Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avi crysis i full detayda oynuyorum ama cok fazla takılıyo oyun,görüntü kalıtesi cok iyi anti-allising 8 x e kadar cıkıyo acer 5920g de 4x cıkıyo biliyorum cod4 ü de oynuyorum ful detayda hiç takılma yok on numara yanee ama vista puanı acer 5920g nin 4,8 benum e400 ap44t nin 3,5 uurum var arada be abiii,başka test eden varmı???
  • derbentli yok mu bayadır ben mi görmüyorum..o biliyordur bu ekran kartı meselesini
  • abi valla anlam veremiyorum makinemden son derece memnunum ama bu veriler midemi bulandırmıyo değil
  • 2 GB ram takınca da 3,5 oluyor puan 4 gb ram takınca da 3,5 oluyor puan.

Aradaki farkı anlamanın tek yolu RECOVERY kısmını tamamen silip vistayı yeniden basamak basamak kuran bir arkadaşın tüm driverlar kurulduktan sonra alacağı puanlardır.Haliyle netten daha güncel ekran kartı ve çipset driverları da inmiş olacaktır böylece.
  • VALLA ŞAŞKININ ARKADAŞLAR,BİRİ ÇIKSIN ŞU KONUYA AÇIKLIK GETİRSİN YAW
  • Bulduğu şeyleri anında paylaşmak isteyen arkadaşlar için MSN : ekrem_bal@hotmail.com
  • Aşağıdaki ekran alıntısı MSI EX610 marka ve model laptopa ait beyler.Genel özelliklerini de ekledim.Hep birlikte bizim laptop ile MSI EX610'u karşılaştıralım.Çünkü ters olan birşeyler var.

MSI EX610

* İşlemci AMD Turion™ 64 X2 TL60 İşlemci (2.0Ghz)
    * Chipset Ati® RX690 + SB600 chipset
    * Wireless Wireless AW-GE780 802.11b/g
    * İşletimSistemi Free Dos
    * Ekran 15.4" WXGA TFT Parlak LCD
    * Çözünürlük 1280x800 Çözünürlük
    * Bellek 2048MB DDR2
    * Sabit Disk 160GB 5400rpm SATA
    * Ekran Kartı ATI MOBILITY™ Radeon™ HD2400 256MB
    * Optik DVD-RW Sürücü (Super Multi) - NEC OPTIARC
    * Bluetooth
    * Webcam 1,3 Megapiksel
    * Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    * Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100/1000 ethernet
    * Portlar S-Video, IEEE1394, 4-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port, Express Card, HDMI
    * Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    * Batarya 6 Hücreli Li-Ion
    * Ağırlık 2.6kg

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

LG E500 UAP44T

Malum özellikler yani kullanıcıları biliyor.O yüzden yazmıyorum buraya.

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

Acaba sıkıntı nerede?Nasıl olur da ATI HD2400 ekran kartı NVIDIA 8600M GS'den daha iyi bir vista puanı alır?Hem de bu kadar açık ara bir puan !!!Ayrıca RAM puanı da beni dumur etti.Acaba DDR2-800 mhz ram mi kullanmak lazım?Makinesini 2 gb ram ile kullanan arkadaşların ramleri ddr2-667 mhz mi yoksa ddr2-800 mhz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 5 Şubat 2008; 12:59:59 >

• arkadaşlar e500 up44 kullanıcısıyım. cep telefonumun bluetooth bağlantısını yapamıyorum. bluetooth aygıtlarımdan ekle dediğim zaman bulunamadı diyor. telefonun yanında verilen samsung pc studioda bağlantı ayarlarında bluetooth ile bağlan diyorum fakat hata veriyor.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Acaba sıkıntı nerede?Nasıl olur da ATI HD2400 ekran kartı NVIDIA 8600M GS'den daha iyi bir vista puanı alır?Hem de bu kadar açık ara bir puan !!!Ayrıca RAM puanı da beni dumur etti.Acaba DDR2-800 mhz ram mi kullanmak lazım?Makinesini 2 gb ram ile kullanan arkadaşların ramleri ddr2-667 mhz mi yoksa ddr2-800 mhz mi?

bendeki ddr2 667 mhz ama ekran kartım NVIDIA 8400M G o9lduğu için vista puanım 3,1
  • arkadaşlar r405 apartla e500 arasında çok fark olur mu mesela en azından imzamdaki masaüstü kadar performans alır mıyım r405 ten?
  • Pil doluluk % kaça inince dolduyorsunuz?

Ben % 10 ayarladım
    Pil simgesine fareyi tutunca" geçerli pil plananınız pil ömrünü kısaltabilir " mesajı çıkıyor
  • Ayarlamayı nerden yaptın?

quote:

Pil doluluk % kaça inince dolduyorsunuz?

Ben % 10 ayarladım
    Pil simgesine fareyi tutunca" geçerli pil plananınız pil ömrünü kısaltabilir " mesajı çıkıyor
  •  [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 7 Şubat 2008; 22:28:17 >
  • sanırım bu 8600 olayına kimse acıklık getiremicek,usta kullanıcıların tecrubeli yorumlarını beklıyorum,ap44t nv8600 gs asıl olayı nedir
  • LG E500 bulunan 8600m GS ekran karti harici degil ana kart uzerinde çakılı bundan performansı dusuk olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: maayyildiz

LG E500 bulunan 8600m GS ekran karti harici degil ana kart uzerinde çakılı bundan performansı dusuk olabilir

Harici olsa I950GM'ler gibi en fazla 2.0 vista puanı vermesi lazım.Bunu kim açıklayacak acaba?
  • iyide tanıtımında ve özelliklerinde öyle yazmıyo ve turbo cache kullanıyo 256 mb 512 olarak kullanıyo on board olsa turbo cache i nasıl kullanıyo sizce??
  • Paylaşımlı ekran kartı değil.En kötü ihtimalle modlanmış 8400M GS'dir.

Ben direk kargo ile takas artı para şeklinde aldım.O yüzden alırken özelliklerine bakamadım hiç.Siz alırken vitrinde hiç vista puanlarına bakmadınız mı?

NOT : CARBON oyununu gayet iyi oynatıyor.Tabi Rize'de nasıl CRYSIS bulayım da deneyeyim.Onu da siz bir CAPS koyarak belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 8 Şubat 2008; 10:31:14 >
  • ya arkadaslar bı sorum olcak duyduguma göre laptopun pili doluyken sarja takarsan pil ömru azalıyormus aranızda bununla ilgili bi bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.