Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende lg uap33t kullanıcısıyım vistalı aldım ama sevmeyince xp ye çevirdim ve bazı arkadaşlar laptopumun garanti dışı kaldığını söylediler. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevnirim
  • selamlar e500 kulanıcısıyım...

arkadaşlar xp kurayım dedim makina kurmaz olaydım driverlarının indirdim kurdum yok abi yok ses kartını görmüyo updatede gözükmüyor driverlar...elimle kurdum sitesinden indirip win her açıldığında system control manager önce ses kartının sürücülerini kurun diyor..kaldırıyorum realtekin sürücüleri kuruyorum res atıyorum gene ses yok...system control manager ı kuruyorum yok ses gene....nasıl bi iştir anlamış değilim saatlerdir uğraşıyorum bir yardımcı olun ya..bi sırası mı var driverların denemediğim sırada kalmadıki...yani lg nin siteside bu kadarmı kullanışsız...
    intelligent updatete ses kartının sürücüleride gözükmüyor

• Bende LG UAP33T yada Acer 5720 ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Yanlız LG de kararlı gibiyim.

Birtek kafama takılan LG nin web kamerası.

Sizce LG UAP33T webcamı nasıl.

Sadece Msn de kullanacağım. İkinci bir webcam kullandıracak kadar kötümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Tekrar yazıyorum
    SYS KO MA prog saatin yanında çıkış ile kapatın

FN + F3 ile de touchpad i açıksa kapatın kapalıysa açmayı deneyin
    Sonra görüşelim

FN tuşlarının hepsi çalışıyor evet bunu herkes biliyor
    Ancak touchpad açıksa kapanmıyor kapalıysa açılmıyor
    Dediğim şey bu

System control manager kapalıyken deneyceksiniz unutmayın
    Hadi bekliyorum

bende tekrar yazıyorum saatin yanından kapadım system control manageri tuoch padi FN kombinasyonuyla açıyorum ve kapatıyorum. bu kadar basit. şimdi görüşebiliriz...
  • benim soruma cevabı olan yok mu hala ses kartını görmüyor ?

başka bir sorumda siz xp yi nasıl kurdunuz ?yani driverları elinizle mi indirdiniz ? hani zaten indirmeden de ethernet kartı sürücü ve yonganın sürücüleri olmadan intelligent update te çalışmaz internetde bağlanmadan? hangi sıraya göre hangi driverları kurdunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Tekrar yazıyorum
    SYS KO MA prog saatin yanında çıkış ile kapatın

FN + F3 ile de touchpad i açıksa kapatın kapalıysa açmayı deneyin
    Sonra görüşelim

FN tuşlarının hepsi çalışıyor evet bunu herkes biliyor
    Ancak touchpad açıksa kapanmıyor kapalıysa açılmıyor
    Dediğim şey bu

System control manager kapalıyken deneyceksiniz unutmayın
    Hadi bekliyorum

o sorun sende sanırm...ben sys c man hiç yüklemiyorum..touchpad i kullanabiliyorum istediğim gibi
  • quote:

selamlar e500 kulanıcısıyım...

arkadaşlar xp kurayım dedim makina kurmaz olaydım driverlarının indirdim kurdum yok abi yok ses kartını görmüyo updatede gözükmüyor driverlar...elimle kurdum sitesinden indirip win her açıldığında system control manager önce ses kartının sürücülerini kurun diyor..kaldırıyorum realtekin sürücüleri kuruyorum res atıyorum gene ses yok...system control manager ı kuruyorum yok ses gene....nasıl bi iştir anlamış değilim saatlerdir uğraşıyorum bir yardımcı olun ya..bi sırası mı var driverların denemediğim sırada kalmadıki...yani lg nin siteside bu kadarmı kullanışsız...
    intelligent updatete ses kartının sürücüleride gözükmüyor

Ben de dün xp (sp3 oem) yi kurayım dedim. Aynı olay benim başıma da geldi. Realtek driverini yüklüyorum fakat scm bana ses driverlerını yükle diyor. Sonra denetim masasından device managerdan manuel olarak ses kartını seçtim ve realtek driver dosyasını hedef olarak gösterdim yine kabul etmedi. Ben de yine format atıp başka bir windows versiyonunu (xp sp2 ) denedim oldu . Driverların hepsini yükledim. Şu anda xp canavar gibi herkese tavsiye ederim.
    Bu sorun belki windows versiyonunun oem olup olmaması ile ilgili olabilir. Çünkü denetim masasında ->sistem->aygıt yöneticisinden yüklerken farkettim, bazı sürücüleri yoktu windows xp(sp3 oem) in.

Ayrıca driverların sırasının o kadar önemi yok. Fakat en son scm yi kursan iyi olur gibime geliyor. Çünkü sesi ve diğer özellikleri kontrol ettiği için şu yok bu yok demesin. Intelligence update'i hiç kullanmadım gerek kalmadı. Driverları siteden indirip kendim kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 15 Ocak 2008; 15:46:33 >

• LG E500 UAP33T almayı düşünüyorum.

Yanlız bu ürünü en uygun fiyata nereden alabilirim. ?
  • onu alacağın paranın çok daha düşüğüne şu anda vatan bilgisayarda e500 up44t var card finansa 1087$+kdv o yüzden bunu alderim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 16 Ocak 2008; 18:50:56 >
  • Beyler ben de LG E500-UG44T T7700 işlemcili 200 GB hddli modeli almayı düşünüyorum.Sorum şu ki bu modele veya farklı bir E500 modeline XP kuran var mı?WINDOWS XP ile ürün kullanımı nasıl beyler?Bir de bu modeli kullanan arakdaşlar ne söyleyebilirler?
  • onun iki alt modeli sanırm e500 sp22t kullanıyorum..aldığımın ertesi günü xp kurdum o zamandan beri öyle kullanıyorum..xp driverlarını lge.com global den indirebilrisn.bende hiç sorun çıkarmadı bazı arkadaşlarda sorun çıkmış ama genelde çıkmadı..benimki ile xp kullanımı gayet güzel..senin alacağın zaten çok daha üst seviyesi olduğuna göre çok daha iyi olacaktır.
  • quote:

Beyler ben de LG E500-UG44T T7700 işlemcili 200 GB hddli modeli almayı düşünüyorum.Sorum şu ki bu modele veya farklı bir E500 modeline XP kuran var mı?WINDOWS XP ile ürün kullanımı nasıl beyler?Bir de bu modeli kullanan arakdaşlar ne söyleyebilirler?

Xp kuruluyor. Xp kurmak isteyenlere yardımcı olabilirim...
  • bugün bende aranıza katıldım ve e500'ümle ilk vakitlerimi geçiriyorum. xp kullanıp kullanmama konusuna takılmış durumdayım. mesela yeni oyunlar vistadamı yoksa xp demi daha performanslı çalışır. vede vista kaynaklı başka sorunlarla karşılaşacakmıyım ilerde. tşk...
  • Benim sorum şu.Yarın LG E500-UG44T T7700 işlemcili 200 GB hddli modelim geliyor.Ben de sıcak fırsatlardan tanesi 52 ytl'den 2 adet 2 GB DDR2-667 mhz VERITECH marka ram aldım.Bu ramleri XP'de mi daha performanslı kullanırım yoksa VISTA HOME PREMIUM da mı daha performanslı kullanırım?Makineyi toplamda 4 GB ram ile kullanacağım kısmetse
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

onu alacağın paranın çok daha düşüğüne şu anda vatan bilgisayarda e500 up44t var card finansa 1087$+kdv o yüzden bunu alderim..

Arkadaşım senin bir yanlışın var. 1087$+kdv değil. vatanda fiyatı : 1333 $+kdv Buyur linke tıkla.

Uap33t ile arasında 90 dolar fark var.

Up44t yani daha ucuz değil daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 17 Ocak 2008; 10:14:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

quote:

onu alacağın paranın çok daha düşüğüne şu anda vatan bilgisayarda e500 up44t var card finansa 1087$+kdv o yüzden bunu alderim..

Arkadaşım senin bir yanlışın var. 1087$+kdv değil. vatanda fiyatı : 1333 $+kdv Buyur linke tıkla.

Makina 1.449 USD + KDV ancak %25 indirimli fiyatı 1.086,75 USD + KDV'ye geliyor. Arkadaş direkt indirimli fiyatını yazmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Benim sorum şu.Yarın LG E500-UG44T T7700 işlemcili 200 GB hddli modelim geliyor.Ben de sıcak fırsatlardan tanesi 52 ytl'den 2 adet 2 GB DDR2-667 mhz VERITECH marka ram aldım.Bu ramleri XP'de mi daha performanslı kullanırım yoksa VISTA HOME PREMIUM da mı daha performanslı kullanırım?Makineyi toplamda 4 GB ram ile kullanacağım kısmetse

benim bildiğim kadarıyla en fazla 3gb ram görebiliyor mevcut işletim sistemleri. yani sen 4 gb ram taksan bile bunun sadece 3 gb. ını görebilirsin bilgisayarda 1 gb atıl kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

quote:

Makina 1.449 USD + KDV ancak %25 indirimli fiyatı 1.086,75 USD + KDV'ye geliyor. Arkadaş direkt indirimli fiyatını yazmış...

acaba indirim devam ediyormu biliyormusunuz.

devam ediyorsa yarın gidip alayım.

• Bende acer 5920g ile Lg uap33t arasında gidip geliyordum .

Lakin bende şimdi sayenizde Lg Up44t nin inirimde olduğunu öğrendim.

Lg up44t nin LgUap33 t den üstün yanı sadece işlemcisi değilmi.

Lgup44t nin artısı olduğu gibi Lg Uap33 t den eksiği varmı. ?

Sizce hangisi Lg up44t mi? LgUap33t mi alayım ?
  • vatan bilgisayarın sitesine baktım.

Lg uap 33t de kamera olduğu belirtilmiş .
    Lg up44 te kamera belirtilmemiş .

Yoksa kamera up44t de yokmu ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.