayım
    yardımcı olun karar veremiyorum:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperdutkin

Merhaba LG sevenler ve LG kullananlar
    Seviyorum boyle ortamları
    Fotograf makinelerinde genelde Canon yada Nikon tercih edilir ben gidip çok severek Pentax aldım
    Pentax kullananlarda Pentax'a bu derece bağlıdırlar:)
    Dell 1520 veya Asus F3SC220DR derken birden Asus'u gözden cıkardım ve Dell ile LG arasında gidip gelmeye basladım
    2 gün içinde alacagım lütfen yol gösterin
    Şimdiden tesekkurler

dell 1520 demişsin ama 1520 tek model değil galiba aratınca karşıma core duo olan da çıktı core 2 duo olanda. Sen hangi modeli almayı düşünüyosun özelliklerini söyler misin?
  • lg e500:2gb ram Core2 Duo 2.2ghz 160Gb Disk
    Dell: 2Gb Ram Core 2 Duo 2.0ghz 160dg disk
    Benzer özelliklerde iki model
    Dell yada Lg alacagım karar vermemde lütfen yardımcı olun
  • lg kesinliklee,lg bikere kendi ürettiği mallerı cihaza koyuyo dell in ne yaptıgı meçhul,lcd panel , dvd rw , camera,bunlar lg nın dell in neyi var bilinmez,ama bana sorarsan nikon d80 ve lg piano black :d
  • dell yada asus derken lg aklımı çeldi çeldi ama daha asık edemedi:)
    lg kullananlar konusunda anlayım ben neymis lg

hocam evet lcd dvd(toshiba diye duymustum ama) vs kendisi üretiyor olabilir ama dell'de en iyis üretende alıyor olabilir
    LG'nin webcam'inin çok bas agrıttıgını duymustum
    çok az kaldı alacagım
    bir yardım su garibana
    allah askına ayrıntılı acıklamalarla

LG
    İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.2GHz T7500 800 Mhz SANTA ROSA
    Ekran 15.4"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ, WEBCAM
    RAM 2 GB DDR2
    HDD 160 GB
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce Go 8600 256 MB
    Genişleme Yuvaları Bluetooth, IEEE1394, USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim, Gigabit LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, S/PDIF.
    Optik Sürücü Super Multi DVD± RW, DVD-RAM Optik Sürücü
    Audio 5.1CH Dolby Digital, 24bit High Definition,
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium
    Ebatlar 340 x 236.5 x 33.8(mm)
    Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    Klavye Numerik Klavye 103 Tuş
    Bonus IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, Norton Anti-Virus, CyberLink DVD Solution, Recovery CD, LG Intelligent Update CD
    Ağırlık 2.7 kg

DELL
    İşlemci : INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0 GHZ 800 MHZ
    Bellek (Mb) : 2*1024 DDR2 667MHZ
    Ekran Kartı : 256MB DAHİLİ (1023MB TURBOCACHE) NVIDIA 8600M GT
    Ses Kartı : SIGMATEL STAC9205 HD
    Faks Modem : CONEXANT HDA D330 MDC V.92
    Ağ Kartı : BROADCOM 440X
    Pcmcia :
    Sabit Disk (Gb) : TOSHIBA 160GB 8MB 5400RPM SATA2
    Optik Sürücü : DVD+R9 DUAL LAYER
    Pil Tipi/Ömrü : Li-on 56WH 11.1V
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.4" 1280*800
    İşletim Sistemi : VISTA HOME PREMIUM
    Boyutlar :
    Geliştirilmiş Portlar : 4*USB2.0
    Wireless : INTEL 3945ABG
    Webcam : VAR
    Bluetooth : DELL TRUEMOBİLE 355
    Aksesuarlar : Kitapçık-DriverCDs-Adaptor-Pil-Kumanda
    Diğer Özellikler : Parmak İzi Okuyucu YOK
    Ağırlık : 2.88 Kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdutkin -- 25 Şubat 2008; 3:12:04 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.