Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bageera

Bende acer 5920g ile Lg uap33t arasında gidip geliyordum .

Lakin bende şimdi sayenizde Lg Up44t nin inirimde olduğunu öğrendim.

Lg up44t nin LgUap33 t den üstün yanı sadece işlemcisi değilmi.

Lgup44t nin artısı olduğu gibi Lg Uap33 t den eksiği varmı. ?

Sizce hangisi Lg up44t mi? LgUap33t mi alayım ?

acer lg tartışması uzun. hangi marka içine sindiyse onu tercih etmeni tavsiye ederim. bende her ikisine baktım ama acerın tipi hoşuma gitmedi up44 aldım. up33 ve up44 aynı seri. aralarındaki fark tamamen donanımsal. elbetteki up44t al derim sana hazır indirimdeyken. kamera konusuna gelince up44t de hem kamera hemde microfon mevcut.
  • kamera nasıl lg up44t de
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

onu alacağın paranın çok daha düşüğüne şu anda vatan bilgisayarda e500 up44t var card finansa 1087$+kdv o yüzden bunu alderim..

Arkadaşım senin bir yanlışın var. 1087$+kdv değil. vatanda fiyatı : 1333 $+kdv Buyur linke tıkla.

Uap33t ile arasında 90 dolar fark var.

Up44t yani daha ucuz değil daha pahalı.

Makina 1.449 USD + KDV ancak %25 indirimli fiyatı 1.086,75 USD + KDV'ye geliyor. Arkadaş direkt indirimli fiyatını yazmış...

acaba indirim devam ediyormu biliyormusunuz.

devam ediyorsa yarın gidip alayım.

anasayfaya girersen görürsün..20 ocağa kadar devam ediyor kampanya ancak alacaksan acele et.stokların fazla olacağını sanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

kamera nasıl lg up44t de

Kamerasını hiç beyenmedim.

görüntü çok mat ve net değil.

nekadar ayarları ile oynadıysam. yinede net bir görüntü alamadım bilgine .

diğer yönleri hakkında bir şey diyemeyeceğim bende bugün vatandan aldım %25 indirimli olarak.

ama sununda söyliyeyim.

kasası gerçekten çok hoş ve sade. acerdan coook cok güzel.
  • kamerası gerçekten kötü ama gayet sesiz, fazla ısınmayan, perfonsmanlı bir cihaz. kasasında kullanılan malzeme kaliteli. ben dün aldım şimdilik herşey çok güzel gidiyo.
    acera bakıp bakıp kararsız kalanlara tavsiyemdir. en nihayetinde işin en önemli tarafı dış görünüm. çünkü fazla bi fark göremiyorum aralarında.
  • kamera kotu olması moralimi bozdu sonucta 1500 ytl az para degil alsam mı ki
  • Tartışmalarınıza son noktayı koymak istiyorum Dostlar İzninizle...

Acer İLE LG arasında Kalmanız bile yanlış... Nedeni ise Olaya şu Yönden bakın
    -Acer'ın özellikleri LG'den daha iyi olsaydı Düşünürmüydünüz ?
    -LG'ye hala güvenemiyorsunuz Nedeni ise LG'den kaynaklanıyor Çünkü adamlar Reklam yapma ihtiyacı duymuyorlar. Türkiye'de Reklam yapmazsan marka olamazsın..
    -Bence Yanlış kıyaslama içindesiniz. Acer Kullanana sorun memnun olan memnunum der. olmayan derim der. LG'de ise Memnun değilim diyen 1000 kişide 1 kişi..
    - En büyük Fark iki marka arasında Acer Tamamıyla Fason toplama yapan bir firma Ve Agresif fiyat ve kampanya bir firma..! LG ise Dünyanın en büyük ELEKTRIC ve ELECTRONICs devi. her elektronik aletin arkasında imzaları mevcut.
    - Acer dvdRW markası matsıtha , ekranı Chunqwa ( ÇİN'de Büyük firmaymış :) anakart kime ait belli değil. ( bazen INTEL , Bazende noname ) kalan parçalarda klasikler biliyorsunuz...
    - LG dvdRW LG , Ekran Paneli LG , Ramler LG ( oem diye söyleyen dostlar onları LG üretiyo :) kasa LG , anakart MSI - INTEL , wireless ATheros,INTEL,LG hexa band , kalan parçalarda klasikler...

Eğer marka Geçmişini araştırıyorsanız size ince detaylar. Bir ürünü almadan inceleriz ama neyi inceleriz iç parçalarımı yoksa satış adetinimi kullanan sayısınımı , memnuniyetinimi En önemlisi ise Fiyat Performans'ını mı??

SONUÇ: ORTADA 50 YTL FARK VAR ACER-LG ARASINDA (VatanBilgisayar kampanyasında) T7500 2.20GHZ-T7700 2.40GHZ / 160 GB HDD-200 GB HDD / 256 MB 8600M GS - 256 MB 8600M GS FARKLAR BUNLAR ( EKRAN KARTLARI AYNI ) 50 YTL ÖDEYİPTE DEĞİŞTİREMİYECEĞİNİZ FARKLAR..

Umarım aydınlatıcı olmuşumdur...

• bence güzel bir yorum olmuş teşekkürler.....

şunu bir cevaplayın lütfen de bende gidip alayım şu LAPTOP u

HDMI çıkış var mı LCD ye bağlayacağım.....
  • hdmı yok..
  • hersey lg gösteriyoda bide kamera iyi olsaymıs
  • wista premium yüklü Lg Up44t notbook aldım.

Yarın öbürgün tehlikeli bir vürüs bulaştığında. Bilgisayarımı ilk aldığım hale getirmem için. ( format atabilmem için )

şimdiden birşey yapmam gerekiyormu.
  • Beyler LG E500-UG44T T7700 elime geçti.Gerçekten bir 10 dakika baka kaldım makineye.Herşeyi ile dört dörtlük bir alet.Kamera bir miktar kötü ama ben aldığım için çok mutluyum.
  • quote:

wista premium yüklü Lg Up44t notbook aldım.

Yarın öbürgün tehlikeli bir vürüs bulaştığında. Bilgisayarımı ilk aldığım hale getirmem için. ( format atabilmem için )

şimdiden birşey yapmam gerekiyormu.

Ben kaspersky anti virüs sürüm 7.0 kullanıyorum.40 ytl ve bence fiyat çok uygun.Eski bir norton kullanıcısı olarak nortona göre epey iyi diyebilirim.
  • Diskini 2 ye böl
    C 40 gb kalsın
    Bir image programı kur

C nin image al ve D ye at.
    Birşey olursa oradan tekrar yuklersin

quote:

wista premium yüklü Lg Up44t notbook aldım. Yarın öbürgün tehlikeli bir vürüs bulaştığında.
    Bilgisayarımı ilk aldığım hale getirmem için. ( format atabilmem için ) şimdiden birşey yapmam gerekiyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Ocak 2008; 0:38:20 >
  • bilgisayarla gelen cd ile (yedekleme partitionını silmediğin sürece) boot edip ilk aldığın hale getirebilirsin..
    ama herşeyi yüklemeden önce c ve d ye ayırırsın senin için daha iyi olur
  • RECOVERY kısmını silmeden hddyi ikiye bölebiliyor muyuz vistada?

Buarada ben vistaya epey bir alıştım.Kullandıkça alışıyor gibi insan.XP kurmaya biraz çekiniyorum 4 GB ram taktığım için.İşletim sisemi 32 bit olduğu için şuan ramleri 3 GB olarak görüyor makine.XP kurarsam gene 3 GB mı görecek yoksa daha az mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

bilgisayarla gelen cd ile (yedekleme partitionını silmediğin sürece) boot edip ilk aldığın hale getirebilirsin..
    ama herşeyi yüklemeden önce c ve d ye ayırırsın senin için daha iyi olur

diğer arkadaşlarımda sağolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar. lakin.

ben onların dediği gibi harddiski ikiye bölüp diğer bölümün içine image yuklemek istemiyorum. ( karışık geliyor )

senin dediğin şekilde bir şeyler yapmak istiyorum.

muhtemelen dediğin sey recovery cd si ile yapılıyor değilmi ?

recovery cd sini açtığımızda.

1 system back up mu yapmamız gerekiyor ? ( virüs girdiğinde burdan format atabilmemiz için )
    2 temizlenmeyen virüs yediğimizdede system restoration ile bac up aldığımız şeklini mi yüklüyoruz.
    3 windows instilations ile ne yapılıyor ( backup almadıysak direk ordan sıfırdanmı yükleme yapıyoruz. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 19 Ocak 2008; 15:22:08 >

• xp de 32 bit zaten..xp en fazla 4 gb destekliyor bildiğim kadarıyla..vista da öyle tabi..senin 3 gb görmesi ekran kartının kullanmasından kaynaklanabilir..çünkü normalde 4 gb görmesi lazım..
    recovery cdsini baya bi önce denemiştim yanlış hatırlamıyorsam ordan boot edince formatlamak şartıyla hdd yi ikiye üçe bölebiliyorsun.ama yine de kesin bilen biri söylesin ben böyle hatırlıyorum

edit : biraz araştırdım da şunu buldum
    alıntıdır;

quote:

Xp:En çok 4 gigabayt (GB) RAM ve iki simetrik mikro-işlemci desteği sunmaktadır. 4 gb ram mikratının tamamını görmesi için

C:boot.ini dosyasını açarak multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE
    sondaki PEA ilavesini ekleyin. Bu sekilde xp 4 GB ram i sorunsuz görebilir ( eğer işlemciniz PEA (PAE=physical address extension) yi destekliyorsa)

ayrica PAE nin registrydeki yeri:
    HKLM\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\SESSIONMANAGER\MEMORYMANAGEMENT\PhysicalAddressExtension

Eğer Acemiyseniz aşağıdaki Patch'i çalıştırmanız yeterli olacaktır...

http://ntcore.com/Files/4gb_patch.zip

böyle birşey buldum belki işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 19 Ocak 2008; 15:25:56 >

• arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza ben de yeni katıldım. t7500 lük modelini aldım uap22t olan. birşey sormak istiyorum ben kulaklık çıkışına müzik setimi bağladığım zaman laptop dan hala ses geliyo bunu kapatmanın bi yolu yok mu

ayrıca 22t lik modelin t7500 ü ile 33t lik modelin t7500 ü arasında ne fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornady -- 19 Ocak 2008; 15:32:45 >
  • @bageera

şimdi şöyle söyleyeyim
    bilgisayarında windows da göremediğin bir partition var..bu partition recovery için..eğer sen c ve d olarak ikiye ayırmak istemiyorsan recovery cd sini istediğin zaman takarak(boot ederek) vistayı ilk aldığın günkü haline döner..ANCAK; bu şekilde yaparsan bütün bilgilerin silinir.hdd yi ikiye ayırmanı bu yüzden söyledim.dökümanlarını yedekleme şansın olur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.