Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

ya arkadaslar ben bırşey sorcam sizinde dıkkatınızı cekmıstır belkı oyundayken fln bu windows madia player dan şarkıları hangı tuşlarla degiştiriyoruz yada öyle bır tuş varmı araştıran oldumu

• arkadaşlar öncelikle mrb dün akşam vatandan bende bir lg e500 ap22t aldım ama video oynatmıyor.bende lg nin sitesine girip e500 nvidia driverını indirip kurdum fakat bu sefer videoları ters olarak oynatıyor.ne yapmam gerekiyor yardım pls..
  • Bence codec yukle
    Vista codec diye arama yaptır
    Bulursun
  • selam arkadaşlar,ap44t modelinde msn de camera yaklaşık 1 saat fln açık kalınca camera donuyo ve kapatıp yeniden açınca camera açılmıyo,usb aygıt tanımadı diye uyarı alıyorum anca yenşden başlatınca tekrar açılıyo,bilgisi olan varmı başına gelen varmı?????
  • abi e500 lerde kamera yuzunden herkesin başı ağrıyoo bi çözüm bulan yok daha şimdiye kadar...
  • arkadaşlar bu konu kafama takıldı yaww,lg den yetkili biriyle gorşsek sorunlarımız cözülürmü acep?
  • saol bilader işe yaradı ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Bence codec yukle
    Vista codec diye arama yaptır
    Bulursun
  • arkadaşlar e500 uap22 t nin bir üst modeli uap33t mi oluyo eger o luyorsa farkı nedir ?
  • tv kartı takılıyomuu nasılll oluyooo bi anltırmısınız.........
  • Selam, ben de 1 haftadır uap22t kullanıyorum. Forumdakiş bütün mesajları baştan okuduğum için ,belki tekrar olabilir kusura bakmayın ama, bi iki şeyden bahsedeyim dedim. Öncelikle alet güzel. Ama msn de kamera sorununu ben de yaşıyorum. Belki bi yama falan çıkarırlar sorunu iletirsek. Vista puanına da çok takılmayın derim. Sanki Windows'un puanı kaç ki bu alete puan verecek?? 2 gb ramle 3 gb ram puanı aynı oluyor?? (Ram demişken vista sevice pack 1 de ram sınırı kalkıyor, 4gb raminizi 4gb olarak görecek) Galiba bilgisayarın o anki işlem yükü de etkiliyor aletin puanını. Unutmadan pil dolduktan sonra pile giden elektiriği kesiyo bilgisayar galiba. Kapalıyken şarj ederken önde bir ışık yanıyor, pil dolunca sönüyor. Ordan aklıma geldi.
  • arkadaslar birşey suleycem aranızda hıc counter ı yukleyen oldumu yada sorunla karşılastımı ben yukledım onlıne olanını oyun tam acılıyor daha ok demeden donuyor sonrada half life luncer calışmayı durdurdu dıyor buna bi cözumu olan varmı?
  • evet aynı sorun bende de var tıpkısının aYNISI OLUYO:d
  • ama benimki şöyle oldu v21 yüklüydü çalışıyordu sonra v23 pdate yaptım bu sorun çıktı
  • walla ben sorunsuz oynuyorum counter 1.5 i. hem online hemde lan dan...
  • Counter 1,6 online oynuyorum sorunsuz çalışıyo süper bence makine tv nasıl izleniyor laptoplarda hiçbir bilgim yok anlatırsanız çok seevinirimm
  • arkadaşlar harddiskim tek parça halinde yani sadece (C) den oluşuo ben bunu ikiye bölmek istiyorum format atmadan bunu nasıl yapabilirim??
  • sefapalut arkadaşım laptoplar için harici tv kartları var fiyatları 50-150YTL arasında hatta donanım inceleme bölümüne bakarsan forex marka tv kartlarının tanıtımı yapılmış istersen bi bak
  • Disk bölme için ise Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. Orda Depolama dan Disk yönetimini seç. Orda C diskini görüceksin daha sonra ona sağ tıklayıp birimi küçült de daha sonra kaç mb olmasını istediğini yaz küçült de daha sonra altta siyah bi bölüm oluşucak ona sağ tıklayıp yeni basit birim de istediğin gb ı yaz sonra sürücü harfi ata ve en son olarak da ntfs olarak biçimlendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

walla ben sorunsuz oynuyorum counter 1.5 i. hem online hemde lan dan...

kardeş buraya 1.5ın linkını verırmısın?
  • Vista da bölmeye çalıştım ben partition magic le bölemedim, izin vermedi küçültmeme. Ama bilgisayarımdan yönet deyip Depolama\Disk yöentimi nden C yi küçült dedim, o zaten belli bi yere kadar izin veryo. Dosya olmayan yeri ayırabiliyo.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.