Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TiSKE

Keşke bu mesajı XP kurmadan atsaydın
    Sana yedek al mutlaka derdikk

Hata ile ilgili bir ekran resmin var mı.?

yedek almaya ihtiyaç yok..eğer recovery için özel olan partition u silmediyse yükleyebilir..ki yüklemiş de ancak sorunun ne olduğunu açık bi şekilde yazarsan daha iyi olur
  • valla kankalar,işletim sistemi hatası veriodu az önce tekrar kurmayı denedim vista kuruldu cd dden sorun yok gibi görünüyo.bu arada ben ilk xp yi yüklerken disk i ikiye böldüm ve bölümleri silip yeniden bölüm oluşturdum o yüzden hata varmiş olabilir,yalnız ikiye bölünmüş olarak duruyodu az önceye kadar disk im vista y bi kurdu disk i birleştirmiş:( bütün veriler gitti.
    EVET ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARDA DA ÇALIŞIRKEN UYKU IŞIĞI YANIYOR HERRZAMAN ANLAMADIM NE İŞTİR???
  • Lg uap44 kullanıcısyım.

ilk basta kamerası bana pek güzel gelmiyordu. ( direkt kamera açınca büyük gösterdiği için )

ama msn de gayet güzel gösteriyor. boyut küçük olunca. ( özellikle ayarlardan gama yı yükseltince )

yanlız . kamera sabit olduğu için direk yüzümüzü gösteriyor. ( yüzümüzü direkt göstermemek için )

Lcd ekranı oynatmadan kameranın görüş açısını ayarlayabiliyormuyuz . ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 28 Ocak 2008; 13:09:51 >
  • Arkadaşlar, kulaklık takınca hoparlörden ses gelmesi konusunda fikir paylaşacak var mı ? Başına gelip de çözüm bulan oldu mu ? Cevaplarınızı bekliyorum...(İşletim sistemi XP).
  • YA BEYLER BENİM BİLGİSAYAR MI SORUNLU ANLAMADIM,DVD RW IN KENARINDAN TUTUP MAKİNEYİ KALDIRIYORUM KUCAGIMA KOYUYORUM DVD ÇEKMECESİ TIK AÇILIYO KENDİ KENDİNE,BAKIYORUM PARMAĞIM DÜĞMEYEMİ DOKUNDU DİYE,YOO DOKUNMUYORUM DA,ANLAMADIM VALLA YAWW SİZEDE OLUYOMU ARKADAŞLAR? LG ALDIĞIM İÇİN PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM
  • İRFANZEKİ KARDEŞİM BENDEDE AYNI XP DE DENEDİM KULAKLIGI TAKINCA MAKİNEDEN YİNE SEES GELİYOR,DUN AKŞAM VİSTA YI KURDUM EVE GİDİNCE VİSTA DADA DENİCEM BAKALIM YAPICAKMI..
  • İbrahim kardeş, birkaç defa denedim, elin düğmeye değmediği sürece açılmıyor. Sen farkına varmadan anlık değiyor olabilir mi ?
  • VALLA ÇOK DENEDİM YAW,BİRAZ KASTIRINCA KENDİ KENDİNE AÇILIYO,ARTIK DİKKAT EDİCEZ.BU ARADA VİSTA DA DENEDİNMİ SENİN MAKİNE YE VİSTA KAÇ PUAN VERİO?
  • Vista da aldığı puan 3.5...
  • Super Pi (1M) 19 sn.
  • BENDEDE ÖYLEE,ARKADAŞIMDA ACER 5920G VAR 2,2 CORE2DUO EKRAN KARTI 8600 GS 2GB RAM 160 HDD VAR ONDA 4,8 VERİO NEDEN BUYUK Bİ FARK VAR ACABA?HİÇ KARŞILAŞTIN MI ABİCİM SEN?
  • Evet o konuda birçok yorum okudum. Ama pek önemsemiyorum, ben o modelin kasasını beğenmedim. Kasası önce gözüme hoş görünmeli...
  • YA BENİM KAFAMA TAKILIYO BU KONU 2,4 BİZİM MAKİNE AMA SONUÇ ŞAŞIRTICI,3D MARK İLE DE KARŞILAŞTIRMA YAPICAM ZATEN.SEN GENELLEME OLARAK NASIL BULUYOSUN MAKİNEYİ?OYNAYAMADIGIN OYUN CIKTIMI?
  • Yapacağın testleri XP de yap öyle karşılaştır derim..Oyun olarak pek fazla deneme yapmadım, yeni oyunlardan Call of Duty 4 oynadım, zorlama babında makinenin neden kilitlendiğini anlamak için hani ısınma sorunu olabilirmi diye. Şunu gördüm, oyun sırasında 70 C civarı bir sıcaklık oluşuyor GPU da. Ama şu chipset driverlarını yeniden yükledikten sonra ve sata sürücüsüne geçtikten itibaren henüz kilitlenme yaşamadım.
  • ANLADIM,YANİ OLDUKÇA MEMNUNSUN SANIRIM,BENDE MOHA AİRBORNE,CRYSİS,TEAM FORTRESS 2 NFS CARBON , PROSTREET OYNADIM SADECE CRYSİSTE FULL DETAY DA KASTII
  • Arkadaşlar memnuniyetle söyleyebilirimki, XP de kulaklık takınca hoparlörden ses gelme sorunu çözülmüştür. Yapmanız gereken kurduğunuz audio sürücüsünü kaldırıp şunu kurmanız ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_R185.zip. Bende kurulu olan sürücü sürümü 1.67 idi buradaki linkteki ise 1.85..Hadi kolay gelsin...
  • arkadaslar goruntu kalitesi gerceğe yakın bir araba yarışı oyunu önerebilirmisiniz. Lg up44t kullanıyorum.
  • Need For Speef Hotpursuit 2 tam sana göre
  • arkadaşlar ben lg E500 UP22T modelini beğendim bana bu modeli önerir misiniz?

cevapları bu linke yazabilirsiniz.cevapları bekliyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20694079/mpage_1/key_//tm.htm#20705848
  • slm arkadaşlar, bende lg e 500 kervanına 2 hafta önce katıldım. Görür görmez hayran kaldım bu laptopa ve uzun araştırmalar sonucu gördüm ki bu fiat aralığında bu özellikde ve bu kalitede laptop bulamazsınız(lg den başka:)). ancak benimde wireless sorunum var:((( vistaya dayanamayıp, xp yükledim, duruduğu yerde bilg. wireless' görmüyor ve bilg. kapatıp açmadan görmüyor.

arkadaşlar ben izmirde oturuyorum. servise öle gidip yaptırıverecek durumum yok (bildiğim kadarıyla lg' nin izmirde servisi yok.) ve tüm işlerimi laptop üzerinden yaptığım içinde kargolayıp istanbula gönderemem, bu wireless sorununu kendim çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.