Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bahsettiğiniz ışık benim makinada da yanıyor..
  • arkadaşlar lg deki donanımın 8600 gs olmadıgı kesinleşti çünkü diğer markalarla kıyasladıgımda 3d mark ile algdıgım sonuçlar arasında uçurum var hemde olmaması gereken bi uçurum makinemden memnunum ama 8600 koymamaları ve oyle gostermelerı yanlış,
  • merhaba LG E500 e xp yükledim.Modem Device on High Definition hatası veriyor.nasıl çözebilirz.
  • Ben overclock edilmiş 8400M GS olduğuna da pek inanmıyorum.O zaman bu kart düpe düz 8400M GS beyler.Gerçi ben takas artı para şeklinde aldım ama zarar zarardır yani.Peşin para 1800-1900 ytl sayan arkadaşlara daha da yazık oldu.Çünkü ACER'in yeni kasaya sahip uygun fiyatlı 8600M GS modelli laptopu mevcut.Ben de DELL 1520 almadığıma üzüldüm bu durumda.
  • bi sn ya eğer öyleyse yanıltıcı ürün satmaktan vatanı vs yi, yanıltıcı bilgi vermekten lg yi dava açılabilir.hatta açın. laptopunuz bedavaya gelir belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinosantancero

merhaba LG E500 e xp yükledim.Modem Device on High Definition hatası veriyor.nasıl çözebilirz.

lge.com da driverları yüklediğin yerde modem in driver ı var..bulamazsan söyle upload edeyim biyere
  • Yorumlarınıza dayanarak dün e500 up22t modelinden satın aldım.Şu ana kadar cihazın mükemmel olduğunu söyleyebilirim.Gerçek bir pc'den çok daha kullanışlı ve hızlı oluğunu düşünüyorum.Evdeki diğer pc ve casper notebook kıskanacak :)) Yalnız bir sorunum var bluetooth ile telefonuma dosya koyabiliyorum ama telefondan bilgisayara dosya atmaya çalışırken telefon bilgisayarı gördüğü halde dosyayı atmıyor ve laptop bluetooth perial device hatası veriyor.Bu hata benim telefon ile alakılı bir hata mı yoksa yazılımın bilgisayarda yeniden mi kurulması gerek
    ?
  • önce sitedeki en son blutut driverını yükle olmazsa başka bir telefonla dene bakalm
  • Benim Cihazda Uyku ve Hazırda bekletme sorunu ortaya çıktı 2 haftadır

Hazırda Beklet yapıyorum
    PC yi tekrar açtığımda Windows sürdürülüyor ekranında resetlenip sıfırdan açılıyor

Uyku moduna geçmesi için ayarlıyorum

İlk seferde Uyku moduna geçer gibi oluyor
    2 sn sonra geri açılıyor
    2. Uyku moduna geç komutunda UYKU ya geçiyor

Galiba Uyku ve hazırda bekletme dosyaları boyutu yetersiz gibi!.

Boyutun ayarlandığı yeri bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 3 Şubat 2008; 12:33:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Bu durumda bir de DELL 1520 8600GT T7250 laptop almadığıma pişman olmam inşallah

OTTO VON BISMARCK acaba 4 GB ram takınca puanlar değişti mi değiştiyse bir resmini koyabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertekin

quote:

Bu durumda bir de DELL 1520 8600GT T7250 laptop almadığıma pişman olmam inşallah

OTTO VON BISMARCK acaba 4 GB ram takınca puanlar değişti mi değiştiyse bir resmini koyabilirmisin?

Vista puanı 3.5 halen.Ben aldığım gibi 2+2 gb taktım.O yüzden sadece 2 gb ram puanını bilmiyorum makinenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 3 Şubat 2008; 18:07:58 >
  • Hem 8400 çipini kullanıyor, hem 64 bit, ama saat hızları daha yüksek.

quote:

Ben overclock edilmiş 8400M GS olduğuna da pek inanmıyorum.O zaman bu kart düpe düz 8400M GS beyler.Gerçi ben takas artı para şeklinde aldım ama zarar zarardır yani.Peşin para 1800-1900 ytl sayan arkadaşlara daha da yazık oldu.Çünkü ACER'in yeni kasaya sahip uygun fiyatlı 8600M GS modelli laptopu mevcut.Ben de DELL 1520 almadığıma üzüldüm bu durumda.
  • arkadaslar

ben de bir laptop almayi dusuyorum. asus ile lg arasinda kaldim. lg nin asagidaki linkteki modeli fiyat / performans acısından fena degil gibi görünüyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30812

kullananlar ne dusunuyorlar acaba? genelde asusu övüyorlar ama lg laptop daha hizli ve daha ucuz.

ayrıca...teknosa da görevlilerden birisi lg nin wireless ında sorun oldugunu soyledi. asus 100 m ye kadar wireless ı algılıyorsa lg 30-40 m den fazla göremez diyorlar. böyle birseyi tecrube eden oldu mu?

ilginize simdiden cok tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Hem 8400 çipini kullanıyor, hem 64 bit, ama saat hızları daha yüksek.

quote:

Ben overclock edilmiş 8400M GS olduğuna da pek inanmıyorum.O zaman bu kart düpe düz 8400M GS beyler.Gerçi ben takas artı para şeklinde aldım ama zarar zarardır yani.Peşin para 1800-1900 ytl sayan arkadaşlara daha da yazık oldu.Çünkü ACER'in yeni kasaya sahip uygun fiyatlı 8600M GS modelli laptopu mevcut.Ben de DELL 1520 almadığıma üzüldüm bu durumda.

Açalım bu konuyu biraz.
  • Satıcıların genel özelliğidir
    Müşteriyi tanırlar eğer sen 2 - 3 model arasında kaldıysan ve de gönlün birine daha ağır basıyorsa telkinde bulunmak için diğer ikisinin problemi veya sorunlarını söylerler ki satış kolay olsun

Onun için satıcıları çok fazla ciddiye almam sen de cid alma

Her güzelin bir kusuru vardır

Ben Wireless de sorun yaşamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tingle

ayrıca...teknosa da görevlilerden birisi lg nin wireless ında sorun oldugunu soyledi.
    asus 100 m ye kadar wireless ı algılıyorsa lg 30-40 m den fazla göremez diyorlar. böyle birseyi tecrube eden oldu mu?

• Arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim ki bende de vista puanı 3.5 ama size 64 bit konusunda söyleyeceklerim var; bende everest 128 bit olarak gösteriyor. Birde TİSKE kardeşe sorum olacak sorunu hangi işletim sisteminde yaşıyorsun...
  • Vista Ultimate 32 bit

quote:

Orjinalden alıntı: irfanzeki
    Birde TİSKE kardeşe sorum olacak sorunu hangi işletim sisteminde yaşıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 4 Şubat 2008; 0:15:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Satıcıların genel özelliğidir
    Müşteriyi tanırlar eğer sen 2 - 3 model arasında kaldıysan ve de gönlün birine daha ağır basıyorsa telkinde bulunmak için diğer ikisinin problemi veya sorunlarını söylerler ki satış kolay olsun

Onun için satıcıları çok fazla ciddiye almam sen de cid alma

Her güzelin bir kusuru vardır

Ben Wireless de sorun yaşamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tingle

ayrıca...teknosa da görevlilerden birisi lg nin wireless ında sorun oldugunu soyledi.
    asus 100 m ye kadar wireless ı algılıyorsa lg 30-40 m den fazla göremez diyorlar. böyle birseyi tecrube eden oldu mu?

lg r400 wirellesim acer ve hp 6000 serili noteboklardan kat kat iyi çekiyor

denedim test ettim onların kasaları süslü püslü sadece ıvırı zıvırı var bide kumanda vs....

• quote:

Orjinalden alıntı: irfanzeki

Arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim ki bende de vista puanı 3.5 ama size 64 bit konusunda söyleyeceklerim var; bende everest 128 bit olarak gösteriyor. Birde TİSKE kardeşe sorum olacak sorunu hangi işletim sisteminde yaşıyorsun...

Konu daha da ilginçleşiyor şimdi UAP44T modelindeki ekran kartı 8400M GS mi yoksa 8600M GS mi?İkinci olarak da bu kart 64 bit mi yoksa 128 bit mi?
  • 8400ün overclocklu haliyse neden 8600 yazmışlar?
    8600gsli biri crysisteki ayarlarını ve performansını söyleyebilirmi? veya cod4.
    şu ekran kartı olayını bi çözelim. şahane notebook yapmış lg. ama bana ekran kartı performanslı bişey lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.