Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kabelasto

arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza ben de yeni katıldım. t7500 lük modelini aldım uap22t olan. birşey sormak istiyorum ben kulaklık çıkışına müzik setimi bağladığım zaman laptop dan hala ses geliyo bunu kapatmanın bi yolu yok mu

ayrıca 22t lik modelin t7500 ü ile 33t lik modelin t7500 ü arasında ne fark var

kardeş yanlış biliyor olmayasın..senin model ya sp33t ya da t7500 değil..çünkü sp22t lerin hepsi bildiğim kadarıyla t7300 işlemciye sahip
    sorununa gelince inan düşündüm ama aklıma gelmedi normalde ben kulaklık takınca ses kesiliyor.acaba kablo tam girmiyor mu?ya da müzik seti değil de bir de kulaklık takarak dene istersen
  • dökümanları ben cd de yedekliyorum. o sorun değil. yeterki vista temiz halde olsun, onları ben tekrar yüklerim

yanlız lg recovery nasıl calıştıracagım. üstteki resmi baska bir yerden buldum. ben cd yi açınca

direk o şekil görüntü çıkacak sandım fakat öyle goruntu cıkmadı.

alttaki resimde koyduğum şekilde dosyalar gözüktü.

birde backup almaya gerek yokmu ?
  • back up ı var zaten..senin yapman gereken recovery yapacağın zaman cd yi takıp bilgisayarını yeniden başlatacaksın..biosa girip first boot u cd-rom olarak seçeceksin(büyük ihtimal cd seçilidir zaten) sonra zaten kurulum ekranına otomatik geçer..yönergeleri takip ederek yapabilirsn recovery i
  • ok arkadaşım teşekkürler.

peki sen recoveryi cd den çalışstırdığın zaman nasıl gözüküyor. ( dosya seklindemi ? menülü öncekiresimdeki koyduğum gibi mi.)

yoksa kurulması gereken bir cd mi bu.

ayrıca back up bizde üstüne yapsak bir sorun olurmu ?
  • arkadaşlar lg e500 ün harddisk 200gb bunu bölmek için partation magic 8.0 demo indirdim ama sanırım ya demo olduğundan yada vistadan dolayı çalışmadı hardiiski bölmek için baska fikri olan varmı? birde böldükten sonra recovery yaptığımızda tekrar bölünen kısımlar birleşerek yedekteki bilgiler kaybolurmu bunun hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler...
  • @bageera;

windows üzerinde çalıştırmayı diyorsan onu denemedim hiç..boot ederek açılmayı soruyorsan ise, menülü bi ekran çıkıyor ister partitionlara ayırıp yapıyorsun ister direk c nin üzerine kuruyorsun..dediğim gibi çok fazla kullanmadım ben vista recovery i..xp ye geçtim çünkü..vista kullanan arkadaşlar yanıtlarsa daha sağllıklı olur

@geronimo10

partition magic gibi programlarla hdd yi bölmek çok sağlıklı değil aslına bakarsan bazen problem çıkarabiliyor..hdd yi uçurabiliyor yani bazen..ama olmayada biliyor..vistada bölmenin başka bir yolu ise
    Bilgisayarıma sağ tıkla yönetten disk yönetimine ordan da birimi küçült e gel.ordan olması lazım

recovery yaptığında ise mesela c ve d olarak böldün.c ye kurmak istersen d kalır, c nin üzerine kurar..yani bölümler sıfırlanmaz komple..ama recovery sırasında doğru seçeneği işaretlemen gerekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

xp de 32 bit zaten..xp en fazla 4 gb destekliyor bildiğim kadarıyla..vista da öyle tabi..senin 3 gb görmesi ekran kartının kullanmasından kaynaklanabilir..çünkü normalde 4 gb görmesi lazım..
    recovery cdsini baya bi önce denemiştim yanlış hatırlamıyorsam ordan boot edince formatlamak şartıyla hdd yi ikiye üçe bölebiliyorsun.ama yine de kesin bilen biri söylesin ben böyle hatırlıyorum

edit : biraz araştırdım da şunu buldum
    alıntıdır;

quote:

Xp:En çok 4 gigabayt (GB) RAM ve iki simetrik mikro-işlemci desteği sunmaktadır. 4 gb ram mikratının tamamını görmesi için

C:boot.ini dosyasını açarak multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE
    sondaki PEA ilavesini ekleyin. Bu sekilde xp 4 GB ram i sorunsuz görebilir ( eğer işlemciniz PEA (PAE=physical address extension) yi destekliyorsa)

ayrica PAE nin registrydeki yeri:
    HKLM\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\SESSIONMANAGER\MEMORYMANAGEMENT\PhysicalAddressExtension

Eğer Acemiyseniz aşağıdaki Patch'i çalıştırmanız yeterli olacaktır...

http://ntcore.com/Files/4gb_patch.zip

böyle birşey buldum belki işinize yarar

VISTA için bunu nasıl yapacağız acaba?

• cellmantd tesekkürler dediğini uygulayarak sorunu aştım suan 2ye bölünmüş durumda recovery yaparkende duruma dikkat ederim tekrar teşekkürler
  • Arkadaşlar bende 2 ay önce aldığım e500-ap22t ile aranızdayım bnmde cam sorunum var buna bi çözüm bulabiliyomuyuz
  • @OTTO VON BISMARCK

valla kardeş tam bilmiyorum buraya bir bak bikaç link vermişler ingilizcen yeterliyse bakarsın o linklere

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-32-bit-4-Gb-sorunu_t36955.html

@terapi1905

ne gibi bir sorunun var cam de?bazıları çözdüler abbet ve benimki artık hiç görmüyo kamerayı..senin sorunun ne şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 19 Ocak 2008; 20:32:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

quote:

Orjinalden alıntı: kabelasto

arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza ben de yeni katıldım. t7500 lük modelini aldım uap22t olan. birşey sormak istiyorum ben kulaklık çıkışına müzik setimi bağladığım zaman laptop dan hala ses geliyo bunu kapatmanın bi yolu yok mu

ayrıca 22t lik modelin t7500 ü ile 33t lik modelin t7500 ü arasında ne fark var

kardeş yanlış biliyor olmayasın..senin model ya sp33t ya da t7500 değil..çünkü sp22t lerin hepsi bildiğim kadarıyla t7300 işlemciye sahip
    sorununa gelince inan düşündüm ama aklıma gelmedi normalde ben kulaklık takınca ses kesiliyor.acaba kablo tam girmiyor mu?ya da müzik seti değil de bir de kulaklık takarak dene istersen

alakan için teşekkürler ama eminim model bu http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30812

kulaklık takmak oyun içinde bir kere sorunumu çözmüştü ama müzik dinlerken laptop dan hala ses geliyor

• xp de hazırladığım world dosyaları bu vistada garip karakterlerle çıktı.

dosyayıda world pad diye bir şeyle açtı.

buna office yüklemesini biz kendimiz yapacağız değilmi içinde yok değilmi ?
  • office kurmadıysan word dosyalarını wordpad düzgün açamayabilir tekrardan office word kurman gerek
  • pardon ben onu sp22t yazdın diye görmüşüm..doğurudur o modeldir..
    valla sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bi fikrim yk denetim masasındaki ses özelliklerinden hoparlar mü, kulaklık mı ne seçili..onlarla ilgili birşey olabilir belki
  • 10 gün önce uap33t aldım 1 730a geldi şimdi uap44t ler 1 500 civarı a q yok yıldönümleriymiş. haber verseler ya önceden biz de beklesek 300 400 girdi hepimize geçmş olaaa :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: screamofjustice

10 gün önce uap33t aldım 1 730a geldi şimdi uap44t ler 1 500 civarı a q yok yıldönümleriymiş. haber verseler ya önceden biz de beklesek 300 400 girdi hepimize geçmş olaaa :(

Nerde 1500 YTL ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Orjinalden alıntı: screamofjustice

10 gün önce uap33t aldım 1 730a geldi şimdi uap44t ler 1 500 civarı a q yok yıldönümleriymiş. haber verseler ya önceden biz de beklesek 300 400 girdi hepimize geçmş olaaa :(

Nerde 1500 YTL ???

vatanbilgisyarda. bugün son günmüş amawww.vatanbilgisyar.com lg e 500 serisinde %25 indirim var

• Hocam LG E500 - UAP44T modeli %25 indirim içinde değil.LG'nin sadece üç modeli indirimde.Ana sayfadaki büyük indirim banneri altında küçük puntolar ile modeller yazılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 20 Ocak 2008; 12:06:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Hocam LG E500 - UAP44T modeli %25 indirim içinde değil.LG'nin sadece üç modeli indirimde.Ana sayfadaki büyük indirim banneri altında küçük puntolar ile modeller yazılı.

http://forum.donanimhaber.com/m_20385301/tm.htm
    ya bizim forumda da yazıyo var bu üründe indrim uap44t yazmışım up44t imiş. var yani vatanda da e 500 yazıyo yani seri olarak model değil
  • Ben ana sayfadaki vatan bilgisayar bannerine göre konuşuyorum.Eğer bu üründe de %25 indirim varsa büyük indirim yani.%25 büyük rakam.

Bence üzülme.Kısmet bu.Ben 26 Ocak'ta evleniyorum.VESTEL'den buzdolabı aldım geçen Aralık sonunda.Ocağın birinci haftası belli modellerde buzdolabı alana bulaşık makinesi bedava kampanyası çıktı Aldığım yere gittim neden beni uayarmadın diye.Adam kem küm etti ama tabi sonuç çıkmadı.Böyle şeyler hep oluyor ve de olacak da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 20 Ocak 2008; 12:21:37 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.