Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan vista kurulu durumda.Yani ilk geldiği recovery ile birlikte.Kulaklık taktığım zaman da 4.1 ses sistemi taktığım zaman da bir sorun olmuyor.Sendeki sürücü ile ilgili yazılımsal bir sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nekropsi

ya ısrar ile soruyorum acaba bu aletlerde tv outu renkli almayı becerebilen oldu mu?birde fan sizde de hiç durmadan çok düşük devirlerde çalışıyor mu?bu iki soruya yanıt arıyorum.

1.sorunu bilmiyorum hiç denemedim.deneyecektim ama kablo yok..
    2.si, fan hepsinde sürekli olarak çalışıyor evet.
  • Arkadaşlar, bazı sorulara cevap vermememiz siz sallamadığımız anlamına gelmez.Bunun nedeni o konu hakkında bilgimiz olmamasıdır.Şahsen benim şahsî görüşüm bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Şuan vista kurulu durumda.Yani ilk geldiği recovery ile birlikte.Kulaklık taktığım zaman da 4.1 ses sistemi taktığım zaman da bir sorun olmuyor.Sendeki sürücü ile ilgili yazılımsal bir sorun olabilir.

peki msi açılıo mu ne bağladın diye ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabelasto

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Şuan vista kurulu durumda.Yani ilk geldiği recovery ile birlikte.Kulaklık taktığım zaman da 4.1 ses sistemi taktığım zaman da bir sorun olmuyor.Sendeki sürücü ile ilgili yazılımsal bir sorun olabilir.

peki msi açılıo mu ne bağladın diye ?

Sağ alt köşede iletiler çıkıyor jack takınca.Aynı msi latoplardaki program.
  • öncelikle sağol alakan için
    bi de son olarak soruyor mu ne bağladın diye ? ben de seçenekler çıkıyo hat girişi, hat çıkışı, hoparlör, kulaklık vs. diye kulaklık seçmeme rağmen aynı problem devam edio. sürücüyü kaldırıp yeniden yükledim yine de sorun çözülmedi
  • Hocam ben 4.1 ses sisteminden tut kulaklığa kadar hemen hemen her şeyi bağladım.Bende sıkıntı çıkmadı.

Buarada C: sücümün içinde RHDSetup isminde bir dosya var.Bu dosyanın içinde şu ibare yer alıyor beyler.

[ResponseResult]
    ResultCode=0
    [Install Progress]
    Confirm Realtek Driver
    Check Operation System Version
    Realtek HD Audio Driver Vista Directory Exist .
    delete C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield
    Copy Realtek HD Audio Driver from Vista Directory
    Install Realtek HD Audio Audio Driver
    --> SetupAPI result LAAW_PARAMETERS.nLaunchResult = -4
    Register C:\Windows\system32\RtkAPO.dll in Vista system .

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

Bunun açılımı şudur beyler : " C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield konumundaki klasörü sil. gene aynı dizin içindeki vista klasöründen Realtek sürücüsünü kopyala sildiğin yere.bu işlemi yaptım ben.Bu işlemi yapmadan önce klavyeden sesi tamamen kapat komutunu çalıştırmama rağmen ses tamamen kapanmıyordu.Bu işlemi yapınca ilgili audio klasörünün içinde realtek programı da kendiliğinden kuruldu.Şimdi ses kartında sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 23 Ocak 2008; 13:37:14 >

• teşekkürler yardımın için. ama bende rhdsetup diye bi dosya yok zaten sesle ilgili başka bir problemim de yok 5+1 de bağladım çalıştı ama sorunum laptop dan ses gelmesinin durmaması
  • @kabelasto

recovery den vistayı tekrar yüklemeyi denesene..bazen ilk geldiğinde böyle garip sorunlar olabiliryor nedense..yeni kurduktan sonra düzeliyor..

quote:

Arkadaşlar, bazı sorulara cevap vermememiz siz sallamadığımız anlamına gelmez.Bunun nedeni o konu hakkında bilgimiz olmamasıdır.Şahsen benim şahsî görüşüm bu.

kesinlikle..ben şahsen bildiğim konularda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum..bu konudaki çoğu kişi de bunu bilir zannımca..
  • Buarada makinesine uygun fiyata tek para halinde 2+2 gb ram almak isteyenler sıcak fırsatlara bir baksınlar.Ben ordan almıştım 1.5 ay kadar önce.Sıfır ve ömür boyu garantili olarak tanesi bana 56 ytlden gelmişti.Uygun fiyat bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

quote:

Orjinalden alıntı: nekropsi

ya ısrar ile soruyorum acaba bu aletlerde tv outu renkli almayı becerebilen oldu mu?birde fan sizde de hiç durmadan çok düşük devirlerde çalışıyor mu?bu iki soruya yanıt arıyorum.

1.sorunu bilmiyorum hiç denemedim.deneyecektim ama kablo yok..
    2.si, fan hepsinde sürekli olarak çalışıyor evet.

benimde fanım sürekli olarak düşük devirlerde çalışıyo. bazen hiç duymuyorum ama çoğu zaman (geceleri) ince bir sesle beni rahatsız ediyor. sizlerdede bu metalik ince ses oluyormu. benimkinde dalgalı olarak artıp artıp azalıyor.
  • Arkadaşlar LG e500 up33t bios update olayına giren var mı aranızda? Nasıl yapılacağını bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balkan82

Arkadaşlar LG e500 up33t bios update olayına giren var mı aranızda? Nasıl yapılacağını bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

daha önce başka bi konuda bi arkadaşa anlatmıştım

quote:

şimdi orda bulunan bios update dosyasını ve kılavuzu indirdiysen eğer orda resimlerle anlatmış ne yapacağını..
    gm klasöründeki afuwin.exe yi aç
    open a gel.
    orda dosyanın uzantısı 153 yapmışlar
    o 153 ü sil uzantısını rom yap.
    onu seçerek open de
    sonra bunları : main bios image, Boot Block, EC Block işaretle ve flash a bas
    tamamlandıktan sonra exit e bas bios update bu kadar.reboot et sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

quote:

Arkadaşlar LG e500 up33t bios update olayına giren var mı aranızda? Nasıl yapılacağını bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

daha önce başka bi konuda bi arkadaşa anlatmıştım

quote:

şimdi orda bulunan bios update dosyasını ve kılavuzu indirdiysen eğer orda resimlerle anlatmış ne yapacağını..
    gm klasöründeki afuwin.exe yi aç
    open a gel.
    orda dosyanın uzantısı 153 yapmışlar
    o 153 ü sil uzantısını rom yap.
    onu seçerek open de
    sonra bunları : main bios image, Boot Block, EC Block işaretle ve flash a bas
    tamamlandıktan sonra exit e bas bios update bu kadar.reboot et sonra

İyi de ben siteye baktım. Biosun yüklenmesi gereken modeller arasında aşağıdakiler yazıyor.

Application model ]

. Intel GMA VGA is applied LG Notebook.
    . nVidia 8400 VGA is applied LG Notebook.
    . Windows XP

Benim ekran kartı 8600 GS. Bir sorun çıkmasın sakın.

• aga o zaman senin bios günceldir yaw galiba sanırsam :s onu bilemeyeceğim
  • quote:

bu model hala yeni sayılır kardeş hiç o olaya girme. bios update bazen çok dert açar başına heleki laptop'a !!!

aman diyim eğer bir sorunun yoksa hiç macera arama
  • Öncelikle TV-OUT dan renkli görüntü olayına cevap vereyim. Gayet normal bir şekilde renkli görüntü alabiliyorsunuz. Televizyon VESTEL Zeta Serisi, Bilgisayar E500 UP44T. Kablo olarak S-Video kablosu kullandım. (İki ucuda S-Video olanlardan.)

Kulaklık bağlayınca hoparlörden ses gelmesine bende bir çözüm bulamadım maalesef.

Birde birşey sormak istiyorum, şu uyku ışığının (en soldaki) çalışırken devamlı yanması normal mi, çünkü kitapçığında çalışırken sönmesi gerekiyor diye yazıyor. Uyku modunda yanıp söner diye belirtiliyor. Bende çalışırken devamlı yanıyor ve uyku modunda ise belirtildiği gibi yanıp sönüyor.

Bir başka karşılaştığım problem ise kilitlenme sorunu. Gerçi hala nedenini bulmaya çalışıyorum. Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı diye. Bende de hem XP hemde Vista kurulu, kilitlenme her ikisinde de oluyor. Ben hard diskten şüpheleniyorum ama emin değilim önce hard diski sıfırdan yapılandırıp işletim sistemlerini kurup deneyecem.

• selamlar,
    1 hafta önce e500 uap44t aldım makineden memnunun fakat vista yerine xp kurdum driverlerini fln tamamladım,şimdi vistayı yenıden kurmak istiyorum verilen recovery cd sini kullanıyorum ama bi türlü yükleyemedim,cd yi takıp başlatıyorum makineyi menü acılıyo windoes instal var bide system recovery var windows install ı secıyorm kur diyorum kur u tamamlıyo ama kur bittikten sonra yenıden başlatınca makineyi işletim sistemi hatası veriyo bilgin varmı yardımcı olabilirmisin ??
  • Keşke bu mesajı XP kurmadan atsaydın
    Sana yedek al mutlaka derdikk

Hata ile ilgili bir ekran resmin var mı.?
  • Öncelikle İbrahim Tülek arkadaşın sorusuna cevaben; Çıkan hata mesajı önemli orda ne gibi bir hata veriyor onu belirtirsen daha faydalı tavsiyelerde bulunulabilir. Gerçi hata vermesi bence güzel, çünkü bende hiç hata vermeden sistem kilitlenip kala kalıyor. Şimdi, hard diskten şüphelendiğim için biostan AHCI modunu enable yaptım. (Tabi öncelikle sata sürücüsünü bilgisayara tanıttıktan sonra). Sata sürücüleriyle kullanıyorum. Bakalım bu defa kilitlenmeler devam edecek mi.

Birde benim sorduğum basit bir soruya henüz kimse kale alıp cevap vermedi. Arkadaşlar, tekrar sorayım belki birileri cevap verir, en soldaki ışık (uyku ışığı, sağında ay amblemi olan ışık) bilgisayar çalışırken sizde yanıyor vaziyettemi ? Bende bilgisayar çalışırken mavi renkte yanmakta, oysaki kılavuzda bilgisayar çalışırken sönmesi gerektiği söyleniyor. Bu benim kafama takıldı, acaba bende oluşan kilitlenmeler bundan (bir arızadan) kaynaklanıyor olabilir mi...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.